2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallah grubun ilk bebeği olucuk rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağlıcakla kucağına al inşallah kuzum. İlk doğuran ben olurum diyordum tarihten dolayı ama. Sen benden hızlı çıktın

Detayları bekliyoruz senden. Nasipse çıktıktan sonra yazarsın

Bezelye görmek istiyoruz artık

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bizim kız aceleci anacığım nereye yetişecekse ayy gerçi kızımda da suç yok doktoru durdurmuyo alalım diyo ben size buralar nasıl söylerim doğumdan sonra

Bizim kız aceleci anacığım nereye yetişecekse ayy gerçi kızımda da suç yok doktoru durdurmuyo alalım diyo ben size buralar nasıl söylerim doğumdan sonra

Ayy hadi inşallah sağlıcakla al inşallah kucağına

Mis gibi kokusunu çekersin içine.
Spinal mi epdural mi genel mi anestezi alıcaksın kuzum? Konuştun mu doktorla ya da anestezi uzmanıyla

Ayy hadi inşallah sağlıcakla al inşallah kucağına

Mis gibi kokusunu çekersin içine.
Spinal mi epdural mi genel mi anestezi alıcaksın kuzum? Konuştun mu doktorla ya da anestezi uzmanıyla
Epdural olacak kuzum ahhh kucağıma alsam sabaha kadar koklarım heralde

Kalbim bi an hızlandı sen doğuma giricem deyince canım inşallah çok güzel çok kolay bi doğum olur..ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreci umarımÇok heyecanlandım ben bile güzel haberlerini takip ediyor olacağım

Ayyy bir de bana sor amiiiiinnnn hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…