2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
uykuya hasretim canim cok zorlaniyorum 5 yasindada bi oglum evin temizliyi yemek cocuk bide hamilelik arti uykusuzluk psikolojim iyice bozuluyo uykusuzluktan

Bende de var şeker insülin kullanmıyorum ama gerçekten çok sıkıldım 1 tabak kuru fasulye bi dilim ekmek yedim canım istedi 2.saatte 144 çıktı ne güzel iyi gidiyordum ya

Ölçüyor musunuz hergün şekerinizi ben artık ölçmüyorum sokuldum iyice doktorum bebek normal diyor sıkma kendini diyor
Kuru fasulye, nohut , taze fasulye bile şekerimi çıkarıyordu benim. Ben de düzenli olarak ölçemiyorum. Tatlı felan yersem o zaman ölçüyorum

uykuya hasretim canim cok zorlaniyorum 5 yasindada bi oglum evin temizliyi yemek cocuk bide hamilelik arti uykusuzluk psikolojim iyice bozuluyo uykusuzluktan
Uykusuzluk zaten tek başına insanın psikolojisini bozmaya yetiyor. Sen bi de çocukla uğraşıyormuşsun Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci.

Her gün muz yiyip maden suyu içiyorum. Magnezyuma da devam ediyorum. Bazen hafifliyor bazen aynı şiddette devam. Çare bulamadim yani hareketsizlikten de kaynaklanıyo maalesef. Bu hafta itibariyle pilates topuyla hareketlere başlayacağım inşallah, hafifler diye umuyorum

aynılarını yaptım canım benim de kramplarım azalmaya başladı.

Kızlarrr ne yazık ki karnım çatlamaya başladı çok kaşınıyorçatlaklar daha kırmızıyken önlem alırsan belki geçer iz kalmaz dedi bi arkadaş var mı aranızda daha önce başına gelen? Bu aşamada kullanılacak bi şey var mı? Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyordum çatlamasın diye ama kâr etmedi

biooil sürüyorum canım kaşındıkça
resmen kaşıntıyı alıyor fayda ettiğini öyle anlıyorum.

Benimde bu ağrılarla başım dertte oturduğum yerden kalkamıyorum yürüyemiyorum yatarken sağa sola hareket edemiyorum bile her yerim ağrıyor Dr söyledim yürüyüş yap de yap dedi bende muzla madensuyu nu bı denim belki faydası olur

Benim tam tersi hareket ettiğimde yürüyüş yaptığımda dama diyor muz yiyorum magnezyum içiyorum soda ekleyim bir de

Sizin yine doğuma az kalmış benim haftam küçük böyle ikiz olunca erken başladı sanırım

Kızlar hastane çantası için nasıl bişey kullandınız? Ben kabin boy bi valize sığdıracağımı düşünüyordum ama sığmadı daha büyüğünü de almak istemiyorum hepi topu 1 gün kalcaz inşallah bi aksilik olmazsa. Fazla bişey de koymadım aslında bebiş için 3 takım (iç zıbınlar 2 alt üst takım 1 tulum Eldiven vs olacak şekilde) bi penye bi pamuk kalın battaniye, emzik, bez, ufak bi biberon, kendim için bi gecelik, bi sabahlık, bi pijama takımı, bi şal, terlik, Depend, Emzirme atleti. Daha hastane çıkışında giymek için bişey koymadım bile valiz mi çok küçük acaba.

Bende geceleri hiç uyuyamıyorum uyusamda 10 dakikada bir wc ye kalkıyorum.Bu defa gündüzde sürekli bi uyku hali.Zaten içerdeki bebekte kendini belli ediyo şimdiden uyumayan bi bebek olucak kesin 24 saat kıpır kıpır çünkü hiçmi yorulmuyo anlamadım

Valizin kücük olabilir mi acaba? Benim de az cok seninki kadar koyduklarım, kabin boy valize koydum daha bos yer var bile

Ben de kabin boy valize koydum. Daha koyacaklarım var. Benim de doldu. Yanında bebek için aldığım sırt çantasını da alacağım onun içine koyacağım geri kalanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…