2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
zaten beş kilo doğan çocuklarda sıkıntı var demişti doktorum.
gebelik şekeri etkisiyle şişiyor çocuklar dedi.
ama büyüklere asla anlatamayız ben de 4500 doğmuşum ama bu bir fayda sağlamadı bana hayatım boyunca.

Hanımlar ben de bugün uzun bir aradan sonra güzel uyudum, güzel derken yine 2-3 kez uyandım; ama bu sefer sonrasında uykuya dalabildim tekrar. Fakat sabah inanılmaz bir kasılmayla kalktım, ne sağa ne sola dönebildim, normalde bel ağrısından dönemem, bu kez bildiğiniz tüm karnım taş gibi kasılmıştı. Kaç gündür aslında bu braxton hicks kasılmaları oluyordu; ama ilk defa uykudan uyandıracak şekilde oldu. Herhalde rahim kendini doğuma hazırlıyor diye düşündüm.

Hiç takma kafana canım yeğenim 2700gr doğdu onada herkes çok zayıf diye diye bi sürü moral bozdular zamanında çok ağlıyordu ablam yazık .Sadece anne sütüyle 6-7 aylık olduğunda kolları boğum boğum olmuştu künye takamıyordu sarılık falanda hiç olmadı, şimdi 6 yaşında ve yaşıtlarından bariz bi şekilde gelişimi daha iyi.önemli olan sağlıklı olması.600 gr doğup hayata devam eden bebekler var. Dün eşim hastanede 4 kilo doğup sarılıktan küveze alınan bi bebek görmüş.kilolu doğuncada bi şey olmuyor yani

Bu haftalarda bebek yavaş yavaş kanala girmeye başlıyormuş canım ondan olabilir.benim doktorum bu haftadan sonra ara ara sancılarının olması iyi bi şey, vücut kendini doğuma hazırlıyor demişti

Ayyy çok güldüm canım mesajina allah iyiliğini versin

Kızlar bebekler çocuklar için ilk yardım , bakım vs. Kitabı var mı bildiğiniz. Yani burnuna bezelye kaçarsa şunu şunu yapmalıyız tarzında felan

Kızlar bebekler çocuklar için ilk yardım , bakım vs. Kitabı var mı bildiğiniz. Yani burnuna bezelye kaçarsa şunu şunu yapmalıyız tarzında felan
anamgille kaynanamgil
ben hiç bir şey okumadım hiç bilmiyorum kuzum. hep yaşayarak öğrenmek istedim.

anamgille kaynanamgil
ben hiç bir şey okumadım hiç bilmiyorum kuzum. hep yaşayarak öğrenmek istedim.
Ani bir şey olursa yine de az cok bilgim olsa iyi olur diye düşündüm ben de . İlk yardım vs. hic bilmiyorum. Gerçi o an kitaptakiler aklına gelir mi bilmem ama kendimi yetersiz hissediyorum bu konuda

Ay bizde de yok ev arkadaşı gibi olduk doğumdan sonra da nasıl olacak bilmiyorum bebekle
35+1 bana yapmadı canım 3 hafta sonra yapalım dedi
ohhh iyi bari son dakka bi kere baksın tamam işte

Evet çok doğru keşke erken alınmasa bebeğim ama yapacak bişey yok allahın takdiri ben de tersim işte böyle konuşmaya devam ederse terslerim sonra ortalık karışıyo keşke bıraksalarda şu aralar kendi dertlerimle ilgilensem

Kızlar dün pijama takımı aldım kendime.Deneyemedim de virüsten dolayı zaten at koşturur gibi gidip geldim korkudan.Çok beğenerek aldım ettim ama kolları kısa geldi yaa.Başkada model yoktu güzel değiştirmem için.Lohusa sepetinden alan arkadaşlar vardı sanki memnunmusunız acaba alanlar

Valla bizde öyle canım.Kanka gibi dolanıyoz evde.Eşim bazen takılıyo 1 ay kaldı dio sonra da aa doğumdan sonrada 40 gün loğusalık var bide dimi dio

Bizde de tam tersi
Eşim benden köşe bucak kaçıyo
Sabret diyo Bi ay kaldı diyo.
Duyar bizi utanıyorum diyor
Hey Allahım

Arkadaşlar küvet takımı aldınız mı??
Aldıysanız tercihleriniz ne yönde oldu?
Ben babyjem in bu setini aldım canım.
Ağır plastik kokmuyor.
Yumuşak plastiği de çok sert değil.
Çok hoşuma gitti benim.

Eklentiler

• Screenshot_20201209_144901_com.pozitron.hepsiburada.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20201209_144912_com.pozitron.hepsiburada.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20201209_144919_com.pozitron.hepsiburada.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 30
Guzel taktikmis dur bende uygulamaya basliim belki dinler isin saka yanı bi tarafa hayirlısıyla saglikla gelsinler de ne zaman gelmek isterlerse ozaman olsun. Bu kadar beklemisiz az daha sabrederz napalm

Açıklık var mı diye yapar en fazla. İlkinde bebek çıktıysa ordan, çıkabilirmi diye bakmaz herhalde
Canm catı muayenesiyle acılma varmı yok mu diye bakılan aynı mı bnm 2 defa acılmaya bakildi ama devlete gittgm icin catiya dogum aninda bakilcakms merak ediyorum nasil oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…