2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya kızlar zaten panik biriydim iyice aklımmdevre dışı kaldı.her sabah kalktığımda sola yatmış ama biraz daha eğik olarak yatmış buluyorum ondan sonrada bütün gün kafam da kuruyorum bebek ezildi mi diye biliyorum suyu var onun ama bu düşünceye engel olamıyorum

Aynı durum bende de var sona yaklaştıkça iyice paronoyak oldum sabah uyandığımdan karnıma salliyorum bi acaba diye.. son 5 günüm ama keşke pazartesiye alsaydim doğumu diyorum hareketleri iyice azaldi güm güm diye vuran çocuk şu 2 3 gündür sadece seyirme gerilme yapıyor aksamlari biraz canlaniyor o kadar

Günaydın kızlar. Bu gece leş gibi geçti benim için. Karnımın sağ alt kısmı ağrıdı hep, bebek hareketleri çook sakindi. Hissetmek için elimi koyup pür dikkat dinlemem gerekti hep. Uykuya daldigim sıralarda hem çok garip rüyalar gördüm hemde terler içinde uyandım. Sabaha kadar 5 kere kalktım evin içinde yürüdüm. Bu son zamanlar gerçekten zormuş. Sağ salim bi kavussaydik

Günaydın herkese
Bende iyice ağırlaşmaya başladım. Hareketlerim kısıtlandıkça psikolojim de biraz değişmeye başladı. Beni bi korku sardı saçma sapan. Hazır değilim gibi hissediyorum.. sonra zaman yaklaştığı ve hormonlar ayakta olduğu için böyle düşünüyorsun diyorum kızıyorum kendime. Kafam çok karışık, flu, dalgın bu sıralar..

Bende dün akşam böyleydim. Moralim sıfır hareketin kısıtlı. Kasıklarım ağrıyor. Hareketli olmayı özledim. Ama şununda unutmayalım 9 ay yataktan çıkamayanlar var. Geçici bir durum bebek olunca hareket neymiş göreceğiz hormonların bizi dibe çekmesine izin vermeyelim

Aynı durumdayım ayyni. Sanırım normal bi psikoloji artık bu. Korku, heyecan, biraz yorgunluk, uykusuzluk hepsi üst üste şu sıralar. Bebitolar gelince neler olcak bakalim

Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün..

Sonunda doğurdum darısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Gozun aydin canım Allah analı babalı büyütsün nasilsin iyimisiniz?
Geçmiş olsun gozunaydın canım tez zamanda bebegi ne kavuşmam dileğiyle dualarimiz sizinle

Beni anlatmışsın tam olarak. Bir de cok ağrılarım vardı 2-3 gece üst üste uyuyamamıştım o zaman iyice dibe çekildim. Bir gece hüngür hüngür ağlıyordum durduk yere. Sonra doktor magnezyum verdi bahsedince, hem ağrılarıma iyi geldi hem de modumu yükseltti bir tık

Daha iyiyim canım ama gün içinde nolur bilmiyorum. Yine çok hafif bi ağrı var 12.5 8.5 cıktı uyanınca ölçtüm . Vücut 10 a 7 ye alışık tabi hafif çıksa etkiliyor. Sen naptın nasilsin ?
Tansiyonunu takip et canım.Ben iyiyim.Hapis gibi yatıyorum napim.
Doğuma yakın dönemlerde dalgalanmalar normal..Geleceği çok düşünme.Bebek doğunca tüm karışıklıklar geçecektir.

Kesinlikle haklısın. Bunlar da aklıma geliyor nankörlük etme diye kendime kızıyorum. Ama işte elinde olamadan gelen bi rehavet çöküyor insanın üstüne. Sonra internette bebek eli ayağı görüyorum ağlıyorum falan bi haller bi haller
Aynı durumdayım ayyni. Sanırım normal bi psikoloji artık bu. Korku, heyecan, biraz yorgunluk, uykusuzluk hepsi üst üste şu sıralar. Bebitolar gelince neler olcak bakalim
Aynen o bilinmezlik zaten bize bunları düşündürten. Dün aldığım sağım makinesi geldi. Eşim bu neden diyor? İşte süt fazla olursa sağmak veya atttırmak için aldım diyorum. Biberon setini görüyor, diyor bu neden? İşte süt gelmezse mama vermek zorunda kalırsak diye. Bi şey daha sordu. Ay dedim sorma bir şey her şeyden aldım işte ne olacak bilmiyoruz ne yaşayacağız bilmiyoruz. Ne olur ne olmaz diye hepsi!
yarın randevum var bende söyleyeyim yaaa belki bana da verir. İyi ki söyledin
Tansiyonunu takip et canım.Ben iyiyim.Hapis gibi yatıyorum napim.

Doğuma yakın dönemlerde dalgalanmalar normal..Geleceği çok düşünme.Bebek doğunca tüm karışıklıklar geçecektir.
herkes öyle söylüyor. İç güdüsel olarak uyum sağlıyormuşsun İnşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım gözünüz aydın çok şükür bak kilosu falanda gayet iyi 2500 sonrasına zaten normal diyorlar çok tutmazlar küvezde o yüzden inşallah

Aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…