- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.781
Domestos kullanmayın ace çamaşır suyu kullanın. Ben beyazlarımı yıkamadan önce 1 gece ace ve biraz deterjanla sıcak suda bekletir ertesi gün makinaya atarım kar beyaz olurlar. Çıkmayan lekeler için lekeye vanish sürüp makinaya da atabilirsiniz.Canım ben sararanlari önce Ariel ve Domestos la yıkadım sonra sabun tozu ile tekrar yıkayıp ek durulama yaptım
Ben de düşün düşün çatlayacağım ne yaptırım veya ne yapim diyeGünaydınnn
Misafir kabul etmeyeceğiz ama yine de hediyelik yapmak istedim.. nasıl olacak bilmiyorum en yakınlarımıza veririm artık.
Cam şişeye aktardan özel yaptırdığım kış çayı, plastiğe kolonya koyacağım. Bide jüt iple süsleyeceğim daha..
merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Bilgim yok ama böyle durumlarda ikinci bir test yaptırmak ta fayda var. İnşallah korktuğun gibi değildir.merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Çok geçmiş olsun canım Bende hiç duymadım ama çocuk Dr gittinizmi gidip yeniden test yaptırın istersenizmerhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Hastalık o kadar yaygin kiBen de düşün düşün çatlayacağım ne yaptırım veya ne yapim diyeevdeyim yapım diyorum annem çok yetenekli benimde elimden geliyor. Sonra üşengeçlik yapıyorum. Annemde beynimi yiyior. Ya bu en önemsiz konu kim gelecek her şey bitti de bir eksiğim hediyelik mi kaldı diyorum atışıyoruz
Bende çikolata kesin yaptıracağım 100 lü istiyorum zaten bir 30-40 tanesini ben yerim. Araştırıyorum bende.
Kaktüs sukulent istiyordum ama şmdi insanları kimbilir ne zman göreceğim o süre boyunca benm onlarla ilgilenmem gerek
İnşallah teşekür ederimBilgim yok ama böyle durumlarda ikinci bir test yaptırmak ta fayda var. İnşallah korktuğun gibi değildir.
o mu tam bilmiyorum ama bir arkadaşıma da doğumdan sonra topuk kanı için bebekte beyinsel gelişim geriliği olabilir 6. aya kadar ilaç vermek gerekir demişlerdi. iki üç yere daha götürdü hemenİnşallah teşekür ederim
Evet Ace çok guzel temizliyor evde yoktu o anda Domestos döktüm temizlenmistiDomestos kullanmayın ace çamaşır suyu kullanın. Ben beyazlarımı yıkamadan önce 1 gece ace ve biraz deterjanla sıcak suda bekletir ertesi gün makinaya atarım kar beyaz olurlar. Çıkmayan lekeler için lekeye vanish sürüp makinaya da atabilirsiniz.
merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi bir sey değildirmerhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Yasak olan cazip geliyor hep bende de öyleŞekeri olan arkadaşlar diyete harfiyen uyabiliyor musunuz artık. Ben uyamıyorum hep tatlı yemek istiyorum ya. Doktora dedim iki aydır ne hamur işi, ne ekmek , ne tatlı yiyorum diye. Abartma o kadar da değil dedi. Bunu dedi ya canım çektikçe sütlü tatlı yiyorum ya. Bir de ekmek, hamurişi şekeri daha cok çıkarıyor bence sütlü tatlıdan felan
Inşallah Allah hayırlısı ile içimize sindirerek saglikla mutlulukla kucagimiza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. Sadece 1 kişi alıyorlarmış refakat için, eşim bebek bakimini becerebilir inşallah. Ya da hemşirelere hediyelik bir seyler götürucem ilgilenmeleri için yoksa hiç ilgilenen olmuyir benim gittigim hastanede. Bebegime ilk gece hiç mama vermemişlerdi. Benim sütüm 3. gün gelmişti.Peki ne dedi dr?
Herşey yolunda olursa 1 günde taburcu olunuyor.Ben ilk doğumumda 1 gece kaldım sadece öğlene kalmadan da çıktım. Ben 1-2 hafta önceden hastaneye yatacaktım ondan tereddutteyim..Belki son 5-6 gün yatarım artık en fazla
Ben de kahvaltıda uyuyorum öğleden sonra canım bir seyler istemeye başlıyor. Süt azıcık nişasta ve ve şeker ile çok az şekerli bir muhallebi yapıp onu yiyorum. Bazen muzlu yoğurt, bazen de fıstık ezmeli hurma. Evde ne varsa artık. Eve abur cubur girmiyor, dışardan da alamam artık bunlarla idare ediyorum. Evet hamurişi daha tehlikeli dediğin gibiŞekeri olan arkadaşlar diyete harfiyen uyabiliyor musunuz artık. Ben uyamıyorum hep tatlı yemek istiyorum ya. Doktora dedim iki aydır ne hamur işi, ne ekmek , ne tatlı yiyorum diye. Abartma o kadar da değil dedi. Bunu dedi ya canım çektikçe sütlü tatlı yiyorum ya. Bir de ekmek, hamurişi şekeri daha cok çıkarıyor bence sütlü tatlıdan felan
Az kaldı yeminle doğumdan sonra hayvan gibi tatlı yiycm. Bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorumBe
Ben de kahvaltıda uyuyorum öğleden sonra canım bir seyler istemeye başlıyor. Süt azıcık nişasta ve ve şeker ile çok az şekerli bir muhallebi yapıp onu yiyorum. Bazen muzlu yoğurt, bazen de fıstık ezmeli hurma. Evde ne varsa artık. Eve abur cubur girmiyor, dışardan da alamam artık bunlarla idare ediyorum. Evet hamurişi daha tehlikeli dediğin gibi
Ben de öyle yapıcam :) Bir kere nefsimi körlersem bir kac ay cnm çekmez benim zatenAz kaldı yeminle doğumdan sonra hayvan gibi tatlı yiycm. Bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum
Ben öyle olanları önce normal yıkama yaptım , sonra bebek deterjanı ile tekrar yıkadım. Ne kadar doğru bilmem ama başka türlü çıkmıyorlar.
Tsk ederm kizlarCanım ben sararanlari önce Ariel ve Domestos la yıkadım sonra sabun tozu ile tekrar yıkayıp ek durulama yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?