- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.581
O haberi duymadım ben iyi ki de duymadımBenim bugün kontrolüm vardı kızlar bebis 3100 gr olmus 38+4de sezaryan olucam doğumdan bi gün önce test olucam korona için hastane pozitif çıkarsa kabul etmiyormuşaniden suyum falan gelmesin diye progestan a başladım çünkü test yapılması gerekiyormus. Ya vefat eden bir hamile vardı iki hafta önce falan ondan çok etkilenmistim ağlamıştım çok üzülmüştüm çok zor bi zamandayiz kabul ama suyu gelen bi gebeyi bekletmek ya da kabul etmemek de sıkıntılı bir durum . evet diğer gebeleri korumak için yapilan bir durum ama başka bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor.
Ya bende onu merak ediyorumAniden doğuma gelen birini napıyorlarmış acaba dur doğurma test yapıcaz mı diyorlar
Ayy karnimda sanci var ya bide bugun atletleydim evde cok sicakti ya bi tuhaflik hissediyorum ustumde
Sanırım almıyorlarAniden doğuma gelen birini napıyorlarmış acaba dur doğurma test yapıcaz mı diyorlar
Sanırım almıyorlarbenim de doğum başlamasın diye progestan a başladım o yüzden ve hareketlerini kısıtla dedi yatabildigin kadar yat dedi bugün canım sıkıldı biraz
Kandan test yapıyorlarmış sonuç 2 saatte çıkıyormuş 2 saate kadar ne olur allah kerim ya herkes herkes ile temas halinde zaten o kadar çok dikkat ediyorum ki hamileliğimin başından beri olur da saçma sapan bi yerden kaparım diye stres yapmadım degil yaniO haberi duymadım ben iyi ki de duymadım+ çıkanları napıyorlar peki?
Devlet veya şehir hastanesine mi yönlendiriyolar?
Benim hastanemde test yapmıyor. Bence zorunluluk olmaması gerek.benden önceki hamile + olabilir sonuçta aynı doğumhaneyi kullandığımız yetmiyormuş gibi dr'undan, ebesine, hemşiresine ,anestezi uzmanı,kaldığın oda,gireceğin wc.,,, her şeyimiz ortak. Düşündükçe evde doğurasım geliyor
Ya bende onu merak ediyorum
Canim benim nst çok güzel cikti sancı da çıkmadı bende şeker var suyum fazla biraz bebis sürekli ters son iki aydir falan .boynuna 3 düğüm atmis nasıl becerdiyse herhangi acil müdahale durumu oluşmasın diye ilaca başlattı ayakları çok aşağıda oradan tekme atıyor sürekli kilosu çok iyiydi ama karın cevr3si ve uyluk kemiği 5 gün falan geriydi ben bi an önce alsın istedim ama günü bekleyelim dediDoğum riskin mi var canım yoksa testleri tamamlamak için mi bekletiyorlar ne olur ne olmaz diye
Kandan test yapıyorlarmış sonuç 2 saatte çıkıyormuş 2 saate kadar ne olur allah kerim ya herkes herkes ile temas halinde zaten o kadar çok dikkat ediyorum ki hamileliğimin başından beri olur da saçma sapan bi yerden kaparım diye stres yapmadım degil yani
Canim benim nst çok güzel cikti sancı da çıkmadı bende şeker var suyum fazla biraz bebis sürekli ters son iki aydir falan .boynuna 3 düğüm atmis nasıl becerdiyse herhangi acil müdahale durumu oluşmasın diye ilaca başlattı ayakları çok aşağıda oradan tekme atıyor sürekli kilosu çok iyiydi ama karın cevr3si ve uyluk kemiği 5 gün falan geriydi ben bi an önce alsın istedim ama günü bekleyelim dedi
Baya ilerlemiş zaten hamilelik.Ne zaman alacak ?En kısa zamanda sağlıkla kavuş inşallahKandan test yapıyorlarmış sonuç 2 saatte çıkıyormuş 2 saate kadar ne olur allah kerim ya herkes herkes ile temas halinde zaten o kadar çok dikkat ediyorum ki hamileliğimin başından beri olur da saçma sapan bi yerden kaparım diye stres yapmadım degil yani
Canim benim nst çok güzel cikti sancı da çıkmadı bende şeker var suyum fazla biraz bebis sürekli ters son iki aydir falan .boynuna 3 düğüm atmis nasıl becerdiyse herhangi acil müdahale durumu oluşmasın diye ilaca başlattı ayakları çok aşağıda oradan tekme atıyor sürekli kilosu çok iyiydi ama karın cevr3si ve uyluk kemiği 5 gün falan geriydi ben bi an önce alsın istedim ama günü bekleyelim dedi
Kanda hangi değerin yüksek çıktı? Benimde pct değerim sınırın çok az üstünde çıkmış...daha doktoruma gostermedimKızlar benimde dün kontrolüm vardı kanda ve idrarda enfeksiyon çıktı yine yarın sabah yine Dr gidicem bakalım belki yine yatirabilirler riskli olduğum için
Maşallah cnm güzel kilo almış demekki beslenmek gerçekten çok çok önemli şükür cnm bundan sonrasını düşünme fazlasını alirÇok teşekkür ederim canımbenimde 31 de 1650 grdı.35 te 2400 oldu.36 da 2900 olmuş.hep protein ağırlıklı beslendim canım.bu bir haftada sabah yumurta, peynir (özellikle kaşar peyniri) ve en az 2 tane ceviz yedim akşam yemeğinde de et,tavuk ya da balık yedim.Günde mutlaka 2 bardak süt ve muz yedim.birde sağlıklı değil biliyorum ama bi yerde okumuştum deneyeyim dedim cici bebe yedim 4-5 tane.yeşil mercimek tükettim birde 2-3 gün.
