2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben de dün 35+2 iken gittim, bana da iki hafta sonrasına randevu verdi, hem de suyum şu an biraz az olmasına rağmen; ama benim doktorum gerçekten biraz fazla rahat. Bir sıkıntı görmediyse o yüzden 2 hafta sonraya vermiştir size de.

Ayy çok güzeller yaa Benim arkadaşım da sağolsun kizceme hediye yapmış. Normalde ınstagramda yapıp satıyor sipariş vermeyi düşünüyodum şu cırt cirtli ayakkabılarına oyyy annesi yesin
Peki kız çocuğunun bu kadar tatliş eşyalarının olması

ÇÇok güzeller. Musmutlu günlerde giysin kullansın inşallah

Rabbim acılarını göstermesin

Peki kız çocuğunun bu kadar tatliş eşyalarının olması

ÇÇok güzeller. Musmutlu günlerde giysin kullansın inşallah

Rabbim acılarını göstermesin
Amin kuzummm cümlemizin yavrularını esirgesin rabbim Güzel günler mutlu umutlu sağlıklı yarınlar görelim hep beraber

Size çok gecmis olsun, merak etmeyin toparlayacak. Benim daha önceki gebeligimde stresli olduğum bir dönem bebiş hiç kilo almamıştı ya da ultrason ölçümü yanlıştı. Ama sonra 2 haftada 550 gram almıştı. Suyu da iyiymiş ne güzel gözünüz aydın

Kızlar hastanede illaki çatalda mı doğum yapmak , ıkınmak zorundayız. Yani o sırada ben yürüyerek ya da çömelerek ıkınmak istedim doktor sakın ayağa kalkma diye müdahale ediyor mu. Pekte kolay olmuyormuş sanırım çatalda ıkınmak. Şimdi ıkınma videolarına bakıyordum da

Amiiinnnn canım amiinnn asla ziyaretçi kabul etme kim küsüyosa küssün şu hayatta bebeğimizden daha değerli bişey yok
Tabi tabi kesinlikle ziyaretçi yok kim ne derse desin sağlık bu canımızı yolda bulmadık. Bu dönemde mümkün değil. İnşallah ilerde normalleşme başlar o zaman bizler de daha normal oluruz ☺

Bana doktor dogur da nerde istersen orda dogur demıstı yer koltuk sedye catal ne varsa denemıs tim

Aynen benim kv de öyle anne pijama kadar sordu aldinmi diye kv malesef geneli böyle Allah büyük inşallah yasak gelmez rahat ederiz ben şahsen görümcem gelmesin diye rahatsız olsam bile ayaklanicam bana rahatsız olduğumda gelip sözde bana bakacaklar yemek yiyip giderler annem hiç kiyarmi sen öldün iş yapmaktan diyip duruyor normalde bile geldiğinde elim ayağım oluyo

Ben çatalda yaptım ıkınmak zor oluyor gerçekten gücünü veremiyorsun bende ıkınamıyordum hemşire karnıma çok bastırdı o şekilde çıktı bebek çömelerek ıkınsan daha rahat çıkar bebek bence bende bunda denicem eğer bırakırlarsa

Ben de bunu düşünmüştüm.çataldaki pozisyon mantıken doğum için çok ters pozisyon aslında.

Benim annemlerle aramda 900m var ve babam 15 gündür hafif öksürüyor 1 haftadr evdeydi. Git test yaptr dedikçe yok diyordu hafif ateş ve eklem ağrısı eklenince zorla gitti ve pozitif olduğunu öğrendik. Kendisi aynı zamanda lenfoma yani kanser hastası. Nasıl üzüldüm ağladım. Anneme gerek görmemişler teste. 15 gün evdeler şimdi ve ben tek çocuğum. Bu dönemde yardıma gelebilecek hiç kimse yok, alamam da eve. İnşallah bana da geçmemiştir ve erken doğum fln yapmam
Yani yakınlık uzaklık farketmiyor.bu hastalık hepimizin elini ayağını bağladı

Aynen valla annem gelince normal zamanda bile elime iş değmiyo kendi evimde insallah kolaylıkla kavuşuruz annelerimize de bebeklerimize de. Kimseye de ihtiyacımız olmaz

Canimm çok geçmiş olsun inşallah babacigin da kolayca atlatır. Çok haklısın mesafe tek problem değil maalesef, hepimizin başında

Videolarda hep çatalda ıkınmanin zor oldugunu , makat yirtilmalarina sebep oldugu yazıyor. En güzeli dizüstü çömelerek yapmakmis. Daha kolay geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…