2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sağolasın canım bilmediğimden bi an tereddüt etmiştim ama rahatladım şimdi bilenler cevap verince

Benimde görümcemin bebeğinin küçükleriyle bu kadar oldu bu kadarda yoktu.İnternetten videolar izledim dolap düzeniyle ilgili o kadar dolu dolu ki dolapları tedirgin oldum benimkiler 1 çekmece bile yapmadı.
Canım emin ol çok alırsanda pişman olursun bebekler çok çabuk kendini topluyor alıcaksanda biraz büyük al

İlk doğumumda Benim kayınvalidem geldi hiç bakmadı hiç bir faydası olmadı normal doğum yapmıştım dikişlerden dolayı çok kımıldayamıyordum gece olmadı eşimi çağırdım kayınvalidem uyudu sabaha kadar eşim benimle ilgilendi Allah binkere razı olsun o olmasaydı napardim bilmiyordum

valla içimi rahatlattınız. eşime bile telde herkes salaklaşma bakamazsın falan deyip duruyor. adam üzüldü benim kafam karıştı.
zaten özel hastanede olacak inşallah
hemşireler destek olur bence de.
Zaten emin ol anneler kayınvalideler bile cogu şeyi unutmus oluyor, hele ki ilk torunsa. Yenidoğan tamamen anneye bağımlı, yanında olan kişilerin tek görevi sana destek olmak, evde yemek yapmak, temizlik yapmak. Yoksa bebek bakımı zaten senin eline bakıyor, eşinin de sorumluluk almak istemesi cok güzel bişey bence. Başbaşa olun, çekirdek ailenizin tadını cıkarın

valla içimi rahatlattınız. eşime bile telde herkes salaklaşma bakamazsın falan deyip duruyor. adam üzüldü benim kafam karıştı.
zaten özel hastanede olacak inşallah
hemşireler destek olur bence de.
Bende kararsız kalmıştım buraya yazmıştım arkadaşlar çok güzel cesaret verdiler sağolsunlar ve kararımı kesin verdim eğer 1 kişi olacaksa o kesinlikle eşim olmalı diye düşünüyorum.Bunlar çok özel anlar bence bebeğimizle ilk günümüz olacak. Zorlansakta birlikte üstesinden gelmeliyiz.Hem kayınvalideler ne kadar iyide olsa nazımız eşimize geçer psikolojik olarak daha rahat oluruz eşlerimizle.

Süt gelmezse mama veriyor hemşireler ama biberon ile vermeye karşilar, sonrasında anneyi reddetmesin diye iğnesi çıkarılmış şiringa ile veriyorlar. Ben emzik de almadım sakin bir bebek olursa emziğe alistirmaya gerek yok ilk günden. Gerekirse alinir eczaneden.Sezaryende duş alma ihtimalim de olmayacak benim havluyu hiç düsunmedim o yüzden. Kendim için yastik kilifi çarsaf ve battaniye koymayı düşünüyorum. Biraz pimpirikliyim ilk doğumda da pike takimi goturmustum. Bu sefer salgın da var kendi eşyalarimda temiz temiz yatarim. Bolca maske koymayi unutmayin odaya hemşire doktor girdiğinde maske takacağız hep. Ince bir tulbent de lazim oluyor bebek uyurken beşigin uzerini ortmustuk

Benimkiler de battaniyeler ve havlu hariç bir çekmece oldu. Battaniyeleri ayri bir yere koydum. Bence yeterli ilk etapta. Kusmayan bir bebek olursa hiç kirlenmiyor zaten üzeri. Biz annemle farkli kıyafetlerini de giysin diye uzerini degistiriyorduk susluyorduk kizimi Terlemiyor bir şey yapmıyor. Emzirirken ya da mama verirken mendil kullaniyorsun kıyafet temiz kalıyor

Ben de kesinlikle esimi istiyordum ama annem cantami bile hazirladim bak tugce ben kalcam ona gore diye cok hevesli konusunca kiramadim annem kalacak

Çok teşekkür ederim canımbi doğsunlarda süsleyelim püsleyelim prensesleri artık

Ben de kesinlikle esimi istiyordum ama annem cantami bile hazirladim bak tugce ben kalcam ona gore diye cok hevesli konusunca kiramadim annem kalacak
Gece yanınızda kalacak kişinin uykusu ağir olmasin mümkünse, ben ilkinde ilk gece kayinvalidem kalsin sabah annem gelir dedim.Sonta var nasil olsa benimle ugrasmayacak bebeğe de bakar, annem sabah dinlenmiş gelir diye düşündüm. Gece horul horul uyudu resmen sesimi bile duymadı çagirdigimda bebek ağladığında Allahtan kiz kardeşim de gitmemisti o ilgilendi bebekle

anneminde esiminde uykusu hafiftir o yonden sikintim olmaz

sıralamayı güzel yapmışsın gece kv sabah anne diye ama kv uyumuş. Benimde annem uyumuştu. Ama ben demiştim yoruldu gün boyu dinlensin sonrasında lazımsın bize demiştim. Seslenince kalktı zaten

Ben 10 tane bez koydum yeter heralde dimi

Ayyy hadi inşallah sağlıkla gelsin cici kızımız çok heyecanlandım olur annesi olur kilosu güzel zaten sıkıntı olmaz sağlıkla kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…