2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen cnm benim de bu ekonomik durumda için.rahat etmiyor. Biz memuruz ama zor durumda çok.insan var.

Kizlar dogum kilosu hiç önemli değil yeter ki sağlıklı ve iştahlı olsun. Iri anne babanın çocuğu da iri oluyor, kuzenim 4.7 kg doğurdu ama çocuk şu an çok kilolu yani normalin üzeri.

Ya bizim en son mayista oldu. Benim riskli gebelik olunca hiç yanaşmadık.

Biz de odaları ayırdık.
Beni rahatsız etmemek için diğer odada yatıyor eşim ama

Bebişten çekinmesi komiğime gidiyor sadece
Ne anlicak seni o sanki
15 günde bir yakalarsam ben de benden mutlusu yok
Bize 9 ay yasaktı başımıza vurdu artık hani bir daha çocuk yap deseler unuttum valla yapamam hele de bebiş geliyo uykusuz geceler başlıyo kim olduğumu unutacam bu gidişle

Arkadaşlar biberon için strelize makinası yok bende. Aldık, attık bi kenara. Temizleyeyim diyorum. Kaynatmak yeterli mi? Suyun içine bir şey koyuyor muyuz?

Acaba çok az sirke katsanmı kaynayan suya
Benimde aklıma gelmişti. Olabilir demi neden olmasın. Ben sirkeli suyla kaynatayım hem biberonları hem emzikleri. Sağol canım
ay ben hiç yapmadım normal biberon temizleyiciyle yıkadım emzikleri biberonu falan.
Biberon temizleyici almadım ben olsaydı onla yapardım da kaynatmayı duymuştum, kaynatma yaparım içine de sirke biraz yeter sanırım

Bize 9 ay yasaktı başımıza vurdu artık hani bir daha çocuk yap deseler unuttum valla yapamam hele de bebiş geliyo uykusuz geceler başlıyo kim olduğumu unutacam bu gidişle

Neyse Allahtan bu günlerin yarınları da var inşallah lohusalığın kısa sürer arkadaşım

Unutmazsın ya.
Unutr muyuz yoksa
Ayy hiç bilmiyorum çok acemiyiz bakalım nolcak

KıZlar benim sağ göğsümün altında ki kaburgam cok acıyor ya artık oraya kadar dayandı sanırım .ama sanki bi yere carpmısım gibi acıyor normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…