- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.901
Canım sağlıkla kavuş bebeğine bizim aramızda 1 gün vardı ama senin de dediğin gibi erkencisin ilk zamanlar öyle demiştin öyle olduAmiiiinnn inşallahhh kuzum hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım inşallahhh
Yok durdurmuyolar kızı karnımda doktorlar almamız lazım diyolarCanım sağlıkla kavuş bebeğine bizim aramızda 1 gün vardı ama senin de dediğin gibi erkencisin ilk zamanlar öyle demiştin öyle oldu
Hayırlısı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cok zevkli sade ve zarif saglikli gunlerde kullanin yavrunuzlaKızlar bizimde oda takımımız geldi nisan ayı gibi bu evden tasıncağımız için perde ve halı almadım yeni evimizde alıcam inşallah. Birde boya kokuyor diye büyük olan yıkamadığım kıyafetleri yerleştirdim , yeni doğan kücük kıyafetleri yerlestirmedim yıkayıp ütüledim boya kokusu sinmesin diye 3 4 gün sonra yerlestiricem
Tesekkür ederim inşallahCok zevkli sade ve zarif saglikli gunlerde kullanin yavrunuzla
canım ben kendim için bir pijama bir de gecelik koydum.Kızlar şimdi çantalara neler koydunuz yazar mısınız ? eksiklerimizi bilelim varsa tamamlayalim düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor...
Kızlar hastane çantası için nasıl bişey kullandınız? Ben kabin boy bi valize sığdıracağımı düşünüyordum ama sığmadıdaha büyüğünü de almak istemiyorum hepi topu 1 gün kalcaz inşallah bi aksilik olmazsa. Fazla bişey de koymadım aslında bebiş için 3 takım (iç zıbınlar 2 alt üst takım 1 tulum Eldiven vs olacak şekilde) bi penye bi pamuk kalın battaniye, emzik, bez, ufak bi biberon, kendim için bi gecelik, bi sabahlık, bi pijama takımı, bi şal, terlik, Depend, Emzirme atleti. Daha hastane çıkışında giymek için bişey koymadım bile valiz mi çok küçük acaba.
Yetmezse alırız ya internetten bile alsak iki güne geliyo zaten.Benimde görümcemin bebeğinin küçükleriyle bu kadar oldu bu kadarda yoktu.İnternetten videolar izledim dolap düzeniyle ilgili o kadar dolu dolu ki dolapları tedirgin oldum benimkiler 1 çekmece bile yapmadı.
Çok güzelmiş ismiAmiiinnnn kuzum adı milena olcak
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebiş inşallahKızlar bizimde oda takımımız geldi nisan ayı gibi bu evden tasıncağımız için perde ve halı almadım yeni evimizde alıcam inşallah. Birde boya kokuyor diye büyük olan yıkamadığım kıyafetleri yerleştirdim , yeni doğan kücük kıyafetleri yerlestirmedim yıkayıp ütüledim boya kokusu sinmesin diye 3 4 gün sonra yerlestiricem
Bende aslında eşim kalsın istiyorum ama etrafımdakiler olur mu hiç öyle şey bilen biri olsun sen bilmiyor o bilmiyor ne yapacaksınız dediler ama bi gün idare edilebilirdi. Ben de gündüz gidersem geceye kadar eşim kalır sonra ablam ya da annem gelir diye düşündüm.kızlar bu arada bir şey danışıcam. bir kişi refakatçi alıyorlar ya eşim kalmak istiyor yanımda ve çok hevesli. annemi kabul etmiyorlar 65 yaş üstü diye zaten.
ama ilk bebek. eşim daha yenidoğan bebek kucaklamadı daha. sizce yapabilir mi? bilemedm. hevesini de kırmak istemiyorum adamın ama acaba kayınvalidem mi kalsa?