Aynen ağlaya ağlaya gibi yapıyorum mecburi yoksa bebeyim yoruyom diye vicdan azabı çekiyorumDoğru diyosun canım. Eşim evi genel temizlerken bi buzdolabını siliyorum, tüm gün sırt ağrısı çekiyorum. Bakma şimdi canım cekiyoda 2 gün sonra ağlaya ağlaya yaparım
Bugün ben de hastane ile konustum ilk hastaneye girer girmez test yapıyoruz zaten onceliği oluyo 2-3 saat icinde cıkıyo sonuc dediler. Dedim pozitif olunca napcaksınız doğurtmayacak mısınızAniden doğuma gelen birini napıyorlarmış acaba dur doğurma test yapıcaz mı diyorlar
Girmeden dua ettim en hayırlı karar neyse o olsun diye Rabbım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursunİnşallah halkında en hayırlısı olsun canım doktorun daha iyi biliyordur önemli olan senin ve bebeğinin en az riskle atlatması zaten.
Senin doğum yakin ondan olabilir ama bana daha var yaYa benim de öyle sanki.
Sağ kısmında Bi acı var karnımın.
Anlayamadım gitti.
Senin doğum yakin ondan olabilir ama bana daha var ya
canım kaç haftalıksın sen bende progestan kullanıyordum 35. haftaya girdim 30 haftalıkken 34 35 te bırak demişti erken doğmasını istemiyorum o yüzden bırakasımgelmiyorSanırım almıyorlarbenim de doğum başlamasın diye progestan a başladım o yüzden ve hareketlerini kısıtla dedi yatabildigin
Ben 36 da biraktm 38+6 olduk şimdi bebe gelmek bilmiyo bırak bence keske erken bıraksaydım bende belki de progestnla magnezyum yüzünden böyle olducanım kaç haftalıksın sen bende progestan kullanıyordum 35. haftaya girdim 30 haftalıkken 34 35 te bırak demişti erken doğmasını istemiyorum o yüzden bırakasımgelmiyor
Crp,wbc, rbc, lökosit değerlerim yüksek ciktiKanda hangi değerin yüksek çıktı? Benimde pct değerim sınırın çok az üstünde çıkmış...daha doktoruma gostermedim
doktor bana 37 38 de alcam dedi şeker var bende o yüzden nasılsa normal doğum olmayacak gelesi yoksada varsada haftasını beklemeyeceğizBen 36 da biraktm 38+6 olduk şimdi bebe gelmek bilmiyo bırak bence keske erken bıraksaydım bende belki de progestnla magnezyum yüzünden böyle oldu
Canım o zaman şekeri düşünme sen , doktorun da normal demiş zaten. Ben de suni sancı alayım diyorum normal gelmezse tabi. Sezaryen de beni korkutuyor ya. Bir de peşpeşe cocuk yapmayı düşündüğüm için sezaryen pek sıcak gelmiyor banaUzun uzun ultrason muayenesinden sonra sıkıntı yok dedi sadece. Normal istiyorum canım ama kendi sancilarimla acilmam ilerlemezse suni sancı almadan sezeryan talep edicem sanırım. Çünkü suni sancı için hiç kimse güzel konusmuyo
Dogru diyon canmCanım belli olmuyor ki bu bebişlerin gelişi
Canı isteyen çıkıp geliyor baksana.
Karın ağrısı doğum belirtisi mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?