2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Annen izin mi alacak doğum için. Biraz daha sabret beraber gelsinler cnm
Aynen canım annem 1 ay süreli izin aldı iş yerinden, 4 Ocak itibariyle. Mecbur bekleyeceğim. Ya kayinvalidemle aynı sehirdeyiz, kadın lütfedip ihtiyacınız var mı diye bile sormuyo o da gerdi beni herhalde. İnsanın annesi gibi olmuyo hiç kimse

Herkes aynı şeyi düşünüyor. Allah yardımcımız olsun ya güle oynaya geçireceğimiz günleri tedirgin geçiriyoruz.
Annem gelecebilecek mi ya korona olursam ya annem bize gelince eşim getirir de annemi hasta ederse diye düşünmeden edemiyorum.

Günaydın
Kargom geldi, yine ebebeklendim bi süre sonra bu heyecanlar kalmayacak belki de.. ama şuan her yeni bir şey aldığımda çok mutlu oluyorum kızımın üstünde hayal ettikçe. Allahım her isteyene nasip etsin

Eklentiler

• 2E2A82B3-0978-4714-AD0D-F19D9EB85468.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 108
Aynen ondanda korkuyorum canım.Bu zamana kadar korudu kendini diyorum ya eşim bulaştırırsa die hep bi korku içindeyiz yanii

Boşverin bunları takmayın kafanıza.Evde şuan ilgilenmeniz gereken çocuğunuz falan yoksa minimum iş yapın.4 Ocak'ta da anneniz kizkardesinizle beraber gelir ne güzel.Siz o zamana kadar kendinizi üzmeden enerjinizi düşürmeden geçirin gunlerinizi

Bugün hastanenin perinatoloğunda doppler çektirdim.Bebeğin karın çevresi bir hafta geriden geliyormuş ancak kilosu 1900 olarak iyi dedi.Bebeğin suyu normal seviyeler içerisindeymiş.Kendi doktorumla da görüştüm.Düne göre ölçümlerin çok iyi dedi.Haftaya tekrar doktora gideceğim sık kontrol edeceğim dedi

Çok şükür canım doktorunda iyi konuşmuş bak ne güzel inşallah haftaya gittiğinde herşey daha güzel olur

Haklısınız, dert edilecek mevzular değil aslında da işte bazen ufak şeyleri takıyoruz kafaya. Teşekkür ederim

Ben de bunları aldım oğluşuma.
İnsan gerçekten garip Bi heyecana kapılıyor de mi

Rabbim sağlıcakla üstlerinde görmek de nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20201211_125635_com.dolap.android.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20201211_125558_com.gardrops.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bugün dr kontrolüm vardı. 35+0 dayım. Kilomuz 2570 boy 47 . Kilo biraz düşük mü sanki. Suyum iyi, rahim yeri iyi dedi. Nst de sıkıntı yok dedi. 2 hafta sonraya gün verdi.genelde yazılanlardan anladığım haftalık kontrol oluyor gibi. Çok mu rahat dr um acaba Bu arada çok akıntısı olanlar vardı bende de çok akıntı var idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik ve şase verdi.

yoo 35 te benim de aynı ölçüler çıktı ben de 2 hafta sonrası için randevulaştım. bir sıkıntı görmediği için iki hafta sonraya vermiştir benim gibi. benim iki haftam bitti pazartesi 37 için görüşeceğim. nst ve çatı olacak.

Gerçekten çok dikkatli olunmalı. İnşallah bir daha yakalanmam antikorum oluştu ben de ekstradan dikkat ediyorım artık. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum gerçekleşir hepimiz için
Amiiinnnn canım amiinnn asla ziyaretçi kabul etme kim küsüyosa küssün şu hayatta bebeğimizden daha değerli bişey yok

Kozlar ben hala bebek arabası almadım yaa.Kraft onyx travel alayım diyorum ama yünede muallakta kalıyorum yaa

Yaaa tavşanlı takıma bayıldım hep denk geliyorum bu takımlara bende alacağım sanırım
Uyku arkadaşıyla emzik askısını nereden aldın? Bende bakayım canım

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korktuğuna uğratmasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah

Yaaa tavşanlı takıma bayıldım hep denk geliyorum bu takımlara bende alacağım sanırım
Uyku arkadaşıyla emzik askısını nereden aldın? Bende bakayım canım

Ya çok şapşik oluyorlar içinde
Dayanamadım aldım ben de
Uyku arkadaşını internette yaptırdım kuzum.
Gardrops diye bir uygulama var biliyor musun?
Orda yapan bir bayan vardı ona yaptrdım.
Çok ilgili her detayımla ilgilendi.

Ayy çok güzeller yaa Benim arkadaşım da sağolsun kizceme hediye yapmış. Normalde ınstagramda yapıp satıyor sipariş vermeyi düşünüyodum şu cırt cirtli ayakkabılarına oyyy annesi yesin

Eklentiler

• 20201211_143311.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…