2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bizimde oda takımımız geldi nisan ayı gibi bu evden tasıncağımız için perde ve halı almadım yeni evimizde alıcam inşallah. Birde boya kokuyor diye büyük olan yıkamadığım kıyafetleri yerleştirdim , yeni doğan kücük kıyafetleri yerlestirmedim yıkayıp ütüledim boya kokusu sinmesin diye 3 4 gün sonra yerlestiricem

Eklentiler

• EF32D434-EE8F-48AD-AAA0-B0E3986447F4.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 95
  • D198A275-C0A5-46FE-8751-4F2188CB3884.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 97
  • 4FCE8F84-B7C9-469E-AA73-57C83C4367DB.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 103
  • 89583327-8C8B-451A-962E-691A2094A4ED.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 99
Yok durdurmuyolar kızı karnımda doktorlar almamız lazım diyolar ayyy seninki vaktinde gelsin kuzum anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi gelişimi için

Cok zevkli sade ve zarif saglikli gunlerde kullanin yavrunuzla

Kızlar şimdi çantalara neler koydunuz yazar mısınız ? eksiklerimizi bilelim varsa tamamlayalim düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor...
canım ben kendim için bir pijama bir de gecelik koydum.
bakım ürünlerimi koydum belki duş alırım diye. havlu, düzleştirici falan. eşim için de kendim için de diş macunu diş fırçası, emzirme atleti ve sütyeni, çorap koydum. bir de hurma koyacağım. hem seviyorum hem rahme çok faydalı.
bebek için 3 takım hastane çıkışı, kalın battaniye iki tane, emzik, biberon (mama ihtiyacı olursa mamayı hastane veriyormuş) göğüs kalkanı, müslin bez, bebek bezi 15 tane, alt açma, iki paket de ıslak mendil falan. bende farklı çantalara bakıyorum eksiğim var mı diye.

Canm ben bebeginkini onun cantasina koymustum kendikimi de ayri bi el cantasina koymustum ilkinde. bundada oyle yapacam daha rahat oluyo

kızlar bu arada bir şey danışıcam. bir kişi refakatçi alıyorlar ya eşim kalmak istiyor yanımda ve çok hevesli. annemi kabul etmiyorlar 65 yaş üstü diye zaten.
ama ilk bebek. eşim daha yenidoğan bebek kucaklamadı daha. sizce yapabilir mi? bilemedm. hevesini de kırmak istemiyorum adamın ama acaba kayınvalidem mi kalsa?

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebiş inşallah

Bende aslında eşim kalsın istiyorum ama etrafımdakiler olur mu hiç öyle şey bilen biri olsun sen bilmiyor o bilmiyor ne yapacaksınız dediler ama bi gün idare edilebilirdi. Ben de gündüz gidersem geceye kadar eşim kalır sonra ablam ya da annem gelir diye düşündüm.
Kayınvaliden ile ilişkine bağlı tamamen mesela biz çok mesefaleyiz ben hiç rahat edemem onun yanında. Ama sen o sıcaklığı buluyorsan o da abuk sabuk konuşup seni kızdırmayacak biriyse neden olmasın.

Acaba bebeğin koyafetlerini nasıl vericez yani doğumdan önce mi verilecek nasıl bi düzen olacak orda merak ediyorum
Canm burda benm gittigim hastane kendi hediye ettitikleri kiyafetlerini giydiriyo ben normal dogum yapmistim sabah aksam taburcu olup eve gecince degistirmistim
Canm aldiklarin cok fazla bile basta az kiyafet oluyo sonra nereye koyacagini bilemiyon su an kizim bi bucuk yasinda ve dolabin tamami onun bu digerininkini nerwye koyacam bilemiyorum

aynı yorumlar bana da geliyor mutlaka bilen biri kalmalı diye.
kayınvalidemi çok severim. kültürlü, anlayışlı, az konuşan bir kadın ben rahatsız olmam asla onun yanında ama eşim takmış ben bakıcam ben yapıcam sen gelme anne dedi kadın da bir şey diyemedi.
eşim muhtemelen kendini ispatlamaya çalışıyor, kıyamam hevesi kaçsın da istemiyorum.
gizli gizli kayınvalideme bakamazsa ben sana yazarım kalkar gelirsin dedim gönlü olsun diye ama bakalım neler yaşanacak?

Ben eşimi istiyorum yanımda. Ben nasıl öğreneceksem o da öğrensin. Hemşireler yardımcı olur zaten. Özel bi süreç olduğu için çekirdek ailemle olmak istiyorum..
kayınvaliden ile ilişkin iyi ise Buda bi şans tabi

Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullanın

zaten hastanede bir sürü hemşire olacak yardıma ihtiyacınız olursa onlardan destek alırsınız. Çok özel anlar, ben de eşimle paylaşmayı tercih ederim. Annemi de kayınvalidemi de düşünmüyorum, onlara daha cok evde ihtiyacımız olacak. Hastane kısmını eşinle halledersin bence

aslında ben de eşimden yanayım ne kadar kayınvalidemi çok da sevsem. ama etrafımdan hep olumsuz tepki alınca eşim de bozuldu iyice.

valla içimi rahatlattınız. eşime bile telde herkes salaklaşma bakamazsın falan deyip duruyor. adam üzüldü benim kafam karıştı.
zaten özel hastanede olacak inşallah
hemşireler destek olur bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…