2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ölçüyor musunuz hergün şekerinizi ben artık ölçmüyorum sokuldum iyice doktorum bebek normal diyor sıkma kendini diyor

Bende de var şeker insülin kullanmıyorum ama gerçekten çok sıkıldım 1 tabak kuru fasulye bi dilim ekmek yedim canım istedi 2.saatte 144 çıktı ne güzel iyi gidiyordum ya
Ben bakliyat yersem hiç nefes alamiyorum karnim iyice şişiyor ve gaz yapıyor. TURşU, domatesli ve salçalı yemeği de bıraktım. Reflü yapıyor. Mayalı gıdalar yine dokunuyor gaz yapıyor. Tatli yasak. Valla ne yiyecegimi şaşırdım artık...

Canım haftada 3 gün balık ye.
2 gün et ye
2 gün de sebze ye.
Hem miden rahat eder hem de bebeğe sağlıklı yemek gitmiş olur.

Benim Bi yasağın olmamasına rağmen ilk 3 ay çok kustuğum için hep tedbirli ilerlemeye çalıştım.

Turşu hiç yemedim mesela.
Salça çok az kullanıyorum yemeklerde.
Bakliyat da çok çok nadir.
Ekmek beyaz asla tüketmyirom.
Çavdar da en fazla 2 dilim.

Bol süt yoğurt peynir tüketebilrisn.
2 dolu porsiyon meyve yiyebilirsin

İnşallah bebeklerimizi korkusuz büyüteceğimiz zamanlara dönelim hemen

kızlar ben bugün çok zorlanıyorum ayağa kalkamıyorum ya ama doğum belirtisi gibi de değil sırtım ve karnımın üst bölgesi çok şiş çatlıcam sanki.
Bende bu akşam bi değişiğim yaa dediğin şeyler bendede var karnım sanki patlıycak ayağa kalkarken çok zorlanıyorum ağır yemek falanda yemedim anlamadım gitti

Bende bu akşam bi değişiğim yaa dediğin şeyler bendede var karnım sanki patlıycak ayağa kalkarken çok zorlanıyorum ağır yemek falanda yemedim anlamadım gitti
belim ateş gibi.
üç dört saatte bir bebek çıldırıyor karnımda vajinamda baskı.
korktum baya. ben de yemedim ağır bir şey.
dün hurma yedim ama 4 tane
acaba hemen etki mi etti?

kizlar ebebekten babyes diye bi marka indirimde 107tl suan bole bi canta siparis verdim bu markadan alan veya memnun kalaniniz var mi acaba

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 48
  • images.jpeg.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 47
1455
Sirt cantasi daha rahat oluyo genelde canm ya . Malum bebegin esyalari cok oluyo tek kol taktigin icin kolun agriyo seni yoruyo yani
cok dusundum canim bagmorinin sirt cantasini alcaktim ama spor tarz fazla giyinmediyim icin cok fazla uyduramam diye dusundum bide zaten bebek arabasina da takila biliyo bu canta nebiliim iste aldim gitdi aradan cikti sukur.buarada gece uyuyamiyorum kizlar sizdemi benim gibisiniz arkadasim bugun diyoki bebege hazirlaniyo vucudun uykusuzluga alistiriyo kendini

Ya ben de oyleyim gündüz kedi gibi uyuyorum gece ayaktayim. Midem mahvediyor

Tek göğsü ama diğerinde bişey yok sizin de oylemiydi
Canım hatırlıyorum ben küçükken bana da aynısı olmuştu sol gögsümdü sadece. 3.sınıftaydım doktora götürmüşlerdi endişelenecek bi şey olmadığını, artık yavaş yavaş gelişip büyüyeceğini söylemişti ilk adetimi ta 7.sınıfta oldum sonrasında

Özel bölgenin olduğu yer canım komple. Bacak arası, kenarları. Tam olarak ağrının kaynağı neresi bilmiyorum ben açıkçası çünkü bacaklarım da çok ağrıyor
Merhaba benim de tam dediğiniz vajina kemiği üst bacak iç tarafları ağrıyor adım atmak bile işkence sağdan sola zor dönüyorum magnezyum da alıyorum çok erken başladı ikiz gebelik ondan mı bilmiyorum siz çare buldunuz mu

Bu seri şık bence sırt çantası olarak. Baya da renk seçeneği var bak istersen bi

Ben de öyleyim gece mutlaka uyanıp iki üç saat dolanmadan uyuyamıyorum. Ama bu gece çook uzun aradan sonra deliksiz uyumuşum nasıl mutlu uyandım. İlk düşündüğüm şey hayatımda uzun süre bi daha böyle bi uyku uyuyamayacağım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…