2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kız bende olsa o ergenler ne ev temizletirim he
Yok canım o işler öyle olmuyor totolarini kaldırıp odalarından çıksa lar öpüp başıma koyacam büyük Ünv hazırlanıyor onun dünyası ayrı 2 numara ablam yapmasa bende yapmam modunda bide hafta ici online dersleri dertleri görsen bizden perişan halleri

kız ben öğretmen olduğum için biliyorum yalan o saatlerce ders çalışmalar.
benim kız yandı yani.
valla elime geçiririm sopayı önce temizlik bitecek sonra derse oturulacak diye nazi kampına çeviririm.
zaten eşim korkuyor benden
sen çocuğu nazi kampında gibi yetiştiricen diye

Büyük konuşmasan mı acabaTecrübeyle sabit doğduktan sonra birkaç gün rahat oluyor sonrası facia.Gerçi benimkiler ikizdi belki tek bebek rahattır.Lütfen rahat olsun.Çokca Amin

Ah o yüz üstü yatmak yokmu hasret kaldım ben sadece öyle uyurdum

ben de öyle hala yatmaya çalışıyorum çocuğu eze eze. iteliyor da kendime geliyorum
Günahh kız yatma üstüne minicik inan sekiz yaşında oğlum bebek uyurken karnımı oksasa uyaniyo yada kibirdiyo çok uyanık dogurdugum gün yüz üstü yatcam

Günahh kız yatma üstüne minicik inan sekiz yaşında oğlum bebek uyurken karnımı oksasa uyaniyo yada kibirdiyo çok uyanık dogurdugum gün yüz üstü yatcam

Ay benim de hayalim o
Bi göbeğimin üstüne şöyle gerine gerine yatsam da ahtapot gibi kaplasam yatağı diyorum

Kızlar bu son haftalarda olanlar eşinizle birlikte oluyormusunuz eşim halimi anlayıp istemiyo ama istediğini bildiğim için haftada bir on günde bir ses etmiyorum ama bu kez çok rahatsız oldum sanki bütün kemiklerim kırılmış gibi alttan felaket ağrı tek taraflı daha mantıklı sanırım kendimi açılmış gibi hissediyorum

ben en son dün gece çıldırdım birlikte oldum.
benim eşim istemiyor valla.
ama doğumu kolaylaştırır belki diye adam kurban oldu

ben en son dün gece çıldırdım birlikte oldum.
benim eşim istemiyor valla.
ama doğumu kolaylaştırır belki diye adam kurban oldu
Valla hareketler kısıtlı diyonuz zor egiliyoz ediyoz diyonuz buna rağmen büyük başarı hahaha ben öpüşürken nefes alamiyom ay bi dur bi çekil nefesim kesiliyo diye istemiyorum itiyorum .Hoş normalde de çok zor birlikte olabiliyordum (vajinusmustan oturu) en son 7. Ay da denemistik sanirim o da yarim yamalak Eşimin o anlamda hiç hakkını yiyemem bana karşı hep kibar oldu sabırla yaklaştı şuan hayali doğum sonrası düzgün hareketli bi seks hayati (derdimiz bu olsa )
Buarada bu saatte benim sıpa baya hareketli biraz da belim ağrıyor nedense kalktım meyve yiyorum karnı acıktı heralde diye

Buarada kızlar çatı muayenesi olup olmamakta hala kararsizim zaten korkuyorum . Her iki doğum şeklinden de korkuyorum . Ama normal doğum bi tık daha fazla . Biliyorum en güzeli normali lakin ben şu vajinusmustan çektiğim kadar başka biseyden çekmedim. Alttan muayane de zaten sıkıntılıyım. Haftaya kontrol var bakalim .iri bebek olacağını söylediler hiç kendime aksiyon yaratmadan sezeryan mi olsam diye düşünmüyor değilim.

Sezeryan dileme yaa. Dikiş acısı aklıma geldikçe geriliyorum. Diyorum bebeği görünce unutursun acısını. Yok ya unutulmaz diyorum sonra. Alttan muayene çok stres edilecek bir şey değil sadece rahat ol kasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…