2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hazırlıkların tam mıydı ne olur ne olmaz artık her şey olabilir. Ee doğsun artık dediniz söz dinledi evlatlar ☺
tam ya hatta jiletlendim bile baştan aşağı. abdestimi aldım. hastane çantam da hazır.
sizin vajinal varisle ilgili yazdıklarınızı görünce bir üzüldüm onu araştırıyordum şok geçirdim resmen kızın suyu gelince.

valla ben de duş aldım bir güzel temizliğimi yaptım pazartesi kontrolüm var ama tuğçe gibi ben de şaşırtır mıyım acaba sizi
Oh hadi bakim insallah hayırlı vakitte, sağlıcakla böyle doğumlar oldukça insanın bi an önce doğuruveresi geliyo valla

Bende de sanırım var. Böyle girintili çıkıntılı olmuş şişliklerden dolayı. Siyah siyah damarlar elime geliyor. Sezeryan kesin mi yapıyorlar böyle olunca

İyi bari hazırsan sıkıntı yok ☺ sen nolur nolmaz psikolojik olarak da kendini hazırla.

İyi bari hazırsan sıkıntı yok ☺ sen nolur nolmaz psikolojik olarak da kendini hazırla.
valla ben de istiyorum aslında bir an önce gelsin diye ama tuğçe beni şoka uğrattı. içten içe hazır değil miyim acaba dedim.
panik oldum resmen. her an her şey olabiliyor demek ki.

Oh hadi bakim insallah hayırlı vakitte, sağlıcakla böyle doğumlar oldukça insanın bi an önce doğuruveresi geliyo valla
Aman sen dur canım senin daha var erken ☺ bak söylenenler dua vaktine falan geliyo geliveriyo bebişler ona göre

Benmde oyle doguma kadar da gelmisti canm doguma kadar surekli tempolu yürüyüş yaptim ben canm hic uzanmadim oturmadim 7 saat sonra dogum oldu zaten ... insallah seninde oyle bir rahat olur bi avazda dogurursun canm Allah yardımcın olsun

valla ben de istiyorum aslında bir an önce gelsin diye ama tuğçe beni şoka uğrattı. içten içe hazır değil miyim acaba dedim.
panik oldum resmen. her an her şey olabiliyor demek ki.
Aynen 37 itibariyle heran her şey oluyor anladığım kadarıyla. İnsan buna nasıl hazır olur bilmem ki hazır gibi hissedersin ama korkar insan yine de hele ki ilkse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…