- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 23
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.821
Yok çok şükür canım.10/6 falan geliyor hep ama sürekli ölçüyorum artıkTansiyon problemin varmiydi?
valla alabildiğim kadarını jiletle almaya çalışıyorum canımKızlar artık karnımız baya büyüdü istenmeyen tüyler baya sıkıntı olmaya başladı.Ben karnımdan göremiyorum artık vakalar bu kadar çokken kuaföre gitmekte istemiyorum sizler neler yapıyorsunuz?nasıl alıyorsunuz tüylerinizi?
Bende mini bi tane hassas bölgeler için olan traş makinası gibi bişey vardı onunla yarım yamalak ne kadar olursa almaya çalışıyorum işte.Kızlar artık karnımız baya büyüdü istenmeyen tüyler baya sıkıntı olmaya başladı.Ben karnımdan göremiyorum artık vakalar bu kadar çokken kuaföre gitmekte istemiyorum sizler neler yapıyorsunuz?nasıl alıyorsunuz tüylerinizi?
Allah iyiliğini versin şeyi bozukyemin ederim nerdeyse ayni ruyayi gormusuzbizde hastane odasindaydik dogumdan once rahatlamak icin dus aliyorum tam cikarken bebek dogmaya basliyo havlunun ustune doguruveriyorum agrisiz acisiz ama bebek nasil temiz ve parlak isik saciyo sanki ama kiz doguyo bunun seyi bozuk diyorum hahahh
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar biz gidiyoruz doğuma bize dua edin hepiniz için dua edecem
Canım ben cuma temas etmiştim pazartesi boğaz gidiklanmasi hafif kuru öksürük le başlamıştı zencefil li ballı limonlu sarımsaklı ve tarçınlı bi karışım yaptım sabah akşam 1 yk aldım ayriyetten bunların çayını kaynatıp gidip gelip ictim bol bol kemiksuuna sarimsakli sagonli caorba çok ağrın olursa paresetemol gurubun bi ilaç icebilirmisin rabbim şifa versinKızlar görümcem dün istanbuldan geldi biraz ateşi vardı boğazları ağrıyordu ve halsizdi. Bütün gün birlikteydik ama maskeyle durdu evde ben hamileyim grip falansa gecmesin diye. Az önce istanbulda 2 gün birlikte kaldığı arkadasının korona testinin pozitif oldugunu öğrendik şimdi hastaneye gitti test yaptırmaya . Eğer bana bulaştıysa ne zaman ve nasıl belirtiler ortaya cıkar acaba korona gecirenler tavsiyeleriniz nelerdir ayrıca görümcem içinde ne yiyip içmeli cünkü hap içmesine karsıyım acıkcası yasıda genc 20 yasında bol bol doğal yoldan vitamin alırsa atlatır diye düşünüyorum. Eşiminde moreli cok bozuldu eğer sana gectiyse naparız bebeğimizi sezaryenle alırlar mı hemen diye telaş yapıyor
Amin canım inşallahİnşallah pozitif çıkmamcovid olmadan doğurayım diyordum sonra da hastanede covid kapmadan nasıl eve döneceğiz diyordum.
Şimdi annemin babamın sağlığı için endişelenme ve tek başıma doğum yapma bebeğe nasıl bakacağını bilemem korkusu eklendiAllah hepimizin yardımcıısı olsun
Amin cnmAllah razı olsun
Haklısın cnm benimailelerimizde bir an önce şifa bulsun bizlerden de uzak olsun inşallah bu covid annemde akşam gidim diyordu aradı randevu aldı ama sağlık bakanlığından aramışlar hem babamın sonucunu söylemişler hemde temaslı olduğunuz biri var mı demişler ve 20 dk içinde gelip annemden de test aldılar. İnşallah negatif çıkar Resmen onu da evde karantinaya alasım var doğuma kadar
Umarım bebişler erken gelmezde ailemiz yanımızda olur
Benim de doktorum nidicard başladı. Nst de sancım çıkmıyor ama açıklığım var ondan sanırım.Günaydın kızlar resmen hamileliğin sonuna geliyoruz.36 hafta 4 günlük olduk biz.gecen hafta annemin yanına geldim burda doğum yapacağım geçen hafta muayene oldum 15 dk nin içinde 3 tane sancım çıktı 50 60 larda.ciger geliştirici iğne vurundum ve nidicard ilaç kullanmaya başladım 37 yi bitirsin en azından diye.3 gün öncede bı tane sancım çıktı ama 80 lerdeydi onu çok onemsemediler.bebis 2.930 Gr olmuş bizden böyle hafta içi tekrar gideceğim bakalım inşallah bu sefer gün verir sanırım.ameliyatimi gelinimiz yapacak onun verdiği bı rahatlik var inşallah sorunsuz atlatırız.diger çocuklarım erken doğmuştu ama beni 35 de 36 da aldılar hemen nstde sancı var diye hiç ilaç falan vermediler açıklık bakmadılar apar topar sezeryana aldılar acaba dedim hastaneden doktordan kaynaklimi erken doğdu onlar istese bekletemezmiydi.cunku erken dogmalarinin sıkıntısını çektim uyanmiyolardi gucsuzlerdi ememiyolardi inşallah bunda aynı sıkıntıları yaşamam.
