2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sevgili arkadaşlar annem covid oldu ve doğuma da az kaldı malum.karantinası bitti,biz ne zaman görüşmeliyiz ? Bu durum başına gelen var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Geçmiş olsun. 10 günde iyileşiyorlar ve 10 günden sonra bulaş riski de bitiyormuş. Ama ben yerinde olsam riske atmazdım. Eşimin ikinci testi de pozitif çıkmıştı ve biz bir ay ayrı odalarda kaldık nolur nolmaz diye. Tabi bir ayı da bulmasın ama en az bi 15 20 gün arası görüşmeyin derim.

Teşekkür ederim

Cnm o filyasyon ekibi ilk anneme ılac getirdi bizde test istedik belirti olmadan yapamam dedi iki gün sonra aradık belirti var gelen giden yok pzt beri bekliyorum dun esim artık ozele goturdu sımdı sonucu bekliyorum hiç bir şey TV ızledgmz gbı degıl

Şimdi test sonuçları açıklandı bende pozitifmişim ilk 3gun belirti kotuydu ama sımdı daha iyiyim bu arada sag kasık agrılarım bir turlu gecmıyo magnezyumu bırakmıştım 3gun oldu tekrar baslayalı ama banamısın demiyo onerebılcegınız bısı varmı Dr um dozajını arttırmıyo donemi yorum yatamıyorum bu saat olmus bıcak saplıyorlar sanki

Ben instagramda bi hesaptan yaptırdım, istediğin ölcülerde yapıyorlar. Cok memnun kaldım bir bak istersen. 4 parça benimki kolay yıkayabilmek için

Geçmiş olsun aynen tahmin ediyordunuz zaten..En kisa zamanda en hafif sekilde atlatacaksiniz umarim.Magnezyumu neden biraktirdi?

Çok geçmiş olsun umarim cabucak ve hafif atlatirsin.

Sevgili arkadaşlar annem covid oldu ve doğuma da az kaldı malum.karantinası bitti,biz ne zaman görüşmeliyiz ? Bu durum başına gelen var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Evet şuan aynı durumu paylaşıyorum. Annem pozitif. 20 aralıktan sonra gelmeye çalışacak ama sanırım 10 günden sonra bulaş özelliğini kaybediyormuş virüs.

Çok geçmis olsun benim alt kattaki komsumda gecirdi bu virüsu hic bisey kullanmadı bol bol sıcak çorba ve mandalina portakal gibi meyveler yedi..kramp icin Muz yesen faydası oluyor

Daha var o zamana kadar bulasma riski kalkar diyolar ama ben olsam yine de tedbirli davranırım ilk geldigi günlerde.
Görüştüğümüzde temas etmiyoruz zaten. Ama yinede aynı ev. Yılbaşı yasak olursa öncesi gelmesi gerekiyor. 20 günü rahat geçmiş oluyor.. Testi tekrarlatmıyorlar önceden negatif olunca karantina bitiyordu. Şimdi 10 gün sonra test siz karantina bitiyor. Allahın izniyle inşallah sağlıkla atlatalım yapacak bişey yok tedbirden başka

Günaydınnnnn, güzel bir gün olsun

E bebek tekstil de %40 indirim var. İhtiyacı olan koşsun hemen
Alt değiştirme örtüsü, ağız bezi, 3 ay için 4 takım kaptım hemen
Ben de sabah sabah aldim hemen bi kaç ürün cassiope diye bir marka var ben iki gün once gidip bi tulum beğenmiştim yeri yumuşaklığı harika o da indirime girmiş hemen kaptim

Eklentiler

• Screenshot_20201204-095043_Ebebek.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar günaydın. Bebeğin her hareketi canımı yakıyo 2 gündür. Ama ciddi anlamda herr hareketi normal bişey mi bu?

Kızlar günaydın. Bebeğin her hareketi canımı yakıyo 2 gündür. Ama ciddi anlamda herr hareketi normal bişey mi bu?

Canım pozisyonundan dolayı öyledir. Biraz ev içinde yürüyüş yap. Sağ ve sola doğru yat. Bir de çok kalorili yiyecekler yeme. Bir anda ona da çok enerji gidiyor atmaya çalışıyor kuzucuklar

Canım pozisyonundan dolayı öyledir. Biraz ev içinde yürüyüş yap. Sağ ve sola doğru yat. Bir de çok kalorili yiyecekler yeme. Bir anda ona da çok enerji gidiyor atmaya çalışıyor kuzucuklar
Çalışıyorum canım, iş yerinde sürekli oturuyorum. Hareketsizlikten mi oluyodur nedir anlamadım ki yicem enerjilerini yav insan canının acısına bile of diyemiyor, ne güzel ve garip bişeymiş anne olmak

Çalışıyorum canım, iş yerinde sürekli oturuyorum. Hareketsizlikten mi oluyodur nedir anlamadım ki yicem enerjilerini yav insan canının acısına bile of diyemiyor, ne güzel ve garip bişeymiş anne olmak

Ondandır kuzum sen hareketsizsin ya şimdi. Kaloriler ona gidiyor ağırlıklı olarak. Hem enerji fazla alıyor. Hem de biz hareket edince onlara beşik gibi geliyor uyuyorlar. Hareket azalınca kuduruyorlar işte
Bazen ben de durup durup ah diye bağırıyorum. Eşim noldu diyo? Nolsun tepiği vuruyo böğrüme böğrüme diyorum

Güçlendiler Bi de zaten
Kemikler dertleşmeye başladı iyice

Biraz daha sabredicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…