2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bence yeterliler kuzum zaten hızlı büyüyorlarmış bundan sonrati kıyafetlerini 3-6 ay alırsın

Kendine terlik koymayi unutma
Bende atlet pedli kilot bu Ebebekte olanlardan normal kilot ta koydum atlet sütyen
İki takım pijama Hırka çorap
doğum yaparken giymek için boydan gecelik
makyaj malzemesi tarak peçete aklıma geldikçe yazayım bari

Bebek için 3 takım hastane çıkışı
İki tane muslin
Bir tane kalın battaniye
1 tane penye yelek
1 tane kapüşonlu penye hırka gelirken giydiririm diye
Çorap
İki Ayrıca yedek patikli yedek alt
Emzik bir tane ufak boy biberon
Bez ıslak mendil
Gelirken giyerim diye birşey koymadım giderken gittiklerimi gelirken de giyerim boşuna yük yapmamak için

Benimde eksiğim göğüs pedi kaldı birde pişik kremi almadım alsam mı diye düşünüyorum bir günde pişik olmaz bebek herhalde olmasın da olursa da eczaneden hemen alırız ya
Başka aklıma gelmiyor bişey unuttuğum varmı

Benimde eşim kalacak ama biz ikinci olduğu için tecrübeliyiz ilklerde insan zorlanıyor ister istemez çok hevesliyse bilemedim ki bende bilen bir insan daha mı iyi olur acaba

Çok güzelmiş oda takımın güle güle kullansın bebiş
Biz daha kimseyle konuşmadık ama ben eşimle konuştum ,eşimin kalmasını istiyorum. İlk bebeğimiz tecrübesiziz ama hemşireler var sonuçta hastanede de. Eşim varken ben daha rahat ederim daha huzurlu olurum. O anda da benim huzurlu olmam bebeğimin huzurlu olması demek

Merhaba sağlıklı bir doğum dilerim. Doktorunuz 36+3 te alalım diyor sanırım. Ben de 2. sezaryenimi olacağım da ne zaman alıyorlar merak.ettim. Kızımı 39+0 da doğurmuştum.
Bizim risklerimizden dolayı erken alıyolar kuzum ne zaman almaları gerektiğini doktorunun değerlendirmesinden sonra karar verecek sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Benimde eşim kalacak ama biz ikinci olduğu için tecrübeliyiz ilklerde insan zorlanıyor ister istemez çok hevesliyse bilemedim ki bende bilen bir insan daha mı iyi olur acaba
işte en kötü durumda kayınvalidemde araba var. atlar gelir artık yasak masak.

Bizim risklerimizden dolayı erken alıyolar kuzum ne zaman almaları gerektiğini doktorunun değerlendirmesinden sonra karar verecek sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, benim akrabam 3 çocuğunu da 36. hafta dolunca sezaryen ile doğurdu onun hep erken doğum riski vardı bebek gelişimini tamamlıyor zaten. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

bana az dedi arkadaşlarım bir 10 tane daha koyucam sanırım.

Ben de

12 koydum çok yer kaplamasın diye 1 tane alt açma bezi bide pişik kremi koydum
Hee o zaman bi kaç tane daha ekleyeyim ben de bez. Alt açma bezi kullan atlardan götürcem hastaneye. Normalini hastaneye sokmak istemedim şimdi.

Yalnız herkes çantasının içeriğini yazınca farkettim ben çocuğun eşyalarını koymuşum da kendime pijama ve gecelik , terlik dışında bir şey koymadım ya ay diyorum eksik bir şey bu bavulda ama . Allahıö daha çok koyacağım var benim

Benim eşim de ben kalırım diyor. Annem zaten gelmek istemiyor gibi. Kayınvalidem kronik hasta ona bir şey diyemem. Valla kız kardeş ya da abla olsa ne iyi olurdu

ben de terlik falan koydum da unutmuşum yazmayı.
nedense ben kendime bebekten daha fazla şey koymuşum.
zavallımın bir pişik kremi var benim yüz kremi ayrı vücut kremi ayrı dudak balmım rollonum ayrı

Amiinnn ya inşallahhh bana kalsa ben beklerdim ama riskimiz çok yüksek normal doğum başlarsa bebeği kaybedebiliriz o nedenle mecburi oldu inşallah solunum sıkıntısı falan hiç bişey yaşamayız evimize zamanında döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…