2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
zar zor jiletle alabildim valla iki büklüm
bir de vajinal varis olmş bende klitoris yakınlarında şişlik ve siyah damarlar var görünce ödüm koptu ya. pazartesi doktora sorucam bir şey olur mu diye?
Bende birazdan denicem bakalım ama çok üşeniyorum şuan yerimden kalkasım gelmiyo valla

Canım 14/9 sınır üstü risk doktoruna gitmelisin idrarda protein kaçağına bakar yoksada yüksek tansiyonda fazla bekletmiyorlar

Ay içime iyice şüphe düştü şimdi napıyım yarın gidiyimmi bu hafta Son kontrolüm vardi ama
Ya benimde her saat hareket etmiyor valla. Gün içinde hissediyorum ama her saat değil. Hele geçen gün o kadar azdıki gün içinde bir gün önceki yaptığım temizliğe verdim. Korkmalı mıyız yav

zar zor jiletle alabildim valla iki büklüm
bir de vajinal varis olmş bende klitoris yakınlarında şişlik ve siyah damarlar var görünce ödüm koptu ya. pazartesi doktora sorucam bir şey olur mu diye?
Benim görümcem de varis nedeniyle sezaryen oldu 39.haftanin içinde. Bebek de 3.800 civariydi normal doğumda kanama fazla olur demiş doktoru. Doktoruna danış bence de

Benimde annem babam pozitif çıktı perşembe günü onlara gittik. Babam öksürüp duruyordu nerdeyse 15-17 gündür. Test yaptr dedikçe yok diyordu. 1 haftadır evdeydi. Annem maskeyle gezdi hep. Her Şeyi ayırmıştı zaten ama o da kapmış. Ben 3 gün önce gittiğimde de Babamla hiç görüşmedim ztn salondaydı. Maske takıp kapıdan konuştum bir 5 dk o kadar. Annemde hep maskeliydi ve mesafeli otrduk ama bi şey yerken çıkardı tbi.sonra geri taktı. Bana geçmiş midir ?bilmiyorum
Babam kanser hastası geç kalınmış mıdır ona ağlayıp duruyordum dünden beri annemde bgn pozitif çıktı o da hipertansiyon hastası.zaten panik biri .babamın ihmali yüzünden o da oldu belki bende çoo kızıyorum cidden babama
Eşimde test yaptr diyor bi belirtim de tok test yaptrsam da ilaç alamayacağım nasıl olsa diyorum test için hastaneye gidip o kalablıkta Corona değilsem kapmakta var. E ben + sem eşime bulaştırma riskim var. 1 aydır ayrı yatıyoruz her şeyi ayırdım birlkte yemek yemiyoruz havlumuz diş macunumuza kadar ayrı.daha ne yapılır aynı evi içinde bilemiyorum

Son düzenleme:
Ya kızlar benim haftalari ayni olanlar bebek hareketleri nasil
Genel olarak gerinme ve hıçkırık çok hareketli ama kızım çok çok hareketsizdi çok kez doktor kapısından döndüm
Ben tansiyonum bilekten olcenlerden yapiyorum 136/74 filan cikor eskiden 12/8ve altı cikiyordu şimdi benim tansiyonum yükselmiş mi oluyor
Yok canım 14/9 üstü risk 140/90 üstü gördüğünde ihmal etme

Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.su birden akıyor mu bunu çok merak ediyorum:)
cok fazla gelen bi akinti sandim ilk basta sonra baktim esofmanimda biraz islanmis ped koydum ayaga kaktikca yurudukce surekli geldi en son otururken koltuga gececek kadar gelince anladimki akinti degil akintiysa bile normal degil ama oyle dedikleri gibi foss diye gelmedi herkesin farkli olabiliyormus

Anladım canım.senin ilk doğumdu değil mi? Sancın başladı mı?

Kızlar basur başladı bende de. Basur hangi aşamadayken doktor sezaryen yapıyor . Basur varken normal doğum yapsak daha kötü ilerler mi

Benmde adet gibi sancılarım var bebeginkini ne olur ne olmaz die hazırladım erken gelsin istemiyom ya araligin son haftasinda hurma yemeye baslayacam aralik ayını bitirmek istiyorum bakalim biter insallah
Ben de en azından aralık bitsin az daha dayansın istiyorum. Ama tabi nasip neyse o vakti geldiğinde gelecek biz ne yaparsak yapalım.
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Annenim de pozitif olmasına üzüldüm. Benim de babam aynı senin gibi normal üşütme bişeyim yok deyip gitmemişti teste. 1 haftayı aynen evde geçirdi hasta hasta ve bize söylemeyip saklamışlar. Ben öğrenir öğrenmez 112 yolladım eve zaten. Benim annemde de tansiyon ,şeker, kronik bronşit ve zatüre geçmişi var. Ama çok şükür ona rağmen çok hafif geçiriyor. O yüzden hemen panikleme hastalık kimde nasıl geçeceği belli olmuyor gerçekten. Bizimkiler de 1 hafta geç başlamış oldu tedaviye. Babanın ciğerlere inmemiş olsun yeterki. Takviyelerle bağışıklığını yüksek tutsun. Benim babamda ciğerlere şimdi geç kalındığı için şimdi solunum sıkıntısı çekiyor hastanede.onun dışında sıkıntısı yok. Allah annene ve babana acil şifalar versin. Ben de çok ağladım ama sonra kızım için topladım kendimi. Ağlamamla iyi ya da kötü olmayacaklar dedim hayatıma devam etmek zorundayım bolca da dua etmek zorundayım yapabileceğim başka bir şey yok. Üzülmek sadece bana ve bebeğime zarar verecek çünkü. He tabi duygusuz değiliz insanız elbet üzülüyorum ama kendimi o anda bi.işe verip aklımı meşgul ediyorum. Rabbim ailelerimize sıhat versin onları başımızdan eksik etmesin
Kizlar benim suyum geldi hastanedeyim yatisim yapildi umarim kolay bir dogum olur
Canım rabbim kolaylık versin sağ salim kucağına al bebişini inşallah güzel haberlerle gel

Benimki birden akmıştı kıyafetim sırılsıklam olmuştu herkesin ki farklı oluyor
Peki öyle bir durumda sancı sonradan mı başlıyor? Benim ilk doğumda suyum gelmedi o yüzden merak ediyorum.yani nişan ve sonra sancı şeklinde oldu.hatta 7_cm açıklıkta suyu ebe patlattı.çünkü artık bebeğin kafası kanala girmeli dedi.o yüzden su nasıl geliyor merak ediyorum ama dediğiniz gibi herkeste farklı olabiliyormuş

He bi de eşinle her şeyi ayırman iyi olmuş. Pozitifsen iyi kötü eşini bu şekilde korursun. Bir de ben şey yapmıştım wc ortak sonuçta. Wc yi her kullanan kullandıktan sonra temizleyip oturma kısımlarını da dezenfektan ile silip öyle çıkıyordu. O şekilde yöntem bulmuştuk. Evi sık sık havalandırın canım

Nişan geldi önce sonra sancım oldu benim hastaneye gittim suyum geldi sonra suni sancı verdiler su geldiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…