2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O haberi duymadım ben iyi ki de duymadım + çıkanları napıyorlar peki?
Devlet veya şehir hastanesine mi yönlendiriyolar?
Benim hastanemde test yapmıyor. Bence zorunluluk olmaması gerek.benden önceki hamile + olabilir sonuçta aynı doğumhaneyi kullandığımız yetmiyormuş gibi dr'undan, ebesine, hemşiresine ,anestezi uzmanı,kaldığın oda,gireceğin wc.,,, her şeyimiz ortak. Düşündükçe evde doğurasım geliyor
Aniden doğuma gelen birini napıyorlarmış acaba dur doğurma test yapıcaz mı diyorlar
Ya bende onu merak ediyorum

Sanırım almıyorlar benim de doğum başlamasın diye progestan a başladım o yüzden ve hareketlerini kısıtla dedi yatabildigin kadar yat dedi bugün canım sıkıldı biraz

Doğum riskin mi var canım yoksa testleri tamamlamak için mi bekletiyorlar ne olur ne olmaz diye

Kandan test yapıyorlarmış sonuç 2 saatte çıkıyormuş 2 saate kadar ne olur allah kerim ya herkes herkes ile temas halinde zaten o kadar çok dikkat ediyorum ki hamileliğimin başından beri olur da saçma sapan bi yerden kaparım diye stres yapmadım degil yani
Doğum riskin mi var canım yoksa testleri tamamlamak için mi bekletiyorlar ne olur ne olmaz diye
Canim benim nst çok güzel cikti sancı da çıkmadı bende şeker var suyum fazla biraz bebis sürekli ters son iki aydir falan .boynuna 3 düğüm atmis nasıl becerdiyse herhangi acil müdahale durumu oluşmasın diye ilaca başlattı ayakları çok aşağıda oradan tekme atıyor sürekli kilosu çok iyiydi ama karın cevr3si ve uyluk kemiği 5 gün falan geriydi ben bi an önce alsın istedim ama günü bekleyelim dedi

Anladım canım.
Hayırlısı olsun inşallah
Eğer riskler büyük değilse beklemek her zaman daha iyidir.
Bebekler daha tamamen olgunluğa erişince doğumu başlatıyorlar.
Haftan da güzel daha vaktin de var.
İnşallahh en doğru zamanda gelir.

Baya ilerlemiş zaten hamilelik.Ne zaman alacak ?En kısa zamanda sağlıkla kavuş inşallah

Kızlar benimde dün kontrolüm vardı kanda ve idrarda enfeksiyon çıktı yine yarın sabah yine Dr gidicem bakalım belki yine yatirabilirler riskli olduğum için
Kanda hangi değerin yüksek çıktı? Benimde pct değerim sınırın çok az üstünde çıkmış...daha doktoruma gostermedim

Maşallah cnm güzel kilo almış demekki beslenmek gerçekten çok çok önemli şükür cnm bundan sonrasını düşünme fazlasını alir

Aniden doğuma gelen birini napıyorlarmış acaba dur doğurma test yapıcaz mı diyorlar
Bugün ben de hastane ile konustum ilk hastaneye girer girmez test yapıyoruz zaten onceliği oluyo 2-3 saat icinde cıkıyo sonuc dediler. Dedim pozitif olunca napcaksınız doğurtmayacak mısınız hayır tedbir amaclı, farklı bi katta odada tutulursunuz doguma girecekler de ona göre hazırlanır dediler

canım kaç haftalıksın sen bende progestan kullanıyordum 35. haftaya girdim 30 haftalıkken 34 35 te bırak demişti erken doğmasını istemiyorum o yüzden bırakasımgelmiyor
Ben 36 da biraktm 38+6 olduk şimdi bebe gelmek bilmiyo bırak bence keske erken bıraksaydım bende belki de progestnla magnezyum yüzünden böyle oldu

Ben 36 da biraktm 38+6 olduk şimdi bebe gelmek bilmiyo bırak bence keske erken bıraksaydım bende belki de progestnla magnezyum yüzünden böyle oldu
doktor bana 37 38 de alcam dedi şeker var bende o yüzden nasılsa normal doğum olmayacak gelesi yoksada varsada haftasını beklemeyeceğiz ama progestan gelmesini engelliyormuş aslında ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi hep normal istedim ama şans işte inşallah sizin zamanında sizi üzmeden geliverir

Canım o zaman şekeri düşünme sen , doktorun da normal demiş zaten. Ben de suni sancı alayım diyorum normal gelmezse tabi. Sezaryen de beni korkutuyor ya. Bir de peşpeşe cocuk yapmayı düşündüğüm için sezaryen pek sıcak gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…