her gün rüyamda doguruyirum emziriyorum
Canım öncelikle sakin ol. Görümcen pozitif çıkarsa ilaçları kullansın. Yaşa başa bakmıyo bu hastalık. İlaçlar emin ol iyi geliyor ben de çn yargılıydım ama etrafımda kullananlarla kullanmayanlar arasındaki farkı gördüm. O yüzden kullansın. Onun dışında sana geçtiyse belirtiler 4-5 güne ancak belli oluyor ben de baş ağrısı ve halszilik ile başlamıştı. Sen zaten ilaç kullanamazsın vitamin takviyesi alacaksın beslenmene dikkat edeceksin ve booooollca su tüketeceksin. Ben günde 3 öğün mutlaka yemeğemi yedim karışık salata yaptım yedim meyvemi yedim bol protein aldım. Et ağırlıklı beslendim. Süt yoğurt zencefil sürekli tükettim. Korkma panikleme. Bak burda kaç kişi korona olduk hepimiz atlattık. Çoğumuz hafif atlattı bi kaç arkadaş biraz daha ağır atlattı. Ama zaten hasta olqn kişinin maskeli olması çok önemli. Görümcen de maskeliymiş. Hemen olumsuz düşünme.Kızlar görümcem dün istanbuldan geldi biraz ateşi vardı boğazları ağrıyordu ve halsizdi. Bütün gün birlikteydik ama maskeyle durdu evde ben hamileyim grip falansa gecmesin diye. Az önce istanbulda 2 gün birlikte kaldığı arkadasının korona testinin pozitif oldugunu öğrendik şimdi hastaneye gitti test yaptırmaya . Eğer bana bulaştıysa ne zaman ve nasıl belirtiler ortaya cıkar acaba korona gecirenler tavsiyeleriniz nelerdir ayrıca görümcem içinde ne yiyip içmeli cünkü hap içmesine karsıyım acıkcası yasıda genc 20 yasında bol bol doğal yoldan vitamin alırsa atlatır diye düşünüyorum. Eşiminde moreli cok bozuldu eğer sana gectiyse naparız bebeğimizi sezaryenle alırlar mı hemen diye telaş yapıyor
Eğer size bulastiysa belirtiler 3 ile 5 gün arasında çıkar.Ben koronayi ağır bir şekilde yeni atlattım.Hamile olarak d vitamini c vitamini çinko-bakir vitamini aldım.Udi hindi yağı ve kozalak yağı kullandım günde iki kez bir tatlı kaşığı olacak şekilde.Gunde sadece bir bardak kekik çayı içtim çünkü hamilelikte onerilmiyor.Bunun dışında zencefil limon demledim içtim.Kantaron otunu kaynatıp buharina durdum.Bende Tat koku kaybı olmadı.Ancak öksürük de nefes darlığı yaşadım fazlasıyla.Bebeği sezeryanla almaları için bir sebep olmaz sizde.Ancak doğum sanciniz gelirse nefes probleminiz olursa ikinmakta zorlanirsiniz.Eger size geçtiyse en hafif şekilde atlatırsınız umarım.Size tavsiyem hemen bol bol vitamin takviyesi alın.C vitaminini lipozomal c vitamini olarak alın.D vitaminini günlük en az 4000 ünite alın.Kızlar görümcem dün istanbuldan geldi biraz ateşi vardı boğazları ağrıyordu ve halsizdi. Bütün gün birlikteydik ama maskeyle durdu evde ben hamileyim grip falansa gecmesin diye. Az önce istanbulda 2 gün birlikte kaldığı arkadasının korona testinin pozitif oldugunu öğrendik şimdi hastaneye gitti test yaptırmaya . Eğer bana bulaştıysa ne zaman ve nasıl belirtiler ortaya cıkar acaba korona gecirenler tavsiyeleriniz nelerdir ayrıca görümcem içinde ne yiyip içmeli cünkü hap içmesine karsıyım acıkcası yasıda genc 20 yasında bol bol doğal yoldan vitamin alırsa atlatır diye düşünüyorum. Eşiminde moreli cok bozuldu eğer sana gectiyse naparız bebeğimizi sezaryenle alırlar mı hemen diye telaş yapıyor
Korona ve grip iken asla süt ürünleri tuketilmez.Çünkü iltihaplanmayi artırır vücutta.Kişi hastalığı daha ağır atlatır.Benim de doktorum nidicard başladı. Nst de sancım çıkmıyor ama açıklığım var ondan sanırım.
