- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.081
bir diş sarımsak yutabilirsin canım hap gibi suylaKızlar tansiyonum biraz yüksek .Baş ağrısı ile uyandım 135 e 95 limonlu su ağrı kesici vs içtim ama düşmedi hala. Önerebileceğiniz bişey var mı?
Nasılsın?Kızlar tansiyonum biraz yüksek .Baş ağrısı ile uyandım 135 e 95 limonlu su ağrı kesici vs içtim ama düşmedi hala. Önerebileceğiniz bişey var mı?
Aynı durum bende de var sona yaklaştıkça iyice paronoyak oldum sabah uyandığımdan karnıma salliyorum bi acaba diye.. son 5 günüm ama keşke pazartesiye alsaydim doğumu diyorum hareketleri iyice azaldi güm güm diye vuran çocuk şu 2 3 gündür sadece seyirme gerilme yapıyor aksamlari biraz canlaniyor o kadarYa kızlar zaten panik biriydim iyice aklımmdevre dışı kaldı.her sabah kalktığımda sola yatmış ama biraz daha eğik olarak yatmış buluyorum ondan sonrada bütün gün kafam da kuruyorum bebek ezildi mi diye biliyorum suyu var onun ama bu düşünceye engel olamıyorum
Daha iyiyim canım ama gün içinde nolur bilmiyorum. Yine çok hafif bi ağrı var 12.5 8.5 cıktı uyanınca ölçtüm . Vücut 10 a 7 ye alışık tabi hafif çıksa etkiliyor. Sen naptın nasilsin ?Nasılsın?
Bende dün akşam böyleydim. Moralim sıfır hareketin kısıtlı. Kasıklarım ağrıyor. Hareketli olmayı özledim. Ama şununda unutmayalım 9 ay yataktan çıkamayanlar var. Geçici bir durum bebek olunca hareket neymiş göreceğizGünaydın herkese
Bende iyice ağırlaşmaya başladım. Hareketlerim kısıtlandıkça psikolojim de biraz değişmeye başladı. Beni bi korku sardı saçma sapan. Hazır değilim gibi hissediyorum.. sonra zaman yaklaştığı ve hormonlar ayakta olduğu için böyle düşünüyorsun diyorum kızıyorum kendime. Kafam çok karışık, flu, dalgın bu sıralar..
Aynı durumdayım ayyni. Sanırım normal bi psikoloji artık bu. Korku, heyecan, biraz yorgunluk, uykusuzluk hepsi üst üste şu sıralar. Bebitolar gelince neler olcak bakalimGünaydın herkese
Bende iyice ağırlaşmaya başladım. Hareketlerim kısıtlandıkça psikolojim de biraz değişmeye başladı. Beni bi korku sardı saçma sapan. Hazır değilim gibi hissediyorum.. sonra zaman yaklaştığı ve hormonlar ayakta olduğu için böyle düşünüyorsun diyorum kızıyorum kendime. Kafam çok karışık, flu, dalgın bu sıralar..
Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün..Selam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Gozun aydin canım Allah analı babalı büyütsün nasilsin iyimisiniz?Sonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Geçmiş olsun gozunaydın canım tez zamanda bebegi ne kavuşmam dileğiyle dualarimiz sizinleSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
Beni anlatmışsın tam olarak. Bir de cok ağrılarım vardı 2-3 gece üst üste uyuyamamıştım o zaman iyice dibe çekildim. Bir gece hüngür hüngür ağlıyordum durduk yere. Sonra doktor magnezyum verdi bahsedince, hem ağrılarıma iyi geldi hem de modumu yükseltti bir tıkGünaydın herkese
Tansiyonunu takip et canım.Ben iyiyim.Hapis gibi yatıyorum napim.Daha iyiyim canım ama gün içinde nolur bilmiyorum. Yine çok hafif bi ağrı var 12.5 8.5 cıktı uyanınca ölçtüm . Vücut 10 a 7 ye alışık tabi hafif çıksa etkiliyor. Sen naptın nasilsin ?
Doğuma yakın dönemlerde dalgalanmalar normal..Geleceği çok düşünme.Bebek doğunca tüm karışıklıklar geçecektir.Günaydın herkese
Kesinlikle haklısın. Bunlar da aklıma geliyor nankörlük etme diye kendime kızıyorum. Ama işte elinde olamadan gelen bi rehavet çöküyor insanın üstüne. Sonra internette bebek eli ayağı görüyorum ağlıyorum falan bi haller bi hallerBende dün akşam böyleydim. Moralim sıfır hareketin kısıtlı. Kasıklarım ağrıyor. Hareketli olmayı özledim. Ama şununda unutmayalım 9 ay yataktan çıkamayanlar var. Geçici bir durum bebek olunca hareket neymiş göreceğizhormonların bizi dibe çekmesine izin vermeyelim
Aynen o bilinmezlik zaten bize bunları düşündürten. Dün aldığım sağım makinesi geldi. Eşim bu neden diyor? İşte süt fazla olursa sağmak veya atttırmak için aldım diyorum. Biberon setini görüyor, diyor bu neden? İşte süt gelmezse mama vermek zorunda kalırsak diye. Bi şey daha sordu. Ay dedim sorma bir şey her şeyden aldım işte ne olacak bilmiyoruz ne yaşayacağız bilmiyoruz. Ne olur ne olmaz diye hepsi!Aynı durumdayım ayyni. Sanırım normal bi psikoloji artık bu. Korku, heyecan, biraz yorgunluk, uykusuzluk hepsi üst üste şu sıralar. Bebitolar gelince neler olcak bakalim
yarın randevum var bende söyleyeyim yaaa belki bana da verir. İyi ki söyledinBeni anlatmışsın tam olarak. Bir de cok ağrılarım vardı 2-3 gece üst üste uyuyamamıştım o zaman iyice dibe çekildim. Bir gece hüngür hüngür ağlıyordum durduk yere. Sonra doktor magnezyum verdi bahsedince, hem ağrılarıma iyi geldi hem de modumu yükseltti bir tık
herkes öyle söylüyor. İç güdüsel olarak uyum sağlıyormuşsunTansiyonunu takip et canım.Ben iyiyim.Hapis gibi yatıyorum napim.
Doğuma yakın dönemlerde dalgalanmalar normal..Geleceği çok düşünme.Bebek doğunca tüm karışıklıklar geçecektir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım gözünüz aydın çok şükür bak kilosu falanda gayet iyi 2500 sonrasına zaten normal diyorlar çok tutmazlar küvezde o yüzden inşallahSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
sizin erken doğum riskiniz mi vardı niye hastanedesiniz ben o kısmı kaçırdım sanırım inşallah her sey yolundadır
Aynı beninternetten doğum hikayeleri izleyip duygusal moda bürünüyorum ben de bebeğin babayla anneyle ve diğer aile bireyleri ile karşılaşması anı ve benim göz yaşlari pıtyengeç burcuyum iyice ağlak oldum ciktim zaten öyleydim bu hormonlar iyice hat safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?