2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana doktor her iki saat içinde 10 hareket demişti o çok fazla gelmişti bana. Çünkü uyuyo sonuçta çoğu zaman.
Evet canım. Aynen o şekilde. Aynı süre içinde on kere de vurabilir. Önemli değil o.
Saat 12de hissettin 1
Saat 12.50de hissettin 2
Saat 15te hissettin 3...
Bu şekilde gün içinde en az 10 kere hareket etmeliymiş.

Gözün aydın canım benim çok şükür canım daha'da iyi olacaksınız inşallah süt yapan şeyler yemeye çalış haşlanmış dut incir

güle güle büyütün saglikla mutluluklagecmis olsun

Benimki de gün içinde baya hareketli artık vurma şeklinde değil gerinme şeklinde hareketleri bi başını bi poposunu hissediyorum. Ama hiç saymamıştım ben de. Yarın sayayım ben de merak ettim günde kaç hareket oluyor. Bugün de adet gibi ağrılarım ve göbek altı hafif sancım oldu. Valla korktum hazırlık sancıları belli ki ama erken gelecek diye korkuyorum bazen

Maşallah maşallah size darısı bizlere inşallahgözünüz aydın canım tez zamanda sütünde gelsin inşallah

Cok fazla odemim var ayaklarim sislikten aciyo artik ama album idrar testi fln iyi cikti hepsi bemde anlamadim kontrolumde sali gunu
İnşallah önemli bi şey yoktur canım tuz yiyorsan tuzu tamamen bırakmayı ve bol su içmeyi dene tansiyonunu da kontrol et sürekli acildeki pratisyen doktorlar bazen deneyimsiz olabiliyor bir kadın doğum uzmanına görünme şansın varsa bence ona görün

Benmde adet gibi sancılarım var bebeginkini ne olur ne olmaz die hazırladım erken gelsin istemiyom ya araligin son haftasinda hurma yemeye baslayacam aralik ayını bitirmek istiyorum bakalim biter insallah

Masaallah size inşaallah bizde sağlıkla doğum yapar yazarız buraya

zar zor jiletle alabildim valla iki büklüm
bir de vajinal varis olmş bende klitoris yakınlarında şişlik ve siyah damarlar var görünce ödüm koptu ya. pazartesi doktora sorucam bir şey olur mu diye?

bir de vajinal varis olmş bende klitoris yakınlarında şişlik ve siyah damarlar var görünce ödüm koptu ya. pazartesi doktora sorucam bir şey olur mu diye?
Benim kuzende cıktı cnm ilk bebegin de yoktu normal dogurdu ikincide Dr normal dogum olmaz bu sekılde diyip 3hafta once sezeryanla aldı ıkınmaktan varıslerde bısı lerı mı ne olırmus demstı gene sen Dr na danıs ama onemsememezlık ypma

Bende çok zorlanıyorum alırken bendede siğil çıktı korkuyorum sigilde kanamaya sebep oluyor diye drlar bu tür durumlarda sezaryen yapıyorlarmış bakalım ne diyecek Drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…