2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebeğin dolabını sonunda hazırladım ama çok az oldu sanki kıyafetler bi çekmece oldu resmen çok mu az aldım acaba??
10 tane alt üst takım, 3 tane tulum, 7 tane tek alt, 4 tane tek üst, 4-5 tane yenidoğan zıbın, 5 tane 0-3 ay zıbın var.Bunların hepsi yenidoğan ve 0-3 aylık. Çoraplar, yelekler, battaniyeler, banyo havlusu falanda var onlar yeter diye düşünüyorum.Az mı sizce bunlar? Almalı mıyım biraz daha?

Birde 3 ay-62 cm yazanlar var bunları doğunca giyebilir mi acaba bebek yoksa büyük mü olur?tecrübeli anneler yardımmm lütfenn? Bir çekmece bile yapmayan kıyafeti görünce beni bir telaş sardı

Birde 3 ay-62 cm yazanlar var bunları doğunca giyebilir mi acaba bebek yoksa büyük mü olur?tecrübeli anneler yardımmm lütfenn? Bir çekmece bile yapmayan kıyafeti görünce beni bir telaş sardı
Kolları bacakları kıvırırsın giydirirken ilk ay giyemesede ikinci aydan sonra rahat giyer inanılmaz hızlı büyüyorlar.

Yenidoğan ve 0 3 ay ise alınanlar yeterli ihtiyaca göre ekleme yaparsın doğunca. Kıyafetler küçük olunca yer kaplamıyor

Sizin yine doğuma az kalmış benim haftam küçük böyle ikiz olunca erken başladı sanırım
Sizin ağrılar erken başlamış.Risk yoksa yürüyüş falan yapın.Bir de ilk hamilelikse ağrılarınızın olması gayet normal.İkizlerde benim bel sırt ağrılarım 29.haftada başlamıştı

Kolları bacakları kıvırırsın giydirirken ilk ay giyemesede ikinci aydan sonra rahat giyer inanılmaz hızlı büyüyorlar.
Herkes çok hızlı büyüyorlar çok bi şey alma diyor.takımların çoğuda zaten görümcemin bebeğinden kalma.tertemizdiler yıkadım ütüledim yeni gibi oldular..birazda kendim pek bi şey almadım diye tedirginim sanırım

Saglıkla gelsin insallah...

Ben de bu kadar bile yok 0-3 ay için

Yaşayınca anlarsın canım hızlı büyüyorlar elinde kalıyor alacaksanda büyük beden alırsın koyarsın. Doğunca ekleme yaparsın neyi çok kullanışlı geldiyse ondan alırsın

Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım

Sizin ağrılar erken başlamış.Risk yoksa yürüyüş falan yapın.Bir de ilk hamilelikse ağrılarınızın olması gayet normal.İkizlerde benim bel sırt ağrılarım 29.haftada başlamıştı
Benim belim kasığım ağrımıyor şimdilik kasılma yok ama dediğim gibi üst iç bacak ve vajina kemiği ağrıyor

Sağlıkla gelsin grubumuzun ilk bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…