2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ya uzandığımda ve bazende otururken cok zor nefes alıyorum sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi sizde de oluyor mu

Kaçıncı haftada bıraktırdı yani cnm?
Benim doktorum daha iç diyor. Takip özelliği 0 olduğu için geç kalmak istemiyorum. 32 de bırakım diyorum ben.

Kızlar bu arada ahşap beşiği olup, beşik korumalığı alan var mı aranızda ? Düz sade 4 kenarlı ve örgü olmayan beşik korumalığı bulamadkm bir türlü.

İlk doğumu sezeryan olduğu için tehlikeli..Sancım falan olur da acilen devlet hastanesine gidersem normal doğum mu yaptırırlar demek istemiş.
Kuzu onu anladım da ilki sezaryen olan sonra normal doğum yapan çok kadın var acıbadem alıyormuş covidli doğum bana yapılacak test çıkarsa napacağız dedim daha dikkatli olacağız yapacak bişey yok dedi doktorum

Çilekten aldım canım ben. Uyku seti olarak

canim bende bole sade desenli tercih etdim 70×130 funnababy markasi kumasi cok guzel tavsiye ederim

Kızlar ya uzandığımda ve bazende otururken cok zor nefes alıyorum sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi sizde de oluyor mu
Aynen malesef oluyor.Sirtimi dayayıp hafif uzanır pozisyonda oturamıyorum
Benim gibi bunu denerken plesantasi kopan bebegi engelli kalan veya ölen, kendisi ölen,en iyi ihtimal rahmini kaybeden de var ama.Ssvd ben denedim boyumun ölçüsünü aldım.Kesinlikle kabul edemeyeceğim birşey asla riske atılmaz.Burda denemeye kalkışacak arkadaşları da defalarca uyarıyorum kusuruma bakmayın.Basaranlar olabilir ama benim gibi basamayanlarin başına gelenler cok agir..Benim hayatım mahvoldu

Yaa bende bu soruları düşünüyorum hep . Acaba hangi yaşta olursa olsun koşulsuz sevebilir miyim bunu düşünüyorum hep. Şimdilik annelik duygusu gelmedi . Sadece cok merak ediyorum nasıl olur diye. Sonra ne biçim düşünüyorum diye kendime kızıyorum

Durum zor, Allah kolaylık versin...

Nasıl yani biraz açar mısın canım çünkü ben ssvd olacağım büyük ihtimalle. İki doğum arası ne kadardı. Sen istemeden mi ssvd yaptılar. Sıkıntı hangi aşamada oluştu

Benim Dr um da bu konuda çok hassas. Bunun büyük risk olduğunu söylüyor. Maalesef bazı meslektaşlarım da destekliyor hep iyi örnekleri koyuyorlar hiç mi kötü örneği olmuyor dedi. Hatta bana siz de lütfen arkadaşlarınızı uyarın. Önceki doğumları normal olduğu halde üçüncü doğumunda rahmi yırtılan hastamız oldu bizim zaten dikişli rahimde buna nasıl cesaret ediyorlar dedi

Nasıl yani biraz açar mısın canım çünkü ben ssvd olacağım büyük ihtimalle. İki doğum arası ne kadardı. Sen istemeden mi ssvd yaptılar. Sıkıntı hangi aşamada oluştu
Size mesaj atacagim.Burda konuyu o kadar çok anlattım ki arkadaşlara fenalık gelecek artık
Anlattığı şey en basit olay üstelik

Size mesaj atacagim.Burda konuyu o kadar çok anlattım ki arkadaşlara fenalık gelecek artık

Anlattığı şey en basit olay üstelik
O da öyle dedi zaten. Ben zaten hiç taraftar değildim ssvd ye Dr um da benimle aynı mantıkta olunca rahatladım. Benim misal 10 yıl önceydi ilk doğumum ama ben bile cesaret edemiyorum gereksiz bir macera bence. Üstelik pcos kaynaklı rahim kalınlaşmam vardı. 2-3 kere kürtajla rahmimi temizlemek zorunda kaldılar o kanamadan ötürü niye çocuğumun ve kendimin sağlığıyla ilgili risk alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…