2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu

Geçmiş olsun ve hayırlı olsuninşallah tez zamanda bebisinizle evinize donersiniz

Cnm benim gelmiş geçmiş olsun inşallah tez atlatır bebeğin toparlanır şimdi ne tatlıdır Allah bağışlasın daha küçük doğan var canını sıkma herşey yolunda

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah en kısa sürede evinize dönersiniz

inşallah biran önce küvezdençıkar evinize gidersiniz en yakın zamanda kokusunu doya doya çekersiniz Allah yar ve yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kilosuda iyi canım hiç dert etme emin ol kısa sürede toparlanır bebişin

Hayırlı olsun inşallah tez zamanda toplarlar evinize gidersiniz

Benim de var beyaz kabuk gibi bişey. Hatta geçen banyoda çıkardım onları siyah atlet giymiştim çıkınca beyaz beyaz bişeyler bulaşmış atletle pek dokunmamak lazım bence.

Geçmiş olsun,hayırlı olsun.Merak etmeyin en kısa zamanda siz de bebiş te toparlanır evinize gidersiniz.Doğum haftası gayet iyi.34+6 da doğum yapmış olmuşsunuz.35 bitmiş diyelim.Birkac gün sonra çıkar kuvezden.Saglikla aldınız kucaginiza sağlıkla evinize gideceksiniz.

Yok canm ya surekli alttan bakmiyolar ben dogurana kadar 3 defa bakildi
Açılmanın hızına bağlı işte. Bazen saatlerce yarım cm açılma bile olmuyor o zaman muayene sıklaşıyor. Tam bilmiyorum ama belli aralıklarla açılma olması bekleniyor hastaneden hastaneye değişiyor muayene sıklığı

Canım geçmiş olsın ve hayırlı olsun. İnşallah kısa sürede bebişin küvezden çıkar kokusunu içine çekersin bol bol ve evinize gidersiniz.kilosu çok az değil kısa sürede toparlar Allahın izniyle

Normal doğumda epidural nasıl oluyor varmı daha önce yaptıran benim 2 dogumum da normal oldu ama epidural falan yapilmadi.
4 cm açılmadan sonra belden iğne vuruyorlar aynı sezeryanla doğum yapar gibi sanciyi hissetmiyorsun ıkınma geliyor sadece devlette yok ama sanırım özel hastaneler yapıyor

Gözün Aydın geçmiş olsun canım biran önce kavuşursun inşallah yavrunla

Çok geçmiş olsun dualarımız seninle bir an önce çıkın inşallah bol bol sütlerin olsun sağlıkla büyüyün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…