2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nasıl oldun canım sanci bugün benim de var ama yordum kendimi ondan diyorum
ara ara giriyor. 1buçuk iki saatte bir gibi.
belim yanıyor ya bir garip bacaklara iniyor ağrısı. kuyruk sokumum sanki benim değil gibi. ama çok şiddetli değil. kasılmalar yamulmalar çok şiddetli oluyor işte bir kere daha olursa mecbur gidicem artık.
direniyorum şu an.

4 cm olmadan vermezler hazırlıklı ol
ay valla işte kuzum ben çok cesur insandım niye böyle oldum bilmiyorum ya.
doktoruma da ağladım geçen ben doğuramıcammmm diye
psikolojim bozuldu galiba.
sezeryandan da normal doğumdan da korkar oldum.
aşılama olmuş, iki sene vajinal muayne olmuş, güle oynaya bartolin kisti aldırıp vajinal dikiş attıran ben değilim sanki...

Ayy hadi hayırlısı zamanı geldiyse hayirlisi ile gelsin minik

Uzun süredir bende de var o canım beyaz beyaz pütürcükler var krem sürüyorum ben

Aynen akma durumu genelde oluyormuş zaten. Bende olmayınca şaşırdım ama göğüs uçlarım beyaz bence süt var yani ama
Ayy valla kızlar sıkıyoruz diyince sıktım ben de. Damla damla bi sıvı geldi. insallah zorlanmadan emziririz
İnşallah sütümüz olsun da emzirelim
Zamanı tut sen yine 1-2 saatte bir demişsin ama azalır belki süre. Düzenli ağrılar haberci olabilir çünkü
Basın sağolsun canım inan okurken çok üzüldüm rabbim sizlere ve ailene sabiir versin
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı haftadasınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…