- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 103
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.581
Canım benim bu kadar bile yok . Ben de alayım daha çünkü günde 5-6 kez degistirebiliyormusuz bazenŞimdi aldıklarınızı görünce telaşa düştüm. Benim aldıklarım;
1 tane 10lu hastane çıkışı
2 tane 5li takım
4 tane alt üst takım
10 tane yarım kollu çıtçıtlı body
6 çorap
5 ağız bezi
çok mu az almışımhemen büyüyor dediler diye abartmayayım demiştim ama.. az diyorsanız hemen alacağım
Bence yeterli baktın az geliyor alınır hemen hemen büyüyorlar zatenŞimdi aldıklarınızı görünce telaşa düştüm. Benim aldıklarım;
2 tane 5li takım
4 tane alt üst takım
6 çorap
5 ağız bezi
çok mu az almışımhemen büyüyor dediler diye abartmayayım demiştim ama.. az diyorsanız hemen alacağım
Benim de buna ek olarak 3-4 tane tulum var canım, alt üst takım 2 tane ama 2 daha alayım diyorum. İhtiyaç olursa hemen alınır zaten. Çocuğun yediği helal giydiği haram derler, fazla alıp israfa girmeyelim. Ama ağız bezini cogaltabilirsin çok kullanılıyo diyolarŞimdi aldıklarınızı görünce telaşa düştüm. Benim aldıklarım;
2 tane 5li takım
4 tane alt üst takım
6 çorap
5 ağız bezi
Benim de böyle. Bütün gün oturarak çalışıyorum. Akşam eve gidip uzaninca asla kalkamıyorum artık. Eşim elimden falan tutup destek oluyo koca karı gibi oldum diyorum. Pilates topuyla egzersiz işine başlayacağım hemen. Yürüyüş falan hiç yok çünkü bendeKızlar ya belim,bacaklarım, vajinam çok ağrıyor . Çalışmaya başladım artık idari izin bitti. Cok oturmaktan mı acaba. Hiç kalkıp hareket edesim yok. Ay , of, uf diye diye geçiyor günüm
Bende onu güveniyorum çok yakınımda ebebek var gider alır dedim ama ne bileyim sanki hep kıtlıkta gibi bir şey yetmeyecek gibi geliyorbenimde bu kadar arkadaslarin aldiklarini okuyunca bende az almisim dedim ama az gelirse hemen alir gelir esim ya
bi bakayım en kötü 2 takım daha alırım daha da almam bendeCanım benim bu kadar bile yok . Ben de alayım daha çünkü günde 5-6 kez degistirebiliyormusuz bazen
evet öyleymiş. Bu saydıklarım yenidoğan zaten. 4 takım 1-3 ay aldım. bi anda yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor dedikleri içinBence yeterli baktın az geliyor alınır hemen hemen büyüyorlar zaten
Aaa yarın ebebeğe gidecektim bi paket daha alayım o zaman sağol canım. 3 tane de müslin ağız bezim var ama onu dışarda veya birileri gelirse kullanırımBenim de buna ek olarak 3-4 tane tulum var canım, alt üst takım 2 tane ama 2 daha alayım diyorum. İhtiyaç olursa hemen alınır zaten. Çocuğun yediği helal giydiği haram derler, fazla alıp israfa girmeyelim. Ama ağız bezini cogaltabilirsin çok kullanılıyo diyolar
Hahah onlar misafirlik dursunAaa yarın ebebeğe gidecektim bi paket daha alayım o zaman sağol canım. 3 tane de müslin ağız bezim var ama onu dışarda veya birileri gelirse kullanırım
Benim de 8 takim yeni doğan olmuş, diğerleri 3-6 ay. Kardeşim de getirecek biraz kıyafet. Hediye falan da gelir.Bence senin de yeni doğan 7 takim olmuş yeterli olur ama almadiysan bir iki tulum ve yelek alabilirsin. Ben triko bir tulum aldim kardeşimde de kalin tulum ve alt üst varmiş o yüzden almıyorum artık. 3-4 tane de yelek oldu kapitone ve penye olanlardan yeterli benceŞimdi aldıklarınızı görünce telaşa düştüm. Benim aldıklarım;
2 tane 5li takım
4 tane alt üst takım
6 çorap
5 ağız bezi
Bende yalniz doguracagim memleketime cok cok uzagiz zaten kiz kardesim de yok.annemde bu surecte gelemez..Zaten doguran biziz o an doktordan baska kimsenin faydasi yok..dogumdan sonra da Allah yardimcimiz olsun yine kendi kendimize yetecegiz.esim bu aralar kendi doguracakmis gibi halleri var bakalim lohusalikta yardim edebilecekmi.memlekete gidelim orada dogum yap diyor ama kv ve gorumcemin evi cok yakin onlarin sıkıntısını cekecegime kendi kendiminin sikıntisini cekerim daha iyi..iki gün bakarlar 10 yil laf ederler yok biz baktik yok sutun varmi sutun yokmu kundak yap banyo yaptir iyyy ivir zivir dusunmek bile beni strese sokarken gitmeyecegim kararim bu dedim esime..azıcık aşım kaygisiz basim..burayada gelseler esimin çöp dökmesine bile oturup aglayan kv var maalesef.sanki oglu dogurmus gibi tavirlari beni yorar..Belime yanma hissi gibi ağrı girdi, ödüm kopuyor sancı gelecek diye, ben daha iyileşmedim, nerede nasıl doğuracam çok korkuyorum yanımda kimse olamayacak
