2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla canım hiç sancım yok biraz önce de bi yürüyüş yaptık geldik tık yok zaten bi yandan da olmaması mı iyi diye düşünüyorum yarın 36+0 ım daha küçük küvöze alırlar mı sağlıklı doğar mı sabahtan beri kafamda bu sorular var normalde 18 Ocak doğumum ama 2 cm açılma ve bebeği kanalda görünce doktor ocağı beklemez demişti daha cuma günü ama ne bileyim

Konustuysaniz sorun yok ama kendini takip et ben bilememistim nisandan sonra doğum olmuştu hemen
Valla canım sancı ya da su gelir mi diye bekliyorum ama tık yok az önce bi yürüyüş yaptık geldim eve hala o kahve akıntı geliyor ortada sancı yok ama çok korkuyorum ya doğum olur da sağlık sıkıntısı çıkarsa diye küvöze falan alırlar mı daha sanki çok küçük

Canım dün kontrolüm vardi 35+4 üm ve 2.850 kilosu. Doktor artık doğum olsa da her şey yolunda kilosu cok iyi dedi.2.500 tan sonrası gayet iyi dedi. Senin bebişin kilosuyla alakalı olabilir ama 36 da erken degil ya artık. limpido 36+4 te doğum yapmıştı. Ama bebisle iyilerdi

M Mom42 diloloyloy kızlar 36+3te doğurdum, kızım da 2940 grdı. Sezaryen sırasında doktorum daha çok küçük kendini hazırla, küvöze girebilir dedi. Çok şükür her şey yolunda gitti. 40 haftalık doğan bebekler de küvöze girebiliyor. Yani bu tamamen bebeğin gelişimiyle ilgili olan bir şey 35te doğup girmeyen de var 41de doğup giren de. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah

Burada almanya es harici kimseyi doguma almiyorlar korona sebebiyle . Benimde ilk dlgumul olucak o yüzden esimi yanimda istiyorum ama sadece sanci aninlarinda sakin vs kalmam icin destek icin . Ikinma esnasinda yanimda bulunsun istemiyorum acikcasi yani bebegin cikis zamaninda gerek yok bence.
Hem tek kendimden daha kuvvet alirim gibi geliyor konsantre olurum hemde görmesini istemem acikcasi . Tiksinir vs diye degil tiksinmez ama ben rahat edemem aramizds belirlo bi mahriyet var hic bozmadigimiz bozmakta istemem kari koca arasinda mahremiyet olmaz evet ama ben svemiyorum kendim mesela bi cok arkdasim
Hamileyken tirasini vs esleri yapti .
Ben yaptiramam dogum da da görsün istemem .

Lafin kisasi tek sanci aninda yanimda kalmasina izin verirlerse öyle olucak .

Canım aslında gelmesini cok istiyorum ama yanlışlıkla kaka felan yapabiliyormuşuz ya onları görür mü bilmiyorum. Tiksinmesin bir de benden
Şuan pandemiden dolayı bi çok hastane almıyor eşleri doğuma. Alsalar da ben çok istemeye bilirdim. Sancı çekerken yanımda olsun da tam doğum anında gerek yok gibi ya o da benden heyecanlı zaten kesin bayılır kalır orda.

İşte bana da herşeyi iyi 2600 kilodu da iyi dedi ama ne bileyim yine de işte insan sıkıntı yapıyor

Sağolasın canım inşallah ya doğru diyorsun sen normal değil de sezeryan neden olmuştun

hiç duymamıştım canım demek öyle yapan olabiliyor muymuş
Tabiki cogu normal dogumda olagin birseydir doguran kisi fark etmeden genelde ebeler hemen temizlerler . Hatta bi kac yil öncesinden dogumdan önce ilac verirlerdi diski olmasin diye sonra ishale dönünce olay temizlemekte zorluk cekiliyor diye geriye kaldirildi .
Almamyada öyle oldu yani .

hiç duymamıştım canım demek öyle yapan olabiliyor muymuş
Valla canım benim ilk doğumda afedersin ama oldu öyle bişey.hem de sabah 10 gibi gitmiştim.lavman yapıldı. 10 dk sonra tuvalete gittim.sözde tüm içi boşaltıyır diyorlar ama benim doğum 2 gibi oldu ve ben ıkınırken oldu öyle bir durum maalesef bir de kızlar doğuma giderken suyunuzu için su yemek kesinlikle vermiyorlar sezeryan ihtimaline karşı..çok susuz kalmıştım..

Eğer ciğer gelişimi tamamlanmadiysy alma ihtimalleri yüksek aslında Dr. Buna karşı seni uyarması gerek gel bı bakalım yaptıralım ciğer geliştirici iğne yapalım gibi konuşması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…