2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sanırım benim nişanım geldi ya hangi renk oluyor bu nişan benim kahve rengi sümüksü akıntı gibi birşey geldi
Nişanla beraber sancın yoksa doktora gitmene gerek yok. Doktorum sadece nişan gelince gelme demişti çünkü nişandan sonran 2-3 gün sonra doğum olabiliyor.

Hemen hemen öyle oluyor hastaneye git hemen ne olur ne olmaz
Konuştum da su gelmediyse sancı yoksa bebek de hareketliyse gelmene gerek yok nişan tek başına birşey ifade etmez dedi birde bir kaç kişiye sordum kanlı oluyor dediler ama benim kahve rengiydi ve çoğu yerde öyle de olabileceği yazıyor

Doğum bekleniyor muydu cnm zamanı varmı daha

Canım benim de nişan kahverengiydi ilk doğumda .nişan geldikten sonra 5 6 saat sonra sancılar başladı ama çok yavaş yavaş mesela 15 dk da bir falan.ve çok hafif.ben evde bekledim.ertesi gün gittim hastaneye.sancılar sıklaşınca gittim.yani nişandan tam 30 saat sonra falan doğum oldu.fakat 2 3 gün önceden de gelebilir tabi.sen takipte kal bakalım .sancı gelecek mi

Bende dün akşamdan beri hiç iyi değilim kızlar.Migrenim tuttu halada devam ediyo ölüyorum sanki artık.Neler yaptım denedim banamısın demedi halada feci bi ağrı var başımda.Benekte dünden beri çok hareketli durmak bilmiyo maşallah anlamadım gitti

Canım hastaneye git mutlaka.
Damardan parol ve b vitamini veriyorlar.
Çabuk toparlanırsın inşallah

Enfeksiyon olabilir mi?? Hiç idrar tahlili yaptırın mı yakın zamanda

Kızlar selamlar. Duygusal olarak hepimizde bir telaş var bende de. Biran acaba hazır mıydım diye saçma sapan düşünceler başladı bende de . Bunda tabi arkadaşların da etkisi büyük. Bunlar iyi günlerin bol uyu , bol dinlen , iş yapma, bir daha hicbir zaman bu kadar rahat olamayacaksın diyen arkadaşlarım yüzünden hiç sevmediğim muhabbetler öyle olsa bile. Güzel günler bizi bekliyor inşallah Sorum şu

Sizce eşler doğuma girmeliler mi? Dün video izledim adam dogum sırasında kadının şeyine bakayım bi dedi,dogumhanede kusuyordu. Eşim girsin istiyordum ama bu videodan sonra tereddut ettim. Siz ne dersiniz ?

Konustuysaniz sorun yok ama kendini takip et ben bilememistim nisandan sonra doğum olmuştu hemen

Canım herkesin fikri farklı tabi ama bence destek için girebilirler. Ama oraya bakmak da ilginç olmuş:) elini tutar destek olur bunlar belki insanı rahatlatır

Canım herkesin fikri farklı tabi ama bence destek için girebilirler. Ama oraya bakmak da ilginç olmuş:) elini tutar destek olur bunlar belki insanı rahatlatır
Canım aslında gelmesini cok istiyorum ama yanlışlıkla kaka felan yapabiliyormuşuz ya onları görür mü bilmiyorum. Tiksinmesin bir de benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…