- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.721
Anladım canım. Her an hazırlıklı olmak lazım o zaman bu muayeneye. Geriliyo insan ister istemezCanım bazı yerlerde özelikle devlette benim bildiğim sancı veya suyun geldi diyelim acile gittin o anda bakıyorlarmış.ama özelde bakıyorlar genelde
Benimde 1haftadır midem bulanıyorbenim dün çok ağrım oldu. bugün o kadar yok.
ben de şeyi sorucam size.
mide bulantısı doğumun yaklaştığının belirtisi olabilir mi
dün belim ağrıyordu bugün midem kötü. her gün bir şey çıkıyor. kendimi çok mu dinliyorum acaba?
İlk gebeliğimde çatı muayenesi olmadım Dr hiç bahsetmemişti zaten ikincide çatı muayenesi yapmazlar benceKızlar bu çatı muayenesi kesin yapılan bişey mi? Doktorum haftaya muayene çağırdı ama hiç çatıdan bahsetmedi38lerde falan mı yapılıyo genelde
Benim de sadece yorulduğum zamanlarda oluyor çatı ağrım.Benim çatı ağrım olmuyor bu arada kızlar. Bazı bazı adet sancısı gibi ağrı geliyor geçiyo. Bir de bebeğim kafası sol kasığım dayndığı için kasığım ara ara sancıyor. Bel ve sırt ağrılrım oluyor genelde. Ama çatı ağrım yokiyi mi kötü mü bilemedim .
Anlıyorum:) ilk gebelikte ben de gerilmiştim.iki saniye bile sürmedi.acıma falan da yoktu hiç.eliyle bakması biraz insanı ürkütüyor.ama inan acıyan bi durum değilAnladım canım. Her an hazırlıklı olmak lazım o zaman bu muayeneye. Geriliyo insan ister istemez
Bende çok tedirginim o konudaAnladım canım. Her an hazırlıklı olmak lazım o zaman bu muayeneye. Geriliyo insan ister istemez
Amiiinnn kuzum inşallahhh 9 ay çektik canımızdan can çıkıyo insanlara gelmeyin diyince de triplerini çekiyosunTabi tabi kesinlikle ziyaretçi yok kim ne derse desin sağlık bu canımızı yolda bulmadık. Bu dönemde mümkün değil. İnşallah ilerde normalleşme başlar o zaman bizler de daha normal oluruz ☺
Bana bakcak canım. Ama doktorun aklında sezeryan aslında hissediyorum bunu. Yinede muayene edecek.Kızlar bu çatı muayenesi kesin yapılan bişey mi? Doktorum haftaya muayene çağırdı ama hiç çatıdan bahsetmedi38lerde falan mı yapılıyo genelde
Canım üzme kendini annem ve kv ile aynı şehirde yürüme mesafesindeyiz annem kanser Ameliyati oldu tahmini aldılar , kv sorduğu yok ne yapıyorsun diye halılarım geldi temizlik yapıyorum dedim olsun yavaş yavaş yaparsın sen dediAynen canım annem 1 ay süreli izin aldı iş yerinden, 4 Ocak itibariyle. Mecbur bekleyeceğim. Ya kayinvalidemle aynı sehirdeyiz, kadın lütfedip ihtiyacınız var mı diye bile sormuyo o da gerdi beni herhalde. İnsanın annesi gibi olmuyo hiç kimse
Devlet hastanesinde pek yurutmüyorlar yattığın yerde çekiyorsun en son acilman olunca çatala alıyorlar son doğum anındaKızlar hastanede illaki çatalda mı doğum yapmak , ıkınmak zorundayız. Yani o sırada ben yürüyerek ya da çömelerek ıkınmak istedim doktor sakın ayağa kalkma diye müdahale ediyor mu. Pekte kolay olmuyormuş sanırım çatalda ıkınmak. Şimdi ıkınma videolarına bakıyordum da
Benim de yorulunca sertleşme oluyor göbeğimde aşağı doğru baskı hissediyoum hemen uzanıyorum öyle oluncaBenim de sadece yorulduğum zamanlarda oluyor çatı ağrım.
Aynen canım benim öyle kızım ananem gibi yürüyorsun anne diye dalga geçiyor benimleKızlar çatı ağrısı çok olan varmı ya resmen penguen gibi yürüyorum hele sabahları o yataktan kalkmak zulüm. Yarın randevum soracam doktora da belki aranızda soran vardır doğum kanalına giriyo çocuk ondan dedi bi arkadaşım doğru mu bu.
