2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana da bi heyecan bastı şimdi ya. Suyun gelmesi için illa sancı olması gerekmiyor di mi yani sancı olmadan da su gelebiliyor mu? Niyeyse su gelmesi sancıdan daha korkunç gibi geliyo.

Bana da bi heyecan bastı şimdi ya. Suyun gelmesi için illa sancı olması gerekmiyor di mi yani sancı olmadan da su gelebiliyor mu? Niyeyse su gelmesi sancıdan daha korkunç gibi geliyo.
bence sancı daha zordur ya.
sadece su gelse rahat rahat çıkarsın evden hazırlanıp. sancı olsa iki büklüm ben hazırlanamam.

Benm sancim sabahtan baslamisti gece 2-3 gibi suyum geldi ama sancilar dayanilir gibi adet sancisi degildi

sadece su gelse rahat rahat çıkarsın evden hazırlanıp. sancı olsa iki büklüm ben hazırlanamam.
Canım ilk doğumun olduğu için o kadar korkma .çünkü sancı çok uzun bir süreç.yani sancı düzenli gelmeye başladığında ben evde bekledim 5 dk da bire düşene kadar. Yani birden aşırı sancı olmuyor. Yavaş yavaş gelişiyor.

aynen ilk.
hep hayalini kurduk, rüyalarda buluştuk. ama nasıl olacak bilmiyorum ve geriliyorum sanırım.
Gerilme aman gerilmek paniklemek bizim düşmanımız. Bilinçli davranmak sakin kalmak önmli diyorum ama ben kendim artık nasıl bir panik haline gelirim bilmem. Soğukkanlı değilimdir normalde
Aralık annelerine döndü bura
Gerçekten yaaaa ocak ayını bekleyen bebiş olacak mı acaba ☺

Evet acı açısından öyle ama sancı yavaş yavaş başlayıp sıklaşıyor ya o süreç baya uzun sürüyor sanki. O geçen süreçte kafa olarak doğuma daha iyi hazırlanırım gibi düşünüyorum ama tamamen saçmalıyor da olabilirim bilmemek aslında heyecanlandırıyor insanı.

İlla sancı olmasına gerek olmuyor yada şöyle söyleyeyim herkeste ilk baş sancı olup sonra su gelmiyor benim daha önce su kesem patlamıştı sonrada sancı olmistu

ay ne bileyim ya.
bebek bebek diye yıllardır tutturdum hiç bugünleri düşünmedim ki.
öyle hamile kalmak için salya sümük ağlarken daha kolaymış sanki her şey.
Ayy bende oyleydim ilk gebelik icin cok ugrastim cok agladim cok dua ettim ikincisi de hemen oluverdi ya . Bak benm dogum gebelik taze olmasina ragmen bi cok seyi unuttum yani insan sancilari acilari hemen unutiveriyo

valla şu an bile kendini aşağı itikleyip kasılınca bile bazen gözümden yaş geliyor. ona istinaden herhalde geberirim gerçek sancıda diye düşünmüyor değilim

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Az once tekrar nstye girdim 120lere kadar cikti sancim. En son 1.5 cm acilmam vardi 1 saat once 2de tekrar bakilacak simdilik iyiyim 2deki muayeneden sonra uyuyup guc toplamaya caliscam uyuyabilirsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…