Canm burda benm gittigim hastane kendi hediye ettitikleri kiyafetlerini giydiriyo ben normal dogum yapmistim sabah aksam taburcu olup eve gecince degistirmistimAcaba bebeğin koyafetlerini nasıl vericez yani doğumdan önce mi verilecek nasıl bi düzen olacak orda merak ediyorum
Canm aldiklarin cok fazla bile basta az kiyafet oluyo sonra nereye koyacagini bilemiyon su an kizim bi bucuk yasinda ve dolabin tamami onun bu digerininkini nerwye koyacam bilemiyorumKızlar bebeğin dolabını sonunda hazırladım ama çok az oldu sanki kıyafetler bi çekmece oldu resmen çok mu az aldım acaba??
10 tane alt üst takım, 3 tane tulum, 7 tane tek alt, 4 tane tek üst, 4-5 tane yenidoğan zıbın, 5 tane 0-3 ay zıbın var.Bunların hepsi yenidoğan ve 0-3 aylık. Çoraplar, yelekler, battaniyeler, banyo havlusu falanda var onlar yeter diye düşünüyorum.Az mı sizce bunlar? Almalı mıyım biraz daha?
aynı yorumlar bana da geliyor mutlaka bilen biri kalmalı diye.Bende aslında eşim kalsın istiyorum ama etrafımdakiler olur mu hiç öyle şey bilen biri olsun sen bilmiyor o bilmiyor ne yapacaksınız dediler ama bi gün idare edilebilirdi. Ben de gündüz gidersem geceye kadar eşim kalır sonra ablam ya da annem gelir diye düşündüm.
Kayınvaliden ile ilişkine bağlı tamamen mesela biz çok mesefaleyiz ben hiç rahat edemem onun yanında. Ama sen o sıcaklığı buluyorsan o da abuk sabuk konuşup seni kızdırmayacak biriyse neden olmasın.
Ben eşimi istiyorum yanımda. Ben nasıl öğreneceksem o da öğrensin. Hemşireler yardımcı olur zaten. Özel bi süreç olduğu için çekirdek ailemle olmak istiyorum..kızlar bu arada bir şey danışıcam. bir kişi refakatçi alıyorlar ya eşim kalmak istiyor yanımda ve çok hevesli. annemi kabul etmiyorlar 65 yaş üstü diye zaten.
ama ilk bebek. eşim daha yenidoğan bebek kucaklamadı daha. sizce yapabilir mi? bilemedm. hevesini de kırmak istemiyorum adamın ama acaba kayınvalidem mi kalsa?
Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullanınKızlar bizimde oda takımımız geldi nisan ayı gibi bu evden tasıncağımız için perde ve halı almadım yeni evimizde alıcam inşallah. Birde boya kokuyor diye büyük olan yıkamadığım kıyafetleri yerleştirdim , yeni doğan kücük kıyafetleri yerlestirmedim yıkayıp ütüledim boya kokusu sinmesin diye 3 4 gün sonra yerlestiricem
zaten hastanede bir sürü hemşire olacak yardıma ihtiyacınız olursa onlardan destek alırsınız. Çok özel anlar, ben de eşimle paylaşmayı tercih ederim. Annemi de kayınvalidemi de düşünmüyorum, onlara daha cok evde ihtiyacımız olacak. Hastane kısmını eşinle halledersin bencekızlar bu arada bir şey danışıcam. bir kişi refakatçi alıyorlar ya eşim kalmak istiyor yanımda ve çok hevesli. annemi kabul etmiyorlar 65 yaş üstü diye zaten.
aslında ben de eşimden yanayım ne kadar kayınvalidemi çok da sevsem. ama etrafımdan hep olumsuz tepki alınca eşim de bozuldu iyice.Ben eşimi istiyorum yanımda. Ben nasıl öğreneceksem o da öğrensin. Hemşireler yardımcı olur zaten. Özel bi süreç olduğu için çekirdek ailemle olmak istiyorum..
kayınvaliden ile ilişkin iyi ise Buda bi şans tabi
valla içimi rahatlattınız. eşime bile telde herkes salaklaşma bakamazsın falan deyip duruyor. adam üzüldü benim kafam karıştı.zaten hastanede bir sürü hemşire olacak yardıma ihtiyacınız olursa onlardan destek alırsınız. Çok özel anlar, ben de eşimle paylaşmayı tercih ederim. Annemi de kayınvalidemi de düşünmüyorum, onlara daha cok evde ihtiyacımız olacak. Hastane kısmını eşinle halledersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?