2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde 1haftadır midem bulanıyorhamileliğin ilk haftalarına döndüm resmen

Benim de sadece yorulduğum zamanlarda oluyor çatı ağrım.

Tabi tabi kesinlikle ziyaretçi yok kim ne derse desin sağlık bu canımızı yolda bulmadık. Bu dönemde mümkün değil. İnşallah ilerde normalleşme başlar o zaman bizler de daha normal oluruz ☺
Amiiinnn kuzum inşallahhh 9 ay çektik canımızdan can çıkıyo insanlara gelmeyin diyince de triplerini çekiyosun

Canım üzme kendini annem ve kv ile aynı şehirde yürüme mesafesindeyiz annem kanser Ameliyati oldu tahmini aldılar , kv sorduğu yok ne yapıyorsun diye halılarım geldi temizlik yapıyorum dedim olsun yavaş yavaş yaparsın sen dedi herşeyimi kendim yaptım doğumda da değişen birşey olmayacak eşim olacak yanımda uzakta yakın da olsa nasip değişmiyor kalbini içini ferah tut

Devlet hastanesinde pek yurutmüyorlar yattığın yerde çekiyorsun en son acilman olunca çatala alıyorlar son doğum anında
Özelde öyle olmuyormus bu sefer deneyimleyecegim

Aynen canım benim öyle kızım ananem gibi yürüyorsun anne diye dalga geçiyor benimle
Doktora sordum çok normal bebek kanala yerleşiyor aynı anda bel çukurun da ağrır bunlar normal dedi ama zorluyor beni de

Benim kv uzakta telefonda nasılsın der o kadar. Hazırlığın ne durumda bir ihtiyacın var mı gibi şeyler hiç duymadım. Annem gelecek doğuma o da şuan pozitif iyileşme sürecinde. Bebeğin anneye ihtiyacı var. Kuru kalabalığa gerek yok lohusa kafasıyla insan çekilmiyor. Yalnızlık iyidir

Annen için çok geçmiş olsun canım. Bu tavırlar bana çok acımasız geliyo ya. Sorsan dünyanın en iyi kayinvalidesidir.. Boşver Allah bize kuvvet versin de kimseye muhtaç kalmayalım

Kızlar bu çatı muayenesi kesin yapılan bişey mi? Doktorum haftaya muayene çağırdı ama hiç çatıdan bahsetmedi 38lerde falan mı yapılıyo genelde

Bana kesin olmamakla birlikte 39. Haftada yapıcak canım. Belki yaparım dedi. Her gidişimde hazırlıklı gidiyorum ama ben nolur nolmaz diye

Ben bir haftadır öyleyim canım resmen yürürken canım çekiliyor bacak aram yürüdükçe batıyor gibi değişik bi ağrı uzanırken birşey yok ama oturup kalkarken gece yatakta dönerken can çekişiyorum resmen

İnşallah pozitif çıkmam covid olmadan doğurayım diyordum sonra da hastanede covid kapmadan nasıl eve döneceğiz diyordum.
Şimdi annemin babamın sağlığı için endişelenme ve tek başıma doğum yapma bebeğe nasıl bakacağını bilemem korkusu eklendi Allah hepimizin yardımcıısı olsun
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını versin inşallah
Amin cnm Allah razı olsun
Haklısın cnm benim ailelerimizde bir an önce şifa bulsun bizlerden de uzak olsun inşallah bu covid annemde akşam gidim diyordu aradı randevu aldı ama sağlık bakanlığından aramışlar hem babamın sonucunu söylemişler hemde temaslı olduğunuz biri var mı demişler ve 20 dk içinde gelip annemden de test aldılar. İnşallah negatif çıkar Resmen onu da evde karantinaya alasım var doğuma kadar
Umarım bebişler erken gelmezde ailemiz yanımızda olur

Mide bulantısı bende de cok var. Hoş nerdeyse 8 aydır hiç geçmedi zaten, arada hafiflemişti. Şimdi son 3-4 gündür epey arttı, yemek yemek işkenceye dönüştü zorla yiyorum bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…