- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.701
geçen bir ebe yazmıştı sayfasında, çatal gebeler için değil ebeler için kolay diye; ama yavaş yavaş doğal doğum yanlısı doktorlar, ebeler arttıkça bence bu işler biraz daha düzelecek gibi geliyor.Ben de bunu düşünmüştüm.çataldaki pozisyon mantıken doğum için çok ters pozisyon aslında.
Çok teşekkür ederim cnm.Canimm çok geçmiş olsun inşallah babacigin da kolayca atlatır. Çok haklısın mesafe tek problem değil maalesef, hepimizin başında
geçmiş olsun ancak korkma geçiren hamilelerin yüzde sekseni çok rahat atlatıyor.Benim gibi yüzde yirmilik bir azınlık zor atlatıyor.Bu süreçte d,c,çinko-bakir vitaminleri kullanın doktora sorarlar babanıza da kullandirabilirsiniz.Bir de yakalansanız bile atlatacağıniza inancınız olsunBenim annemlerle aramda 900m var ve babam 15 gündür hafif öksürüyor 1 haftadr evdeydi. Git test yaptr dedikçe yok diyordu hafif ateş ve eklem ağrısı eklenince zorla gitti ve pozitif olduğunu öğrendik.Kendisi aynı zamanda lenfoma yani kanser hastası. Nasıl üzüldüm ağladım. Anneme gerek görmemişler teste. 15 gün evdeler şimdi ve ben tek çocuğum. Bu dönemde yardıma gelebilecek hiç kimse yok, alamam da eve. İnşallah bana da geçmemiştir ve erken doğum fln yapmam
Yani yakınlık uzaklık farketmiyor.bu hastalık hepimizin elini ayağını bağladı
Ay içimi rahatlattın canım sağolyoo 35 te benim de aynı ölçüler çıktı ben de 2 hafta sonrası için randevulaştım. bir sıkıntı görmediği için iki hafta sonraya vermiştir benim gibi. benim iki haftam bitti pazartesi 37 için görüşeceğim. nst ve çatı olacak.
Benimki de çok rahatben de dün 35+2 iken gittim, bana da iki hafta sonrasına randevu verdi, hem de suyum şu an biraz az olmasına rağmen; ama benim doktorum gerçekten biraz fazla rahat. Bir sıkıntı görmediyse o yüzden 2 hafta sonraya vermiştir size de.
Kızlar hastanede illaki çatalda mı doğum yapmak , ıkınmak zorundayız. Yani o sırada ben yürüyerek ya da çömelerek ıkınmak istedim doktor sakın ayağa kalkma diye müdahale ediyor mu. Pekte kolay olmuyormuş sanırım çatalda ıkınmak. Şimdi ıkınma videolarına bakıyordum da
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını versin inşallahBenim annemlerle aramda 900m var ve babam 15 gündür hafif öksürüyor 1 haftadr evdeydi. Git test yaptr dedikçe yok diyordu hafif ateş ve eklem ağrısı eklenince zorla gitti ve pozitif olduğunu öğrendik.Kendisi aynı zamanda lenfoma yani kanser hastası. Nasıl üzüldüm ağladım. Anneme gerek görmemişler teste. 15 gün evdeler şimdi ve ben tek çocuğum. Bu dönemde yardıma gelebilecek hiç kimse yok, alamam da eve. İnşallah bana da geçmemiştir ve erken doğum fln yapmam
bir de ölçülerimiz tam aynı. 2500 gram 47 cmdi. artık boyu çok uzamaz dedi hatta. yazacağım tabi ki. suyu eşi iyiyse problem yok zaten.Ay içimi rahatlattın canım sağolpazartesi dr dan sonra yaz hemen ne diyecek çatı muayenesi nasıl olacak merak ediyorum
Evet kuzu. Benim de öyle oluyor zaman zaman. Gece dönerken acı çekiyorum sürekli.Kızlar çatı ağrısı çok olan varmı ya resmen penguen gibi yürüyorum hele sabahları o yataktan kalkmak zulüm. Yarın randevum soracam doktora da belki aranızda soran vardır doğum kanalına giriyo çocuk ondan dedi bi arkadaşım doğru mu bu.
Ben öyleyim canım. Gece lavaboya kalkınca acıdan ayılıyorum resmenKızlar çatı ağrısı çok olan varmı ya resmen penguen gibi yürüyorum hele sabahları o yataktan kalkmak zulüm. Yarın randevum soracam doktora da belki aranızda soran vardır doğum kanalına giriyo çocuk ondan dedi bi arkadaşım doğru mu bu.
benim dün çok ağrım oldu. bugün o kadar yok.Kızlar çatı ağrısı çok olan varmı ya resmen penguen gibi yürüyorum hele sabahları o yataktan kalkmak zulüm. Yarın randevum soracam doktora da belki aranızda soran vardır doğum kanalına giriyo çocuk ondan dedi bi arkadaşım doğru mu bu.
