2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar artık karnımız baya büyüdü istenmeyen tüyler baya sıkıntı olmaya başladı.Ben karnımdan göremiyorum artık vakalar bu kadar çokken kuaföre gitmekte istemiyorum sizler neler yapıyorsunuz?nasıl alıyorsunuz tüylerinizi?

valla alabildiğim kadarını jiletle almaya çalışıyorum canım

Bende mini bi tane hassas bölgeler için olan traş makinası gibi bişey vardı onunla yarım yamalak ne kadar olursa almaya çalışıyorum işte.

Allah iyiliğini versin şeyi bozuk rüyada kız çocuğu görmek tez haber derler hayırlı haberler alırsın ins

Canım ben cuma temas etmiştim pazartesi boğaz gidiklanmasi hafif kuru öksürük le başlamıştı zencefil li ballı limonlu sarımsaklı ve tarçınlı bi karışım yaptım sabah akşam 1 yk aldım ayriyetten bunların çayını kaynatıp gidip gelip ictim bol bol kemiksuuna sarimsakli sagonli caorba çok ağrın olursa paresetemol gurubun bi ilaç icebilirmisin rabbim şifa versin

Amin canım inşallah
Benim de doktorum nidicard başladı. Nst de sancım çıkmıyor ama açıklığım var ondan sanırım.
Canım öncelikle sakin ol. Görümcen pozitif çıkarsa ilaçları kullansın. Yaşa başa bakmıyo bu hastalık. İlaçlar emin ol iyi geliyor ben de çn yargılıydım ama etrafımda kullananlarla kullanmayanlar arasındaki farkı gördüm. O yüzden kullansın. Onun dışında sana geçtiyse belirtiler 4-5 güne ancak belli oluyor ben de baş ağrısı ve halszilik ile başlamıştı. Sen zaten ilaç kullanamazsın vitamin takviyesi alacaksın beslenmene dikkat edeceksin ve booooollca su tüketeceksin. Ben günde 3 öğün mutlaka yemeğemi yedim karışık salata yaptım yedim meyvemi yedim bol protein aldım. Et ağırlıklı beslendim. Süt yoğurt zencefil sürekli tükettim. Korkma panikleme. Bak burda kaç kişi korona olduk hepimiz atlattık. Çoğumuz hafif atlattı bi kaç arkadaş biraz daha ağır atlattı. Ama zaten hasta olqn kişinin maskeli olması çok önemli. Görümcen de maskeliymiş. Hemen olumsuz düşünme.

Eğer size bulastiysa belirtiler 3 ile 5 gün arasında çıkar.Ben koronayi ağır bir şekilde yeni atlattım.Hamile olarak d vitamini c vitamini çinko-bakir vitamini aldım.Udi hindi yağı ve kozalak yağı kullandım günde iki kez bir tatlı kaşığı olacak şekilde.Gunde sadece bir bardak kekik çayı içtim çünkü hamilelikte onerilmiyor.Bunun dışında zencefil limon demledim içtim.Kantaron otunu kaynatıp buharina durdum.Bende Tat koku kaybı olmadı.Ancak öksürük de nefes darlığı yaşadım fazlasıyla.Bebeği sezeryanla almaları için bir sebep olmaz sizde.Ancak doğum sanciniz gelirse nefes probleminiz olursa ikinmakta zorlanirsiniz.Eger size geçtiyse en hafif şekilde atlatırsınız umarım.Size tavsiyem hemen bol bol vitamin takviyesi alın.C vitaminini lipozomal c vitamini olarak alın.D vitaminini günlük en az 4000 ünite alın.

Korona ve grip iken asla süt ürünleri tuketilmez.Çünkü iltihaplanmayi artırır vücutta.Kişi hastalığı daha ağır atlatır.

Korona ve grip iken asla süt ürünleri tuketilmez.Çünkü iltihaplanmayi artırır vücutta.Kişi hastalığı daha ağır atlatır.
Aaa bu konuda kimse uyarmadı beni . Ben sürekli yedim içtim hergün yoğurt yedim süt içtim peynir yedim. Hafif atlattım şans eseri mi oldu acaba.

Aaa bu konuda kimse uyarmadı beni . Ben sürekli yedim içtim hergün yoğurt yedim süt içtim peynir yedim. Hafif atlattım şans eseri mi oldu acaba.
Bağışıklığınız güçlüdür.Ben her sene ağır grip atlayan ve senelerce sinüzit gibi iltihap porblemleriyle karşılaşan biri olarak hastalık hallerinde Süt ürünleri tüketmem.Özellikle kan grubu 0 olanlarda Süt ürünleri iltihaplanma yapabiliyor

Canım ben geçen aynanın karşısına oturup jiletle görebildiğim ve yetisebildigim kadar aldım. Duşta da hafiften el yoklamasiyla üstünden geçiyorum. Gebelik öncesi kuaföre gidiyodum ama şu durumda maalesef riske atamam. Kuaförler çok fazla insanla temas halinde, guvenemeyiz ki

Bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi bu zamana kadar tanisyonum hep normaldi dun aksam tansiyonumu olctum 16 ya 8 fln cikti korktum hastaneye gittim olcturdum 14 kusur cikti sinirda dedi dr la gorustum acildeki suan bi aciliyet yok dikkat et kotu olursan gel dedi bugun yine olctum 15 e 10 cikti ve 3-4 gundue gecmeyen bicak gibi batan bas agrim var risk. Neye gorw belli oluyo hastane cok bisi demedi aradim az once gelin isterseniz fln dedi ben neye gore endiselenecegim bu arada bu hafta butun tahlilllerim temiz cikti

çok şaşırdım yaaa bundan sonra dikkat edeyim ben de. Tabi koronayı inşallah bi daha görmeyiz de grip falan olursam en azından aklımda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…