2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah istediğin gibi olur canım. Sezeryan olan tanıdıklarım da var, herkes kendi doğumuna öcü diyo resmen. Normal doğuran da çok zorlanmış, sezeryan olan da. Deneyip gorcez bakalım

Dogru diyon canm
Az once adet sancisi geldi cok ürkütüyo beni bu sancilar
Canım senle günlerimiz çok yakın. Bugün toplum sağlığı merkezinden bi ebe aradı beni eğitim amaçlı. Bu haftadan sonra regl ağrısına benzeyen ağrılar, kramplar normaldir dedi. Geçen ben de regl olacak gibi hissedip sancı çekmiştim. Gerçek doğum ağrısı kemer bölgesi dediğimiz sırttan karna doğru inen ağrılardır, belli aralıklarla gelir öyle sürekli sürmez dedi. Muhtemelen o dediği ağrılar sendeki de

İnşallah istediğin gibi olur canım. Sezeryan olan tanıdıklarım da var, herkes kendi doğumuna öcü diyo resmen. Normal doğuran da çok zorlanmış, sezeryan olan da. Deneyip gorcez bakalım
Ben ilkinde sezaryen oldum bunda bugün kanama ile hastaneye geldiğimde sancilarim oldu, baya zormuş can yakıyor yani. Ben yine sezaryeni tercih ederim vallahi, tabi bizim oğluş birkaç hafta daha dayansa çok daha iyi olur orası ayrı

benim enerji falan bitti kızlar. gün 24 saatse 20 saat uyuyorum resmen. gebeliğin başında da böyleydim o günlere geri döndüm resmen.
ya da ilaçlardan böyle oldum bilmiyorum.
Aynen bende öyleyim canım. Biraz ayakta kalsam elim ayağım titriyor başım dönüyor. Öğleleri uyumadan geçiremiyorum. Niye böyle olduk ki

En mantıklısı bu bence de diğer türlü hastayada yazık diğer hamilelere de yazık.o an hem doğum stresi hemde üstüne pozitif olma stresi ne hale sokar insanı ya Allah hepimizi korusun inşallah

Dogru diyon canm
Az once adet sancisi geldi cok ürkütüyo beni bu sancilar

Ürkme canım benim.
Nasibinin başladığı anda gelecekler dünyaya.
Ben de şuan Bi çok belirtiyi yaşıyorum ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Allahın izniyle zamanı gelince doğacaklar zaten.
Sen stresli olma ki bebeğin doğarken ona yardım edebil.
O şimdi güç topluyor. Onun işi daha zor.
9 ay ufacık bir yerde sıkış tepiş kalıp dar bir alandan geçmesi gerekecek.
Hiç nefes almadığı ciğerleriyle oksijen alması gerekicek

Sakin ol.
Dua oku bol bol
Güzel fon müzikleri var rahatlatıcı.
Onlardan dinle

Sanırım almıyorlar benim de doğum başlamasın diye progestan a başladım o yüzden ve hareketlerini kısıtla dedi yatabildigin kadar yat dedi bugün canım sıkıldı biraz
Böylesi sizin için daha iyi olacak demek ki canım yoksa doktorun riske atmazdı.inşallah en hayırlı zamanda gelsin bebişin

Keşke anlatmasalar bu şekilde olumsuz şeyleri yakınlarımız..beni de gören doğum anısını anlatacak oluyo olumsuz şeylerse hemen kapattırıyorum konuyu ölmemişsin sonuçta bak ne güzel bi çocuk gelmiş dünyaya diyorum

KIzlar bugün hiç giremedim foruma annem bende sabahtan beri dolaba koymalik mantı börek filan yapıyoruz şu hala sofra orta sarıyoruz tabi bi yandan evin günlük işleri büyük kızım bugün 18 oldu ona kendim pasta filan yaptım canım çıktı bütün gün ayaktaydim

benim enerji falan bitti kızlar. gün 24 saatse 20 saat uyuyorum resmen. gebeliğin başında da böyleydim o günlere geri döndüm resmen.
ya da ilaçlardan böyle oldum bilmiyorum.
Bende de uykusuzluk hakim geceleri hic uyuyamiyorum gündüz kucukle uğraşmaktan ayaktayim allah sonucunu hayran etsin

Tsk ederm kizlar
Benm ilki normal dogumda sancilar su an olduğu gibi değilde zaten ama kendimi hazir hissetmiyorum o yuzden ürküyorum daha evi temizlemedim halilar kirli malum kizim kucuk kirletiyo bende dogima yakin gonderim temizlemeye ama bu sancilar gelmeye basladi yaklasiyo galiba dogum o yuzden bu hafta gönderecem hafta sonu esimde evde beraber evi temizleriz artk

herkese iyi geceler arada uyandığım nadir dönemlerdeyim
bence beni ilaçlar böyle yaptı ya. ama vajinam acıyordu ben onu yalancı sancı sanıyormuşum. resmen ilaçlara başladıktan sonra azalıp bitti.
demek ki enfeksiyondanmış. bir yandan da geçiyor çok şükür diyorum.
bana doktorum pazartesiye kadar doğuramazsan yine gel demişti. bu gidişle öyle olacak gibi.
bir de çatı muaynesi yaptım kanaman lekelenmen olur korkma demişti. tık yok hala şeffaf akıntım var sadece
benim kız son ayda yerini sevdi resmen çıkası yok.

Baya ilerlemiş zaten hamilelik.Ne zaman alacak ?En kısa zamanda sağlıkla kavuş inşallah
haftaya perşembe alacak ben de önce almasını istedim ama içerde az daha durmasını istedi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım artik sonuna geldik çok az bi zaman kaldı

canım kaç haftalıksın sen bende progestan kullanıyordum 35. haftaya girdim 30 haftalıkken 34 35 te bırak demişti erken doğmasını istemiyorum o yüzden bırakasımgelmiyor
37+4um canım ben daha önce ilk üç ay kullanmıştım sonra bıraktım şimdi bi hafta kullanıcam aslında hiç istemiyorum yan etkileri fazlaydı uyku ve halsizlik yapıyordu ben de ama napalim her sey bebisler için

Böylesi sizin için daha iyi olacak demek ki canım yoksa doktorun riske atmazdı.inşallah en hayırlı zamanda gelsin bebişin
Inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun kucaklarimizda bol bol sevelim artik en sonuna geldik beklemek zor ama zaman çabuk geçecek yeter ki sonu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…