Benim kv uzakta telefonda nasılsın der o kadar. Hazırlığın ne durumda bir ihtiyacın var mı gibi şeyler hiç duymadım. Annem gelecek doğuma o da şuan pozitif iyileşme sürecinde. Bebeğin anneye ihtiyacı var. Kuru kalabalığa gerek yok lohusa kafasıyla insan çekilmiyor. Yalnızlık iyidirCanım üzme kendini annem ve kv ile aynı şehirde yürüme mesafesindeyiz annem kanser Ameliyati oldu tahmini aldılar , kv sorduğu yok ne yapıyorsun diye halılarım geldi temizlik yapıyorum dedim olsun yavaş yavaş yaparsın sen dediherşeyimi kendim yaptım doğumda da değişen birşey olmayacak eşim olacak yanımda uzakta yakın da olsa nasip değişmiyor kalbini içini ferah tut
2760 gram kilosu 47-48 cm de boyu dedi doktor.Benimki de çok rahatBöylesi iyi mi acaba onuda bilemedim Kilosu boyu kaç çıkmıştı bebişinin canım
Annen için çok geçmiş olsun canım. Bu tavırlar bana çok acımasız geliyo ya. Sorsan dünyanın en iyi kayinvalidesidir.. Boşver Allah bize kuvvet versin de kimseye muhtaç kalmayalımCanım üzme kendini annem ve kv ile aynı şehirde yürüme mesafesindeyiz annem kanser Ameliyati oldu tahmini aldılar , kv sorduğu yok ne yapıyorsun diye halılarım geldi temizlik yapıyorum dedim olsun yavaş yavaş yaparsın sen dediherşeyimi kendim yaptım doğumda da değişen birşey olmayacak eşim olacak yanımda uzakta yakın da olsa nasip değişmiyor kalbini içini ferah tut
Kızlar bu çatı muayenesi kesin yapılan bişey mi? Doktorum haftaya muayene çağırdı ama hiç çatıdan bahsetmedi38lerde falan mı yapılıyo genelde
Ben bir haftadır öyleyim canım resmen yürürken canım çekiliyor bacak aram yürüdükçe batıyor gibi değişik bi ağrı uzanırken birşey yok ama oturup kalkarken gece yatakta dönerken can çekişiyorum resmenKızlar çatı ağrısı çok olan varmı ya resmen penguen gibi yürüyorum hele sabahları o yataktan kalkmak zulüm. Yarın randevum soracam doktora da belki aranızda soran vardır doğum kanalına giriyo çocuk ondan dedi bi arkadaşım doğru mu bu.
İnşallah pozitif çıkmamgeçmiş olsun ancak korkma geçiren hamilelerin yüzde sekseni çok rahat atlatıyor.Benim gibi yüzde yirmilik bir azınlık zor atlatıyor.Bu süreçte d,c,çinko-bakir vitaminleri kullanın doktora sorarlar babanıza da kullandirabilirsiniz.Bir de yakalansanız bile atlatacağıniza inancınız olsun
Amin cnmÇok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını versin inşallah
Haklısın cnm benimCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Durumlarımız çok benzer ben de tek çocuğum ve annem babam pozitif. Babam hastanede, annem evde tedavi görüyor. Ben bu halde koşturamayacağım için anneme de babama da eşim koşturuyor. Ekipler benim annem için de gerek duymadılar teste belirti yok diye annem buraya kadar geldiniz yapmadan gitmeyin deyip bi kaç belirti uydurmuş. İkna edip yaptırmış iyi ki de yapmışlar pozitif çıktı kadın. Ve test yapmayıp belirti göstermesini bekleseler annemde bi sürü kronik hastalık var tehlikeli olabilirdi. Bi aklım hastanede babamda bi aklım annemde . Tek yapabildiğim yemek yapıp göndermek elimden başka bir şey gelmiyor. Gebeliğimizin sonlarına doğru stres dolu bi dönem oldu. İnsan sakin kalmaya çalışsa da olmuyor ki. Ama bebeğimiz için sağlam kalmak zorundayız. Aklını oyala kötü şeyler düşünme. Dua et, güzel düşün. İnşallah şifa bulur baban da . Allaha emanet olsunlar rabbim yardımcıları olsun
Ilk dogumumda 38. Haftam bittikten sonra yapmisti cati muayenesi doktorumKızlar bu çatı muayenesi kesin yapılan bişey mi? Doktorum haftaya muayene çağırdı ama hiç çatıdan bahsetmedi38lerde falan mı yapılıyo genelde
Mide bulantısı bende de cok var. Hoş nerdeyse 8 aydır hiç geçmedi zaten, arada hafiflemişti. Şimdi son 3-4 gündür epey arttı, yemek yemek işkenceye dönüştü zorla yiyorum bişeylerbenim dün çok ağrım oldu. bugün o kadar yok.
ben de şeyi sorucam size.
mide bulantısı doğumun yaklaştığının belirtisi olabilir mi
dün belim ağrıyordu bugün midem kötü. her gün bir şey çıkıyor. kendimi çok mu dinliyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?