2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayirli olsun darisi bizlere inshallah

benimki itiraf etti valla. şu an vücuduma bakınca aklına hemen anneliğim geliyormuş bir şey hissedemiyormuş. ben doğurunca düzelecekmiş. canım yanar diye korkuyormuş falan filan....

benimki itiraf etti valla. şu an vücuduma bakınca aklına hemen anneliğim geliyormuş bir şey hissedemiyormuş. ben doğurunca düzelecekmiş. canım yanar diye korkuyormuş falan filan....
Brnimkide itiraf etti birde bel agrilarim fazla ya canini yakicam diye korkuyorum diyor dogumdan sonra gör sen beni diyor bende ondan korkuyorum ya dogumdan so ra dikis vs olursa bu sefer ben korkar yanasamam

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Az once tekrar nstye girdim 120lere kadar cikti sancim. En son 1.5 cm acilmam vardi 1 saat once 2de tekrar bakilacak simdilik iyiyim 2deki muayeneden sonra uyuyup guc toplamaya caliscam uyuyabilirsem tabi
Allah yardımcın olsun canım. Az acı çok ıkınma ile atlatırsın inşallahhhhh Böyle haberler alınca bendede bi gerilme oluyo. Sıra bana gelcek birgün. Hepimiz sağ salim bebişleri kucağımıza alalım inşallah.

Ahh canım Allah yardımcın olsun Fatma ana eli yetişsin kolaylıkla doğur inşallah
Şimdi nasilsiniz durumlar nasıl?
fazla sancim cikmadi son nstde acilmaya bakacakti biraz daha beklemek istedim sancim olmadigi icin iyiyim ama sanci gelmez acilma devam etmez diye korkuyorum

Benimde beklenen dogum tarihi 5 subat fakat usg ye göre doktorum 30 ocak dedi.bebis 1 hafta onden gidiyor.

fazla sancim cikmadi son nstde acilmaya bakacakti biraz daha beklemek istedim sancim olmadigi icin iyiyim ama sanci gelmez acilma devam etmez diye korkuyorum
Suni sanci verirler belki yine olmazsa sezeryana alabilirler .Hakkında hayırlısı olsun stress yapma sağlıkla kucağına al yeter canim benim

al benden de o kdr sanki doğumlar oldukça artk bana gelio sıra gibi hissediyorum tırsıyorum neyse tugcekb doğurmuştur heralde ona sorarız

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım hatta inşallah kavuşmuşsundur bile güzel haberlerini bekliyoruz. Ayy ilk hamile olduğumuz haftalar geldi aklıma senin kesen, bebeğin, kalp atışları falanda erkenden görünmüştü zaman nasılda su gibi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…