2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
canım haftaya bakmıyor bu ağrılar iki aydan fazladır yaşıyorum tabi şuan ağırlaştı bebek daha kötü oldu sizin bide ikizmiş Allah yardımcınız olsun canım
Amin canım hepimizin inşallah cevap için teşekkür ederim sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah doktor bu ağrılar için bir şey dedi mi canım

Kızlar merhaba baygdr girmiyorum neler yapiyorsunuz doğum yapan falan var mi merak ediyirum

Et, balık ve salata en güzeli dediğin gibi...

Canım içimi rahatlattin aile hekimine götüreyim diye düşündüm bende ilk etapta korkmuştum kızım da 3. Sınıfa gidiyor ...
insan korkuyor ister istemez

Valizin kücük olabilir mi acaba? Benim de az cok seninki kadar koyduklarım, kabin boy valize koydum daha bos yer var bile

Ben de kabin boy valize koydum. Daha koyacaklarım var. Benim de doldu. Yanında bebek için aldığım sırt çantasını da alacağım onun içine koyacağım geri kalanları

Ben de kabin boy valizi doldurdum yetti bana ya
Galiba cidden valiz küçük çünkü abartmadığımı düşünüyorum bi ton video izledim ne lazım olur ne olmaz diye . Sırt çantası iyi fikirmiş kalanları ona koyayım bari.

Galiba cidden valiz küçük çünkü abartmadığımı düşünüyorum bi ton video izledim ne lazım olur ne olmaz diye . Sırt çantası iyi fikirmiş kalanları ona koyayım bari.
Ben bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü, temizleme pamuğu gibi alt değiştirme malzemelerini bebeğin çantasına koydum fazla fazla koydum hatta. Valizin bi tarafını bebeğin eşyalarıyla diğer tarafını kendi eşyalarımla doldurdum. Hastaneden çikarken sarmak için aldığım kalın battaniyeyi de portbebenin icine koydum

Kızlar bi aksilik çıkmazsa cumartesi günü doğuma giriyorum bebek doğuma 10 gün kala 2,5 kg dı inşallah 3 kg olur 36+3 ‘te 12/12/20 de bebişimizi kucağımıza alacağız inşallahhh Tek eksiğim şu gümüş kapaklar oldu çok kararsızım onda da doğru emzirme tekniğiyle yara olmaz diyolar ama yine de bulunsun istedim sanırım alacam mecbur

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşirah suresini oku doğumdan önce Rabbim kolaylık versin

İlk bebeğimiz geliyorrrrr
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah ismi ne olacak bebeğinin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşirah suresini oku doğumdan önce Rabbim kolaylık versin
Ayy okurum mutlaka kız kafa kalmıyo ki bin parçaya bölünüyosun bi yandan heycan bi yandan son eksikler Doktor kontrolü derken akıl kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…