- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.061
Yaptıran varmı benim doktorum yaparız istersen dedi ama karar veremedim asıl sancılar 5 6 santim olduktan sonra basliyor4 cm açılmadan sonra belden iğne vuruyorlar aynı sezeryanla doğum yapar gibi sanciyi hissetmiyorsun ıkınma geliyor sadece devlette yok ama sanırım özel hastaneler yapıyor
Canım hayırlı uğurlu olsun.Selam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Hayırlısı olsun canım ikinizde iyi olun önemli olan o biraz daha dursa daha iyi olurdu tabi ama benim ilk kızım 2.150 doğmuştu resmen yok gibiydi kucakta çok şükür sağlıkla büyüdü bile. Benimde erken doğum riskim var yine inşallah bu vaktinde gelir.Selam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Geçmiş olsun canım.Hayırlı olsun inşallah biran önce bebeğinide alıp evinize geçersiniz canımSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
38. Haftaya girdim. Doğum 38+3 günlükken olcakHayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı haftadasınız merak ettim
Geçmiş olsun öncelikle inşaallah sağlıkla kucağınıza alıp evinize döneceksiniz rabbim hayırlı ömür versin size bebeğinizle birlikteSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Öncelikle gözünüz aydın. Sağ selamet bebeğiniz doğmuş ya kucağınıza da alırsınız inşallah. Siz moralinizi bozmayın ki bebeğiniz de hissedip bir an önce toparlansın. Sağlıkla büyütün inşallah.Selam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Benm saat başı nst oldu benmkinde ama rahim kontrolu iki saatte 1 oldu dedigin gibi aci falan olmuyoBana her saat başı baktılar canım ya.ama o an acı olmuyorbenibekleyin :) sancıdan pek onu düşünmüyosun
Gecmis olsun canm Inşallah en kisa zamanda bebisinde taburcu olur evinizde doya doya koklar bol bol emzirirsin canmSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Sancilar başta da ayni bence canm degismiyo sadce sonralara dogru bebek geldigi icin ve sıklaştigi sancilar bide gücün kalmadigi icin seni cok zorluyo . Ben dogumhanede iken birine yaptilar ama dogum aninda yine ayni sanciyi cekiyosun dedi ebe ve 4 cm sonra zaten rahim daha hızlı aciliyomusYaptıran varmı benim doktorum yaparız istersen dedi ama karar veremedim asıl sancılar 5 6 santim olduktan sonra basliyor
Ben kullanıyorum tiroid ilacı hamileliğin 4. Ayında kullanmaya başladım doktor aynı dozda doğuma kadar devam dedi bu hafta kan verip sonucu attığımda. Doğumdan sonra kontrollü bıraktırıp bakacaklar duruma sanırım.Kızlar tiroit ilacı kullanan var mı aranızda
Hamileliğin başında bi 3.5 çıkmıltı endokrinci ilaca başlattı
Her ay kontrol ettirdiğimde 1.5 civarı çıkıyor ilaç kullanmaya devam demişti
Şimdi doktora gidemiyorum hastane covid dolu
İlacım da bitti
Bu aylardan sonra da devam etmek gerekiyor mu ki
Yani doğuma kadar
Çok geçmiş olsun canım. Sütün gelmiş ne güzel. Bebeğin için en önemlisi bu bence. Tez zamanda iyileşir hiç merak etme. Dualarımız seninleSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
direniyorum hala hastaneye gitmemek için ama bebek çok hareketli.benibekleyin canım son durumun ne
ağrın sancin varmı pekidireniyorum hala hastaneye gitmemek için ama bebek çok hareketli.
fazlasıyla hareketli hem de. gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum hala.
çocuğun hareketleri çok canımı yakıyor. belim ağrıyor bir de kuyruk sokumundan başlayıp karna ve bacaklara yayılıyor.ağrın sancin varmı peki
hiç bir fikrim yok yok ama evin içinde biraz yürüyüş yapsana belki sallaninca uyur sakinlerçocuğun hareketleri çok canımı yakıyor. belim ağrıyor bir de kuyruk sokumundan başlayıp karna ve bacaklara yayılıyor.
ama çok düzensiz her şey.
acaba bebeğin bir sağlık problemi olabilir mi?
Geçmiş olsunSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?