Canım öncelikle sakin ol. Görümcen pozitif çıkarsa ilaçları kullansın. Yaşa başa bakmıyo bu hastalık. İlaçlar emin ol iyi geliyor ben de çn yargılıydım ama etrafımda kullananlarla kullanmayanlar arasındaki farkı gördüm. O yüzden kullansın. Onun dışında sana geçtiyse belirtiler 4-5 güne ancak belli oluyor ben de baş ağrısı ve halszilik ile başlamıştı. Sen zaten ilaç kullanamazsın vitamin takviyesi alacaksın beslenmene dikkat edeceksin ve booooollca su tüketeceksin. Ben günde 3 öğün mutlaka yemeğemi yedim karışık salata yaptım yedim meyvemi yedim bol protein aldım. Et ağırlıklı beslendim. Süt yoğurt zencefil sürekli tükettim. Korkma panikleme. Bak burda kaç kişi korona olduk hepimiz atlattık. Çoğumuz hafif atlattı bi kaç arkadaş biraz daha ağır atlattı. Ama zaten hasta olqn kişinin maskeli olması çok önemli. Görümcen de maskeliymiş. Hemen olumsuz düşünme.
Aaa bu konuda kimse uyarmadı beni . Ben sürekli yedim içtimKorona ve grip iken asla süt ürünleri tuketilmez.Çünkü iltihaplanmayi artırır vücutta.Kişi hastalığı daha ağır atlatır.
Bağışıklığınız güçlüdür.Ben her sene ağır grip atlayan ve senelerce sinüzit gibi iltihap porblemleriyle karşılaşan biri olarak hastalık hallerinde Süt ürünleri tüketmem.Özellikle kan grubu 0 olanlarda Süt ürünleri iltihaplanma yapabiliyorAaa bu konuda kimse uyarmadı beni . Ben sürekli yedim içtimhergün yoğurt yedim süt içtim peynir yedim. Hafif atlattım şans eseri mi oldu acaba.
Canım ben geçen aynanın karşısına oturup jiletle görebildiğim ve yetisebildigim kadar aldım. Duşta da hafiften el yoklamasiyla üstünden geçiyorum. Gebelik öncesi kuaföre gidiyodum ama şu durumda maalesef riske atamam. Kuaförler çok fazla insanla temas halinde, guvenemeyiz kiKızlar artık karnımız baya büyüdü istenmeyen tüyler baya sıkıntı olmaya başladı.Ben karnımdan göremiyorum artık vakalar bu kadar çokken kuaföre gitmekte istemiyorum sizler neler yapıyorsunuz?nasıl alıyorsunuz tüylerinizi?
ay hadi insallah bugun gelmesi icin herseyi yaptimAllah iyiliğini versin şeyi bozukrüyada kız çocuğu görmek tez haber derler hayırlı haberler alırsın ins
çok şaşırdım yaaa bundan sonra dikkat edeyim ben de. Tabi koronayı inşallah bi daha görmeyiz de grip falan olursam en azından aklımda olsunBağışıklığınız güçlüdür.Ben her sene ağır grip atlayan ve senelerce sinüzit gibi iltihap porblemleriyle karşılaşan biri olarak hastalık hallerinde Süt ürünleri tüketmem.Özellikle kan grubu 0 olanlarda Süt ürünleri iltihaplanma yapabiliyor
Aaa o zaman korunmadan mı şeetmek lazımmışbunu hiç duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?