2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hahaha ben de istemem kız evde doğurmak.
ay evet ben geçen hafta hazırladım rahat ettim. bugün kıl tüy bakınıcam vücudumda azıcık başka da işim yok.

Kızlar kasık ağrısı , acısı normal mi. Hafiften adet olacakmışım gibi. İki gündür değişik bir hal aldım sanki . Belimde ağrıyor. Tatsız gibiyim sanki

Bende dün rüyamda ameliyata giriyorum kesiyolar bebeği almak için bebek alttan çıkıveriyor buna benzer rüyaları her gün görüyorum

arkadaşı sakın temaslı olduğunu bildirmesin.
siz yine de onu karantinaya alın. bir süre kalsın karantinada.

Canm çatı muayenesi oyle cok ağrıtan bisey degil ama sen vajinusmussan bence bosuna aci falan cekme sezeryana gir direk benm iki arkadaşım oyleydi o kadar sanci falanda cektiler ama olmadi yapamadılar sezsryana girdiler
Açılmaları mi olmadı yoksa tamamen psikolojik miydi onlarında. Valla bende haftaiçi konuşup karar vericem artık bakalim

5 gün sonra yavaştan başlıyor belirtiler. Annemde öyle oldu çünkü. Öncelikle sakin olmalısın bebek streslenmesin. Hamilelere ilaç verilmiyor vitamin bol su. Görümce ağır geçirirse ilaç kullanmalı belkide hafif atlatır ilacın çok faydası oluyor.ayrıca çinko c vitamini d vitamini propolis bunları kullansın. Bebeği de hemen almazlar boşa ehvam yapmayın.

Psikolijik mi bilmiyorum öksürmeye başladım salı günü kontrolüm vardı nstye giricektim napıcam peki şimdi o zamana kadar belirtilerim baslar mı acaba ya

Psikolijik mi bilmiyorum öksürmeye başladım salı günü kontrolüm vardı nstye giricektim napıcam peki şimdi o zamana kadar belirtilerim baslar mı acaba ya
Çok sitrelisin cnm sakin ol. Belirti başlamadan yapılan test negatif çıkıyor. Sen bol su içmeye bak vitaminlerini aksatma. Pozitif çıksan bile bunlardan fazlasını yapamayacaksın.

Son doğuma gircen artk kiz rahat dur benm kocamda bebek inciniyo die gelmiyo yanima ben zorla yapisiyom ona oda iki haftada bir anca

Ya işte o yüzden sıkıştırıyorum aslında eşimi. Normal doğuma çok yardımcıymış birlikte olmak. Hatta son 2 haftadaki birliktelik spermlerin yapısından dolayı asidik bir ortam oluşturup kesenin daha kolay yırtılmasını sağlıyormuş.

Ama an la ta mı yo Rum

Aaa o zaman korunmadan mı şeetmek lazımmış bunu hiç duymamıştım

Ya ben hamile kaldığımdam beri ilişkiden tiksiniyorum dokunmasına öpmesine bile dayanamıyorum eşimde aksine sürekli ilişki istiyor onuda kırmak istemiyorum Zoraki yapıyorum malesef

Ben birazcık yanasiyom kocama hrmrn kaybediyo kendini yatarken benden uzak dur diyo

Tansiyon problemin varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…