2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tekme şeklinde arada oluyor canim artık genelde gerinme şeklinde yan tarafa doğru ittiriyor .ama sürekli hareket halinde
benim bu aralar bayagi azaldı arada bi hareket yapıyor okadar şu hareket sayma işini nasıl yapiyoruz

Kilosu nasıldı canım birde doğum kanalına girmiş mi bebişin. Benimde bugundü kontrolüm kanala girmemiş sancım fln da yok doğmaya niyeti hiç yok kesin gününü bekleyecek yandım ya

Yani şimdi bi hareket etti onu 1 diyemi sayiyoruz yarım saat sonra tekrar hareket etti o 2 seklindemi

Kilosu nasıldı canım birde doğum kanalına girmiş mi bebişin. Benimde bugundü kontrolüm kanala girmemiş sancım fln da yok doğmaya niyeti hiç yok kesin gününü bekleyecek yandım ya

3200e yakındı kuzum kilosu.
Tam doğum kanalında değil sanırım. Baş aşağı duruyor dedi doktor sadece. Ayaklarının ve poposunun yerini gösterdi.
Nstde son 4 5 dkda bir kaç kere 50 üzerinde çıktı değerim. O kadar.
Bakalım ne zaman gelicek bıdıklarımız
Ben de beklicem. 10 gün sonraya randevu verdi tekrardan. Belki çatı muayenesi yaparım dedi

Yani şimdi bi hareket etti onu 1 diyemi sayiyoruz yarım saat sonra tekrar hareket etti o 2 seklindemi

Evet canım. Aynen o şekilde. Aynı süre içinde on kere de vurabilir. Önemli değil o.
Saat 12de hissettin 1
Saat 12.50de hissettin 2
Saat 15te hissettin 3...
Bu şekilde gün içinde en az 10 kere hareket etmeliymiş.

Benimde öyle bidahaki gelişinde çatı muayenesi yaparım sonra duruma göre bakarız dedi

Evet canım. Aynen o şekilde. Aynı süre içinde on kere de vurabilir. Önemli değil o.
Saat 12de hissettin 1
Saat 12.50de hissettin 2
Saat 15te hissettin 3...
Meselâ şuan hareket halinde bi 2-3 dakika hareket ediyor bunu 1 olarak mı sayıyoruz

Nasılsınız hanımlar benim ara ara belimde leğen kemigimde ağrılarım oluyor salı günü Dr gidicem ben gibi serklajli olan varmiydi aramızda

Saat 12de hissettin 1
Saat 12.50de hissettin 2
Saat 15te hissettin 3...
Anladım canım allaha razi olsun ama on oluyomu supheliyim

Evet kuzum o sürede uyanıltı zaten. İsterse durmadan 15 dk hareket etsin o 1 sayılıyor.

Aslında ortlama saat başı 1 kere hareket hissedin diyor doktorlar.
Bana da 1 saat boyunca hiç hareket etmezse haber ver demişti.
Mantıken senin dediğin gibi oluyor zaten.
Sağolasın

Sağolasın
Ay içime iyice şüphe düştü şimdi napıyım yarın gidiyimmi bu hafta Son kontrolüm vardi ama

Sağolasın
Ay içime iyice şüphe düştü şimdi napıyım yarın gidiyimmi bu hafta Son kontrolüm vardi ama

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…