2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de 30. Haftadaydı yanılmıyorsam idrarımda protein kaçağı çıkmıştı. Doktorumla konuştuğumda tansiyonumda bir sıkıntı görmediği için çoj da önemsememişti. Bir de idrarını yaparken yanma hissediyor musun diye sormuştu. Çok şükür benim öyle sıkıntılarım yoktu. Yediğimiz içtiğimiz şeyler de oldukça etkiliyor sonucu. Nitekim şu an 36. Haftadayız. Dün doğum öncesi detaylı tahlillerimi yaptırdı doktorum. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Negatife dönmüş değer de.

Günaydın
Maşallah inşallah sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza da alırız

Günaydın
Maşallah kilosu çok güzel canım
Çatı muayanesi yaptı mı? Benimde diğer kontrolüm 35+6da olacak yapar mı diye merak ettim de

3200 mü.. Maşallah diyelim sağlıkla al inşallah kucapına

Kızlar son 3 haftada 3 kilo aldım çok değil mi çok dikkat etmiyorum ama yinede aşırı yemiyorum sizde durumlar nasıl

Canım son haftalarda haftada 1 kiloya kadar alınabiliyor. Genel olarak çok almadıysan takılma.

Birazcık dikkat et sadece ödem vs olmaması için. Zaten sonrasında iştah kaybı oluşuyor. Ya da bana öyle oldu. Zorla yiyorum hemen hemen herşeyi.

Maşallah tam bir tosuncuk
Sağlıcakla gelsin.

Vallahi ben yapmasını beklemiştim ama yapmadı Herhalde daha doğurucamı düşünmüyor
Bence de erken 35-36. Hafta ama yapanlar oluyormuş sanırım.. inşallah yapmaz
bana pazartesi yapacak. ama 35’te gittiğimde yapmadı.
38. Haftada olursun sanırım e normal o haftada daha erken yapmasınlar da nedense çekiniyorum o olaydan

Evet canım ondan olmuştur bende çekirdek yedim sanki kolum bile sis gibi geldi sabah dikkat etmek lazım artık

Bende zorla yiyorum. Hatta diyorum yemek yemekten sıkıldım diye

Aslında ben de çok takmıyorum ama herkes soruyo özellikle kayınvalidem sürekli yemek ye o ele avuca alınmaz diyip duruyo ne kadar terslesek de hala kaç kilo olmuş diye soruyo ondan dolayı üzüldüm heralde

Sedef48 evet canım 37 küsürlerde olacağım. ama benim bir ara 32 de çok sancım olmuştu o zaman yaptı bir kere.
yapılana kadar çok geriliyorsun ama yaptıktan sonra aman bu muydu diyorsun.
gerçi şimdi yine gerginim. ama bunlar doğuma da hazırlık bir yandan. doğum zamanı da sürekli gelip açılmaya bakıp duracaklar

Aslında ben de çok takmıyorum ama herkes soruyo özellikle kayınvalidem sürekli yemek ye o ele avuca alınmaz diyip duruyo ne kadar terslesek de hala kaç kilo olmuş diye soruyo ondan dolayı üzüldüm heralde
ay sanane diyesim geldi kayınvalideye.
ele avuca alacak olan benim de. beş kilo olmuş de dalga geç bir dahakine.
aman yaa saçmalayıp duruyorlar. benim kayınvalidem 30 kilo almış eşim 2500 doğmuş 40. haftada. ne olmuş yani adam eksik mi büyüdü?
ona da bir ton laf etmişler lohusa haliyle anca kendine yemişsin bu ne böyle çöp çocuk falan diye.
sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…