- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #22.861
Oy maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Çok geçmiş olsunKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Gözün aydın canım. Sağlıcakla kavustunuz ya, bundan sonrası yavaş yavaş insallahKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kavuştun darısı hepimize inşallahKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Hadi gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Gecmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla atlattiniz ya önemli olan o...Kızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Oh çok şükür... Hayırlı olsun sağlıklı büyüsün prenses... Sana da çok geçmiş olsun. Darısı bizlere inşallahKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Benim doktorum perinatolog, eğer tansiyonun 14 e 9 çıkarsa mutlaka haberim olsun dedi. Bu durumda olayınca ne yapılıyor onu bilmiyorum. Sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Umarım sizde de bir problem oluşturmaz, geçmişler olsunBilgisi olan varsa yardimci olabilirmi bu zamana kadar tanisyonum hep normaldi dun aksam tansiyonumu olctum 16 ya 8 fln cikti korktum hastaneye gittim olcturdum 14 kusur cikti sinirda dedi dr la gorustum acildeki suan bi aciliyet yok dikkat et kotu olursan gel dedi bugun yine olctum 15 e 10 cikti ve 3-4 gundue gecmeyen bicak gibi batan bas agrim var risk. Neye gorw belli oluyo hastane cok bisi demedi aradim az once gelin isterseniz fln dedi ben neye gore endiselenecegim bu arada bu hafta butun tahlilllerim temiz cikti
Çok geçmiş olsun canımKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Kuzum süt için her emzirmeden sonra gögüslerine masaj yap gelir Allahın izniyleKızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
Cok fazla odemim var ayaklarim sislikten aciyo artik ama album idrar testi fln iyi cikti hepsi bemde anlamadim kontrolumde sali gunuCanım bu ara benimde idrarımda protein kaçağı çıktığı için bu konuları baya çok araştırma ve farklı farklı doktorlara sorma fırsatım oldu.Bazı gebelerde son haftalara doğru zararı olmayan tansiyon yüksekliği olabiliyormuş bunda sıkıntı yok inşallah seninki öyledir.ama tansiyon yüksekliğine idrarında protein kaçağı ve ödem eşlik ediyorsa riskli oluyormuş.doktoruna duruma anlatırsan muhtemelen hemen 24 saatlik bir idrar testi yapar ve protein kaçağın var mı yok mu ona bakar.normal idrar tahlili yanıltıcı olabiliyormuş çünkü.Oldukça önem verilmesi gereken bir konuymuş ihmal etme sakın.
Tekme şeklinde arada oluyor canim artık genelde gerinme şeklinde yan tarafa doğru ittiriyor .ama sürekli hareket halindeYa kızlar benim haftalari ayni olanlar bebek hareketleri nasil
Ben tansiyonum bilekten olcenlerden yapiyorum 136/74 filan cikor eskiden 12/8ve altı cikiyordu şimdi benim tansiyonum yükselmiş mi oluyorBenim doktorum perinatolog, eğer tansiyonun 14 e 9 çıkarsa mutlaka haberim olsun dedi. Bu durumda olayınca ne yapılıyor onu bilmiyorum. Sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Umarım sizde de bir problem oluşturmaz, geçmişler olsun
Ya kızlar benim haftalari ayni olanlar bebek hareketleri nasil
Kizlar kaçıncı haftadan sonra hurma yemeye başlayacaksınız?
Gözun aydn canm ya. Inan kendim dogurmus kadar sevindim. Daha dun gibi beraber acaba kese goruncekmi kalp atisi olcak mi diye konusuyoduk zaman nasil geciyo rabbim gönlünce buyutmeyi nasip etsin inşallah ❤Kızlar anca yazabildim biz doğduk iyiyiz çok şükür 2,600 kilosu kuvöze girmedi çok şükür sağlığımız yerinde benim biraz zor geçti tabii herkesin farklı oluyomuş hiç korkmayın bebeğinizin ağlamasını duyunca her şey unutuluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın, emzirdim ama sütüm henüz gelmedi 48 saat içinde gelir dedi doktor sezaryen olacaklara tavsiye bol bol su tüketin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?