2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım hayırlı uğurlu olsun.
Sağlıcakla kavuşmuşsunuz bebeğinize.
Darısı bizim başımıza inşallah
İnşallahh evladın da hemencecik çıkar.
İnşallahh uzunca bir ömür sizi bekliyor.
Doya doya sarılıp öpersin.
Şuan önemli olan sütünü verebilmen. Onu da yapıyormuşsun zaten
Sütüne ve bebeğine odaklan.
Hemencik geçicek bu günler.
Sana hatıra olarak kalıcak sadece

Hayırlısı olsun canım ikinizde iyi olun önemli olan o biraz daha dursa daha iyi olurdu tabi ama benim ilk kızım 2.150 doğmuştu resmen yok gibiydi kucakta çok şükür sağlıkla büyüdü bile. Benimde erken doğum riskim var yine inşallah bu vaktinde gelir.

Geçmiş olsun canım.Hayırlı olsun inşallah biran önce bebeğinide alıp evinize geçersiniz canım

Geçmiş olsun öncelikle inşaallah sağlıkla kucağınıza alıp evinize döneceksiniz rabbim hayırlı ömür versin size bebeğinizle birlikte

Öncelikle gözünüz aydın. Sağ selamet bebeğiniz doğmuş ya kucağınıza da alırsınız inşallah. Siz moralinizi bozmayın ki bebeğiniz de hissedip bir an önce toparlansın. Sağlıkla büyütün inşallah.

Gecmis olsun canm Inşallah en kisa zamanda bebisinde taburcu olur evinizde doya doya koklar bol bol emzirirsin canm

Yaptıran varmı benim doktorum yaparız istersen dedi ama karar veremedim asıl sancılar 5 6 santim olduktan sonra basliyor
Sancilar başta da ayni bence canm degismiyo sadce sonralara dogru bebek geldigi icin ve sıklaştigi sancilar bide gücün kalmadigi icin seni cok zorluyo . Ben dogumhanede iken birine yaptilar ama dogum aninda yine ayni sanciyi cekiyosun dedi ebe ve 4 cm sonra zaten rahim daha hızlı aciliyomus

Ben kullanıyorum tiroid ilacı hamileliğin 4. Ayında kullanmaya başladım doktor aynı dozda doğuma kadar devam dedi bu hafta kan verip sonucu attığımda. Doğumdan sonra kontrollü bıraktırıp bakacaklar duruma sanırım.

Çok geçmiş olsun canım. Sütün gelmiş ne güzel. Bebeğin için en önemlisi bu bence. Tez zamanda iyileşir hiç merak etme. Dualarımız seninle

direniyorum hala hastaneye gitmemek için ama bebek çok hareketli.
fazlasıyla hareketli hem de. gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum hala. sizce napayım?
şimdi gidicem durucak bu kız biliyorum bir şeyin yok deyip gönderecekler eve.
açılmam olduğunu sanmıyorum.

çocuğun hareketleri çok canımı yakıyor. belim ağrıyor bir de kuyruk sokumundan başlayıp karna ve bacaklara yayılıyor.
ama çok düzensiz her şey.
acaba bebeğin bir sağlık problemi olabilir mi?
hiç bir fikrim yok yok ama evin içinde biraz yürüyüş yapsana belki sallaninca uyur sakinler

Cevap yazan güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim Hayatta her şeyi planlayamiyoruz maalesef bizim durumumuz da bu şekilde gelişti. Mevlam neylerse güzel eyler bunda da vardir bir hayir diye düşünüyorum. Hepinize sağlıklı doğumlar bol sütler diliyorum❣

Geçmiş olsun
Gözün aydın canım
Kilosu iyi maşallah bebise
Kısa zamanda yanına gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…