2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O cadı dan bende de var ayrıca üstüne iki ergende koy
Allah yardimcin olsun canm cok zor valla ergenler hic cekilmiyo cocuklar daha iyi yine bi nebze
duşakabine sığmıyorum
abdest alamıyorum mesela ayağıma eğilemiyorum duşta
Aynen bend3 oyleyim canm ayagima oyle su döküyorum ovamiyom cunku egilemiyorum ve namazda kilmaktada cok zorlaniyom nneyseki az kaldi gunler su gibi geciyo bazen dogum anin gelmesini istemiyorum ya korkuyorum acaba bu nasil olcak

Canm çatı muayenesi oyle cok ağrıtan bisey degil ama sen vajinusmussan bence bosuna aci falan cekme sezeryana gir direk benm iki arkadaşım oyleydi o kadar sanci falanda cektiler ama olmadi yapamadılar sezsryana girdiler

Kızlar ne yazık ki benim idrarımda protein kaçağı çıktı 24 saatlik yapılan idrar tahlili sonrasında yine yüksek çıktı ve doktor sıkı takibe aldı tuzu tamamen yasakladı ve stresten uzak durmamı tavsiye etti.Normal doğum düşünüyorduk ama böyle devam ederse sezeryan olacak gibi. artık son düzlüğe geldik hepimiz sizlerde tuzu kesin ödeme ve tansiyona çok dikkat edin..

Günaydın kızlar resmen hamileliğin sonuna geliyoruz.36 hafta 4 günlük olduk biz.gecen hafta annemin yanına geldim burda doğum yapacağım geçen hafta muayene oldum 15 dk nin içinde 3 tane sancım çıktı 50 60 larda.ciger geliştirici iğne vurundum ve nidicard ilaç kullanmaya başladım 37 yi bitirsin en azından diye.3 gün öncede bı tane sancım çıktı ama 80 lerdeydi onu çok onemsemediler.bebis 2.930 Gr olmuş bizden böyle hafta içi tekrar gideceğim bakalım inşallah bu sefer gün verir sanırım.ameliyatimi gelinimiz yapacak onun verdiği bı rahatlik var inşallah sorunsuz atlatırız.diger çocuklarım erken doğmuştu ama beni 35 de 36 da aldılar hemen nstde sancı var diye hiç ilaç falan vermediler açıklık bakmadılar apar topar sezeryana aldılar acaba dedim hastaneden doktordan kaynaklimi erken doğdu onlar istese bekletemezmiydi.cunku erken dogmalarinin sıkıntısını çektim uyanmiyolardi gucsuzlerdi ememiyolardi inşallah bunda aynı sıkıntıları yaşamam.
her gün rüyamda doguruyirum emziriyorum

Ben bi sıkıntı yaşamıyorum canım ama.
Eşimin gözlerinde bana karşı arzu değil de şefkat görüyorum. Hareket ederken zorlandığını görüyor. Çok naif davranıyor o yüzden. İşte yakalarsam tenhada filan oluyor onbeş günde bir o kadar

Son doğuma gircen artk kiz rahat dur benm kocamda bebek inciniyo die gelmiyo yanima ben zorla yapisiyom ona oda iki haftada bir anca

Hayırlısı olsun insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini sezeryan normal fark etmiuo insan ikisini de atlatiyo hele bebisi kucagina aldigin zaman umrunda olmuyo hemen unutuyon ikisinide

Ahtapot benzetmesi çok komik olmuş yanlız gece gece güldürdün beni gerçekten yatağı komple kapliyo yüz üstü yatan insan biride ben hasret kaldım

Ayy napim ya çok özledim gerçekten
Eşimin üstüne bile öyle ahtapot gibi yatardım
Şimdi nerdeeeee
Hafif bacağımı göbeğimin üstüne çevirsem hemen Rahatsız oluyor düzelttiriyor küçük bey pozisyonumy

kızlar dün gece rüyamda suyum geliyordu.
hadi duş alayım da hastaneye gidelim dedim eşime tam duştan çıktım bir ıkındım bebek çıktı. evde kendi kendime doğurdum rüyamda ağrısız acısız ay çok güzeldi
inşallah hepimizin doğumu böyle ağrısız sancısız geçer.

Ayy insallah kız. Evde doğurmak istemem tabi ama 2 gün önce de beni eşim görmüş öyle. Suyun gelmişti ve cantamiz hala hazır değildi diyo hahah. Bugün hazırlayacağım artık. Allah muhafaza çantam hazır olmadan doğum başlarsa ömür boyu eşimin dilinden kurtulamam

yemin ederim nerdeyse ayni ruyayi gormusuz bizde hastane odasindaydik dogumdan once rahatlamak icin dus aliyorum tam cikarken bebek dogmaya basliyo havlunun ustune doguruveriyorum agrisiz acisiz ama bebek nasil temiz ve parlak isik saciyo sanki ama kiz doguyo bunun seyi bozuk diyorum hahahh

Kızlar görümcem dün istanbuldan geldi biraz ateşi vardı boğazları ağrıyordu ve halsizdi. Bütün gün birlikteydik ama maskeyle durdu evde ben hamileyim grip falansa gecmesin diye. Az önce istanbulda 2 gün birlikte kaldığı arkadasının korona testinin pozitif oldugunu öğrendik şimdi hastaneye gitti test yaptırmaya . Eğer bana bulaştıysa ne zaman ve nasıl belirtiler ortaya cıkar acaba korona gecirenler tavsiyeleriniz nelerdir ayrıca görümcem içinde ne yiyip içmeli cünkü hap içmesine karsıyım acıkcası yasıda genc 20 yasında bol bol doğal yoldan vitamin alırsa atlatır diye düşünüyorum. Eşiminde moreli cok bozuldu eğer sana gectiyse naparız bebeğimizi sezaryenle alırlar mı hemen diye telaş yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…