2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya ben hamile kaldığımdam beri ilişkiden tiksiniyorum dokunmasına öpmesine bile dayanamıyorum eşimde aksine sürekli ilişki istiyor onuda kırmak istemiyorum Zoraki yapıyorum malesef

Ya işte herkese farklı etki ediyor demek ki. Benim de tam aksine libidom yükseldi. Sadece ilk 2 3 ay aşırı mide bulantım koku hassasiyetim olduğu için uzak duruyordum.

Aynı ben eşimin üstüne uzanirdim hep oda bende öyle oturma şeklimiz olmuştu neyse cnm şunun şurasında çarşambaya ne kaldı

Canım bu ara benimde idrarımda protein kaçağı çıktığı için bu konuları baya çok araştırma ve farklı farklı doktorlara sorma fırsatım oldu.Bazı gebelerde son haftalara doğru zararı olmayan tansiyon yüksekliği olabiliyormuş bunda sıkıntı yok inşallah seninki öyledir.ama tansiyon yüksekliğine idrarında protein kaçağı ve ödem eşlik ediyorsa riskli oluyormuş.doktoruna duruma anlatırsan muhtemelen hemen 24 saatlik bir idrar testi yapar ve protein kaçağın var mı yok mu ona bakar.normal idrar tahlili yanıltıcı olabiliyormuş çünkü.Oldukça önem verilmesi gereken bir konuymuş ihmal etme sakın.

Aynı ben eşimin üstüne uzanirdim hep oda bende öyle oturma şeklimiz olmuştu neyse cnm şunun şurasında çarşambaya ne kaldı

Tabeee canım.
Çarşamba çarşafa dolanır.
Perşembe perişan olur
Cuma mübarek gün.
Cumartesi pazar tatil

Gider bu böyle bir süre daha.

Erkekler bizden daha hassas galiba eşim kıyamıyorum diyip duruyor bende araya mesafe girsin istemiyorum oda bir bağ bence istiyo ama istiyorum da demiyo ben olsam benim bu fil gibi olmuş halimle bana birşey yapmazdım şekil semal kalmadi

Cok sağol canım bol limonlu ballı ıhlamur içtim ve bol su içmeye çalısıyorum henüz belirti yok ama bakalım

Sağol canım bakalım 24 saat içinde cıkıcak sonuc bekliyoruz inşallah onda da birşey yoktur. Ekran görüntüsü alıyorum söylediklerini bende uygulayacağım

Cook sağol canım uygulayacağım önerilerinizi

Vay arkadaş Bi benimki korkuyor heralde çocuğa birşey olcak diye
Bide benimki hiç yapmadık daha hiicc
G gamzisko Enm89 benibekleyin bende jiletle, aynayla yapmaya çalışıyorum inşallah bi şey kalmıyordur doktor muayene edecek diye aklım gidiyor kızlar.pispis görsünler istemiyorum hiç
Yavrum doktorlarin da bu konuda anlayışlı olduğunu sanıyorum, pek umursamaz yani enfeksiyon oluşturacak kadar bişey olmadıktan sonra

Yavrum doktorlarin da bu konuda anlayışlı olduğunu sanıyorum, pek umursamaz yani enfeksiyon oluşturacak kadar bişey olmadıktan sonra
bence de önemli olan uzamamış olması
o anda sıkıntı oluşturmayacak şekilde kalsa yeter. yani onlar da insan anlıyordur masıl alalım mis gibi artı pandemi var.

ben 32 de birden çatı muaynesi olduğumda berbat haldeydim bırakın şeyimi bacaklar bile orman gibiydi ama doktorun tek baktığı yer monitördü dikkat bile etmedi adam.

Kızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin

Çok çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün miniğimizi Stres yapma sütün de gelir en yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…