SabırEvet kuzu. Benim de öyle oluyor zaman zaman. Gece dönerken acı çekiyorum sürekli.
Bebeğin kafası aşağıda olduğu için oluyormuş.
Bir de pelvis bölgedeki kemikler ayrılıyor.
Kaslar gevşiyor.
Bebek kilo aldıkça sinirlere yaptığı baskı artıyor.
Vücudun taşıdığı ağırlık artıyor.
Merkezi ağırlık noktan günden güne değişiyor.
Bir sürü sebep var aslında.
Bundan sonra sabredicez artık doğuma kadar
Sorma kaç defa da kalkıyoruz lavaboya her kalkışta aynı ağrılarBen öyleyim canım. Gece lavaboya kalkınca acıdan ayılıyorum resmenbide dönerken kuyruk sokumumda aşırı baskı hissediyorum. Bebeğin başı baskı yapiyomus o yüzdenmis
Ayy bugün benim de oldu ilk defa gittim yattım biraz kendime geldim. Hergün bir şey çıkıyor gerçektenbenim dün çok ağrım oldu. bugün o kadar yok.
ben de şeyi sorucam size.
mide bulantısı doğumun yaklaştığının belirtisi olabilir mi
dün belim ağrıyordu bugün midem kötü. her gün bir şey çıkıyor. kendimi çok mu dinliyorum acaba?
Canım bazı yerlerde özelikle devlette benim bildiğim sancı veya suyun geldi diyelim acile gittin o anda bakıyorlarmış.ama özelde bakıyorlar geneldeKızlar bu çatı muayenesi kesin yapılan bişey mi? Doktorum haftaya muayene çağırdı ama hiç çatıdan bahsetmedi38lerde falan mı yapılıyo genelde
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Durumlarımız çok benzer ben de tek çocuğum ve annem babam pozitif. Babam hastanede, annem evde tedavi görüyor. Ben bu halde koşturamayacağım için anneme de babama da eşim koşturuyor. Ekipler benim annem için de gerek duymadılar teste belirti yok diye annem buraya kadar geldiniz yapmadan gitmeyin deyip bi kaç belirti uydurmuş. İkna edip yaptırmış iyi ki de yapmışlar pozitif çıktı kadın. Ve test yapmayıp belirti göstermesini bekleseler annemde bi sürü kronik hastalık var tehlikeli olabilirdi. Bi aklım hastanede babamda bi aklım annemde . Tek yapabildiğim yemek yapıp göndermek elimden başka bir şey gelmiyor. Gebeliğimizin sonlarına doğru stres dolu bi dönem oldu. İnsan sakin kalmaya çalışsa da olmuyor ki. Ama bebeğimiz için sağlam kalmak zorundayız. Aklını oyala kötü şeyler düşünme. Dua et, güzel düşün. İnşallah şifa bulur baban da . Allaha emanet olsunlar rabbim yardımcıları olsunBenim annemlerle aramda 900m var ve babam 15 gündür hafif öksürüyor 1 haftadr evdeydi. Git test yaptr dedikçe yok diyordu hafif ateş ve eklem ağrısı eklenince zorla gitti ve pozitif olduğunu öğrendik.Kendisi aynı zamanda lenfoma yani kanser hastası. Nasıl üzüldüm ağladım. Anneme gerek görmemişler teste. 15 gün evdeler şimdi ve ben tek çocuğum. Bu dönemde yardıma gelebilecek hiç kimse yok, alamam da eve. İnşallah bana da geçmemiştir ve erken doğum fln yapmam
Bilmiyorum canım ama bakayım bulurum teşekkürlerYa çok şapşik oluyorlar içinde
Dayanamadım aldım ben de
Uyku arkadaşını internette yaptırdım kuzum.
Gardrops diye bir uygulama var biliyor musun?
Orda yapan bir bayan vardı ona yaptrdım.
Çok ilgili her detayımla ilgilendi.
Amin cnm inşallah ya sitressiz günler yaşarız benim annemde calisiyo bir aylık izin aldı Ocak ayı riskli yasak yönünden malesef bekleyip göreceğizAynen valla annem gelince normal zamanda bile elime iş değmiyo kendi evimdeinsallah kolaylıkla kavuşuruz annelerimize de bebeklerimize de. Kimseye de ihtiyacımız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?