3 tane ayaklı tulum var ama penye yani o kalınlardan değil. Yelek ve hırka annem ve kayınvalidem baya yünden ördüler sağolsunlar. Kalın tulum benimde aklımda. Takım almayıp tulum olabilir aslında. Konuştukça yeni fikirler çıkıyorBenim de 8 takim yeni doğan olmuş, diğerleri 3-6 ay. Kardeşim de getirecek biraz kıyafet. Hediye falan da gelir.Bence senin de yeni doğan 7 takim olmuş yeterli olur ama almadiysan bir iki tulum ve yelek alabilirsin. Ben triko bir tulum aldim kardeşimde de kalin tulum ve alt üst varmiş o yüzden almıyorum artık. 3-4 tane de yelek oldu kapitone ve penye olanlardan yeterli bence
Bende de hareket yok ve ağrılar fenalaştı. Bu kadar degildi evdeyken , acaba doğuruyor muyum diye korkuyorum bugünBenim de böyle. Bütün gün oturarak çalışıyorum. Akşam eve gidip uzaninca asla kalkamıyorum artık. Eşim elimden falan tutup destek oluyo koca karı gibi oldum diyorum. Pilates topuyla egzersiz işine başlayacağım hemen. Yürüyüş falan hiç yok çünkü bende
travazol ben kullandim gece yatarken suruyordumMerhaba kızlar bende bu gün kontrole gittim 34+1 günlüğüz suyu eşi plasentası iyi bebekte 2360 Gr 46 cm gelişimi iyidedi kan ve idrar tahlili yaptırdık kan değerim baya düşük çıktı kan ilacını iki kez kullandedi idrardada enfeksiyon çıktı onun içinde travazol ve fitil verdi ilk nst ye de girdim iyi çıkmış dedi benden bu kadar bu arada enfeksiyon için yazdığı ilaçları kullanan Varmı nasıl kullanılmalı Dr anlattı hiç birşey anlamadım
Çok geçmiş olsun cabucak atlatsin inşallah...Öylemi.. İyi bari. Annem riskli grupta bide şimdilik durumu iyi ama insan korkuyor.
Bende de kan düşük o yüzden iki kere içiyorum. Öğlen 12 gece 12 olmak üzere. Travazolu hamile değilken kullanmıştım. Normal parmağıma bi miktar alıp vajina girişine falan her yerine sürüyordum. Kaşıntıyı çok iyi alıyorMerhaba kızlar bende bu gün kontrole gittim 34+1 günlüğüz suyu eşi plasentası iyi bebekte 2360 Gr 46 cm gelişimi iyidedi kan ve idrar tahlili yaptırdık kan değerim baya düşük çıktı kan ilacını iki kez kullandedi idrardada enfeksiyon çıktı onun içinde travazol ve fitil verdi ilk nst ye de girdim iyi çıkmış dedi benden bu kadar bu arada enfeksiyon için yazdığı ilaçları kullanan Varmı nasıl kullanılmalı Dr anlattı hiç birşey anlamadım
Bu kıyafetlerin hepsi 0 3 ay mı cnmGünaydın canım
Brnimkilerle kıyaslayımca bence de az almışsın canım ya.
Ben 5 6 tane takım
2 hastane çıkışı
5 atlet
5 uzun kollu
15 tane alt
15 tane üst
4 eşofman takımı
4 tane yelek
2 kalın tulum
6 7 tane normal tulum
Bir sürü şapka
Çorap
Önlük
Eldiven aldım.
Okuduklarım kadarıyla eksik olmasındansa fazlası olması daha iyi. En kötü birine verirsin bağışlasın satarsın. Ama az olursa yetiremeyebilirsin.
Bazı bebekler çok dışına çıkartıyor. Üstünü batırıyor. Belki yeri gelecek günde 5 6 kez üst değiştireceksin. Ee Bi de kış günü çamaşır yıkasan her an kurumayabilir
Bu kıyafetlerin hepsi 0 3 ay mı cnm
Canımcım eşimin memleketinde yaşıyoruz, ailem gelemiyor çünkü ben eşim ve eşimin bütün ailesi korona, ve 4 yaşında bir çocuğum var. Özel hastaneye gidiyordum bu durumda almıyorlar, güneydoğuda devlet hastanesini biraz hayal edersiniz, ilk çocuğum sezeryan normal doğum tehlikeli, kafamda bir sürü soru...Bende yalniz doguracagim memleketime cok cok uzagiz zaten kiz kardesim de yok.annemde bu surecte gelemez..Zaten doguran biziz o an doktordan baska kimsenin faydasi yok..dogumdan sonra da Allah yardimcimiz olsun yine kendi kendimize yetecegiz.esim bu aralar kendi doguracakmis gibi halleri var bakalim lohusalikta yardim edebilecekmi.memlekete gidelim orada dogum yap diyor ama kv ve gorumcemin evi cok yakin onlarin sıkıntısını cekecegime kendi kendiminin sikıntisini cekerim daha iyi..iki gün bakarlar 10 yil laf ederler yok biz baktik yok sutun varmi sutun yokmu kundak yap banyo yaptir iyyy ivir zivir dusunmek bile beni strese sokarken gitmeyecegim kararim bu dedim esime..azıcık aşım kaygisiz basim..burayada gelseler esimin çöp dökmesine bile oturup aglayan kv var maalesef.sanki oglu dogurmus gibi tavirlari beni yorar..
sanci cikmamisti acilmada yoktu sadece rahimde yumusama var demisti.Nst de sancım cikmismiydi? Bana da öyle geldi... Migde bulantım var hala hafif hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?