2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Ben hayrlısı ile çok istiyorum ocak 1i görmeyi ama. Benden sonrakiler doğurmaya başladı. Gerildim bende

Yarın çantamı son kez kontrol edip kapatayım bari ben de

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Az once tekrar nstye girdim 120lere kadar cikti sancim. En son 1.5 cm acilmam vardi 1 saat once 2de tekrar bakilacak simdilik iyiyim 2deki muayeneden sonra uyuyup guc toplamaya caliscam uyuyabilirsem tabi
seni bilmem de ben uyuyamayacağım galiba. hepsini anlat bize. bol bol dua ediyorum senin için.

Ben hayrlısı ile çok istiyorum ocak 1i görmeyi ama. Benden sonrakiler doğurmaya başladı. Gerildim bende

Yarın çantamı son kez kontrol edip kapatayım bari ben de
Hiç belli olmaz belki seninkinin çıkası yoktur daha ama sen gene de tedbirli ol tabi

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Az once tekrar nstye girdim 120lere kadar cikti sancim. En son 1.5 cm acilmam vardi 1 saat once 2de tekrar bakilacak simdilik iyiyim 2deki muayeneden sonra uyuyup guc toplamaya caliscam uyuyabilirsem tabi
Büyük ihtimal önünde en az 7 8 saat var eğer ilk doğumsa yavaş yavaş ilerleyecektir süreç.Allah kolaylık versin.güzel haberlerini bekliyoz inşallah

benibekleyin canım korkma hiç gerçekten.Ben ilk doğumumda gece 2 de falan böyle hafif hafif ağrılarım oldu.Bende kabız oldum sanıp devamlı wc deydimDaha sonra sabah sıklaştı 9 gibi hastaneye gittik 4 cm açılmam vardı.Yukarı çıkın yatışın yapıldın dedi.5 dk sonra tekrar bakıldı 8 cm açılmam olmuş.Saat 10 da doğumhaneye girdim.10:15 te doğurdum.Rabbim inşallah tugcekb ye sana burdaki herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin inşallah canım aminnn

harikasın canım benim. inşallah ya hepimiz şu bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım.
benim pazartesi çatı muaynem var, ilişki de oldu yine olur o ara. haftaya belki ben de doğururum

yemek yemene izin veriyorlar mı? sancılar nasıl? dayanılacak gibi mi?
ne olur ne olmaz diye yemege izin vermiyorlar yudum yudum su icebilirsin dediler arada. Sancilar henuz hafif cok rahatsiz edici degil

Ay öyleler vallaha uykusundan uyanmayan adam az yanasip sarilsam kizima dikkat et kay kenara diyor ilsiki desen ohoooo aylardir ses seda yok gecen gögüslerde iyce sisti ya dikkatimi cekmis diyorki korkuyorum bisi olcak yanlislikla bisi yapcam diye ama bu gidislede kamyonu devircez galiba ikna ettim sonra bisi olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…