2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oy maşallah Allah analı babalı büyütsün rabbim nazarlardan sakınsın hayırlı evlat olsun senin de sütün gelir sıkıntılanma. İyi olmanıza sevindim

Çok geçmiş olsunSütünde gelir

Gözün aydın canım. Sağlıcakla kavustunuz ya, bundan sonrası yavaş yavaş insallah

Hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kavuştun darısı hepimize inşallah

benim alttan agrilarim var artik canimi cok yakiyor. cok zor yuruyorum hareket etmekte gercekten zorlaniyorum. korkumdan hastane cantami hazirladim. ilkinde ne koymustum ne yapmistim hatirliyorum cogu kullanilmadan geri gelmisti. simdi cantamda neler var sizinlede paylasayim dedim.
kendim icin aldiklarim
1 takim pijama polar sabahlik
1 takim sabahlik gecelik takimi
sac aksesuari ve terlik
2 adet emzirme sutyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet kulot
corap
depend yada ped
2 adet yuz havlusu
nevresim takimi
gogus pedi- gogus ucu icin krem-gumus kapak
kozmetik cantasi daha koymafim ama makyaj malzemesi alicam az bisey ,sampuan,dis fircasi dis macunu ,roll on ...
temiz cikista giyilcek kiyafet
esim icin pijama -dis fircasi-temiz kiyafet
cöp torbasi
maske
plastik catal kasik-kuruyemis-incir-hurma-kayisi falan alicam yanima
sarj aleti
kolonya - su yeni cikan heryere sıkılan spreylerden dezenfekte icin
Bebegim icin
1 takim tulum seti hemsireye vermelik dogunca giymesi icin
2 adet ic zibin
2 adet tulum
2 cift corap 1 cift patik
4 adet havlu agiz mendili
1 adet normal battaniye 1 adet daha kalin battaniye
2 adet bere 1 cift eldiven
sac bandi
puset ortusu
alt acmak icin ortu
bebegime carsaf -taki yastigi sus icin- battaniyesi isim yazili- kapi süsü
emzik-baby shusher uyumasini saglayan alet-mama-biberon-termos- bez-ıslak mendil

ben normal dogum beklentisinde oldugum icin 1 gece kaliyorum diye dusundum. fotograf cekimi icinde mini bir cekimle anlastim sadece dogum oncesi ve bebegim dogunca hatira olsun diye cekim yapilcak. asil suslu puslu cekimi oglusumda hastaneye gelmeyecegi icin aile cekimi ve yeni dogan cekimini evimizde yaptircaz bu nedenle cok detaya girmemeye calistim. isimi gorecek seyleri goturup en kisa surede saglikla evimize donmek tek istegim

yazarken cok gibi oldu simdi ama hepsi az yani yeter bence sizce unuttugum biseyler varsa yaziverin bana

Hadi gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gecmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla atlattiniz ya önemli olan o...

Oh çok şükür... Hayırlı olsun sağlıklı büyüsün prenses... Sana da çok geçmiş olsun. Darısı bizlere inşallah

Benim doktorum perinatolog, eğer tansiyonun 14 e 9 çıkarsa mutlaka haberim olsun dedi. Bu durumda olayınca ne yapılıyor onu bilmiyorum. Sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Umarım sizde de bir problem oluşturmaz, geçmişler olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah uzun ömürler versin inşallah

Ya kızlar benim haftalari ayni olanlar bebek hareketleri nasil

Kuzum süt için her emzirmeden sonra gögüslerine masaj yap gelir Allahın izniyle

Cok fazla odemim var ayaklarim sislikten aciyo artik ama album idrar testi fln iyi cikti hepsi bemde anlamadim kontrolumde sali gunu

Ben tansiyonum bilekten olcenlerden yapiyorum 136/74 filan cikor eskiden 12/8ve altı cikiyordu şimdi benim tansiyonum yükselmiş mi oluyor

Ya kızlar benim haftalari ayni olanlar bebek hareketleri nasil

Büyük hareketleri çok yok artık. Yerleri daraldığı için gerilme yapıyor canım benimki. Bazen çok sıkışıyor sanırım hem poposu hem ayağıyla itiyor

Dün kontrolüm vardı.
Doktor en az farklı zamanlarda 10 defa hareket etmeli dedi. 8 9 da bile kalsa mutlaka haber ver bana dedi. Sayıyorum ben de günlük.

Gözun aydn canm ya. Inan kendim dogurmus kadar sevindim. Daha dun gibi beraber acaba kese goruncekmi kalp atisi olcak mi diye konusuyoduk zaman nasil geciyo rabbim gönlünce buyutmeyi nasip etsin inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…