2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Mide bulantısı bende de cok var. Hoş nerdeyse 8 aydır hiç geçmedi zaten, arada hafiflemişti. Şimdi son 3-4 gündür epey arttı, yemek yemek işkenceye dönüştü zorla yiyorum bişeyler
işin tuhafı ben de ilk aylarda da olmamıştı.
daha doğrusu mide koruyucusu içiyorum ben en başından beri.
ama artık fayda etmiyor sanırım.

günaydın herkese ben bütün gece bel ağrısından uyuyamadım şimdi de regl sancıları var kalkamıyorum valla.
Bende aynı durumdayım nst de sancım çok az çıktı yanımdaki ebe başlamış yavaş yavaş dedi tansiyonum 14/9 çıktı idrar aldı bakalım pzt günü arayacak doktorum

aynen ama düzenli olmadığı için şu an bir şey yapmıyorum. mesela zorla kalktım yataktan biraz hareket ettim geçti. gerçek sancılar geçmeyen sancılar sanırım.
Anlarsın canım belden vurur karına doğru yayılır en çok korktuğumdu kızımda ben bilemem derdim başladı sürekli adet olacakmışım gibi lavaboya gittim en son baktım nişan geldi

İnşallah canım ben doktorumla konuşmadım henüz bakalım ne diyecek

Ben varım ben de bugün soracaktım burda. İnanılmaz ağrıyor ya normal mi bu kadar ağrı. Resmen inliyorum gece de , yürürken, otururken de. Bir de bel ağrım başladı bugün.

Ben varım ben de bugün soracaktım burda. İnanılmaz ağrıyor ya normal mi bu kadar ağrı. Resmen inliyorum gece de , yürürken, otururken de. Bir de bel ağrım başladı bugün.
Normalmiş ve doğumdan sonra da bir süre devam bu ağrı. Doğurayım kurtulayım yok yani

Bende oyleyim ya hareket edemiyom ozellikle gece gunduz hic agrim yok ya ilk gebeligimde boyle agrım yoktu ya ve gece gunduz disarda dolasirdim ben

pazartesi artık benim de çıkacak hissediyorum. ay çıksın.
doğurmak istiyorum artık
Aynen canım çok büyüdü Karnım eşim olmasa yetisemiyorum evin işine ellerimin üstü sizliyor sislikten evin heryeri pis geliyor gozume yapamiyorum canım Sıkılıyor söyle bi hava almak için dışarı çıkmak istiyorum ama yok bu karinla dışarı çıkılmaz diyorum zaten yuruyemiyorum ayın 25 de alır diye ümit ediyorum öncesinde olsa Hayır demem eski duzenime bir an önce kavusmak istiyorum

al benden de o kadar.
bugün markete gittim raflara eğilip uzanamadım.
herkes doğunca daha stresli falan diyor da en azından rahat hareket edebilicem.
iki saat de olsa günde yüzümün üstüne yatıcam
bir de bana çıkan çocuğa bakmak daha kolay geliyor ben içimde kaldıkça stres oluyorum. Allah korusun bir şey olsa anlamam bile diye.

Annen için çok geçmiş olsun canım. Bu tavırlar bana çok acımasız geliyo ya. Sorsan dünyanın en iyi kayinvalidesidir.. Boşver Allah bize kuvvet versin de kimseye muhtaç kalmayalım
Bana da acımasızca geliyor... Bir hazırlığın varmı ne yapıyorsun demesi beni mutlu ederdi
İki gün önce aramis bebeğe biseyler alacam da ne alayım eksiği neler dedi bu zamana eksik kalır mı? Yok eksiği sağol dedim
Ya anlatmak istemiyorum bir beklenti içine girmek istemiyorum ama kendimi dusunmekten de alamıyorum bazen hepten başa sariyorum bilmiyorum

Aynen kisitlaniyor kalmak en zoru birde benimki yeni huy edindi gunduz doğru düzgün hiç hareket etmiyor akşam 10 dan sonra cildiriyor her sabah kalktigimda acaba gece farkında olmadan ters bi hareket yapmismiyim diye kendimi sorguluyorum

Bende eski duzenime kavusmak istiyroum ya hicbisey yapamiyorum pijamami bile zar zor giyiyom egilemiyom bide surekli evi dagitan bi cadim var malesef

ya benim çok yakın bir arkadaşımın yaşadığı bir şey de beni çok geriyor. burda anlatamam hepimize moral lazım çünkü ama pazartesi bunu doktorla da konuşucam.
bebeğin içimde kaldığı her saniye geriliyorum aslında.
hareket edince öyle mutlu oluyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…