- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.161
Bende salı günü gidicem dikişlerle ilgili konusucaz bakalım ne diyecekBakalım çarşamba işte tekrar çağırdı
Ne güzel ya inşallah bizde öyle doğururuz ama benim annem hep zor doğurmuş kesin onun gibi olurumkaç saattir karnım semsert yine. oturunca kalkınca yatınca düzelmiyor.
ay ne güzel doğum hikayesi valla.
bizim de bir komşu vardı öyle dört çocuğu var. dördüne de pıt diye hamile kalıp pıt diye doğurdu
yok kız ben de korkardım annemin çatısı çok darmış. normal doğuma hiç elverişli değil ve biz fizik olarak çok benzeriz.Ne güzel ya inşallah bizde öyle doğururuz ama benim annem hep zor doğurmuş kesin onun gibi olurum
1hafta daha dursa çok iyi olur. Ama kuvoze girmez bence cnm. Sağlıkla ve zamanında doğar inşallahValla canım sancı ya da su gelir mi diye bekliyorum ama tık yok az önce bi yürüyüş yaptık geldim eve hala o kahve akıntı geliyor ortada sancı yok ama çok korkuyorum ya doğum olur da sağlık sıkıntısı çıkarsa diye küvöze falan alırlar mı daha sanki çok küçük
Tamam canım bizi de haberdar etBende salı günü gidicem dikişlerle ilgili konusucaz bakalım ne diyecek
Hep derler ya ailedekilerin doğumu benzer olur diye bende annem gibi olursam yandım diyordumyok kız ben de korkardım annemin çatısı çok darmış. normal doğuma hiç elverişli değil ve biz fizik olarak çok benzeriz.
ben hep derdim ben de doğuramam diye ama iki kere çatı oldum ikisinde de doktor baya geniş çatın sen pıt diye doğurursun diyor.
Keşke inşallah durur canım sağolasın1hafta daha dursa çok iyi olur. Ama kuvoze girmez bence cnm. Sağlıkla ve zamanında doğar inşallah
Benim arkadaşım da nerdeyse hastaneye giderken arabada doğuracakmış. Hemencecik pıt diye doğurmuş hep anlatırNe güzel ya inşallah bizde öyle doğururuz ama benim annem hep zor doğurmuş kesin onun gibi olurum
Canim bu benimde aklimdan geçen soru kizlar goturelimmi sizce???Kızlar hastahaneye giderken nevresim takımı götürecek misin aslında hiç götüresim yok ama bilemedim ya
Ya ben yastık ve pike götürecek gibiyim. Covidden ötürü biraz huylanıyorum sanki.Canim bu benimde aklimdan geçen soru kizlar goturelimmi sizlere????
Ya ben yastık ve pike götürecek gibiyim. Covidden ötürü biraz huylanıyorum sanki.
Canım belkide alttan muayenin etkisidir cumadan kalma kan olabilirmiki nişan olsa bile sıkma canını bişey olmaz Allah'ın izniyle 36,haftayı dolduruyorsun kuveze girmez sağlıkla kavus inşallah bebisineValla canım hiç sancım yok biraz önce de bi yürüyüş yaptık geldik tık yok zaten bi yandan da olmaması mı iyi diye düşünüyorum yarın 36+0 ım daha küçük küvöze alırlar mı sağlıklı doğar mı sabahtan beri kafamda bu sorular var normalde 18 Ocak doğumum ama 2 cm açılma ve bebeği kanalda görünce doktor ocağı beklemez demişti daha cuma günü ama ne bileyim
Ne şanslı arkadaşlarımız varBenim arkadaşım da nerdeyse hastaneye giderken arabada doğuracakmış. Hemencecik pıt diye doğurmuş hep anlatır
Leğen koyuyorlarmış canım alt tarafa. Çünkü bebek için ıkınınca kakan gelmiş gibi oluyormuş. Tecrübem yok bu konuda ama arkadaslardan duyduğum kadarıyla.hiç duymamıştım canım demek öyle yapan olabiliyor muymuş
Aslında benim istediğim de sancı anında yanımda olması sanırım. Öbür türlü ıkınırken felan gözümüz zaten görmüyormuş o zorluktanBurada almanya es harici kimseyi doguma almiyorlar korona sebebiyle . Benimde ilk dlgumul olucak o yüzden esimi yanimda istiyorum ama sadece sanci aninlarinda sakin vs kalmam icin destek icin . Ikinma esnasinda yanimda bulunsun istemiyorum acikcasi yani bebegin cikis zamaninda gerek yok bence.
Hem tek kendimden daha kuvvet alirim gibi geliyor konsantre olurum hemde görmesini istemem acikcasi . Tiksinir vs diye degil tiksinmez ama ben rahat edemem aramizds belirlo bi mahriyet var hic bozmadigimiz bozmakta istemem kari koca arasinda mahremiyet olmaz evet ama ben svemiyorum kendim mesela bi cok arkdasim
Hamileyken tirasini vs esleri yapti .
Ben yaptiramam dogum da da görsün istemem .
Lafin kisasi tek sanci aninda yanimda kalmasina izin verirlerse öyle olucak .
Bizimki de ben görmek istemiyorum diyor midesi cok hassas tosun paşamınŞuan pandemiden dolayı bi çok hastane almıyor eşleri doğuma. Alsalar da ben çok istemeye bilirdim. Sancı çekerken yanımda olsun da tam doğum anında gerek yok gibi ya o da benden heyecanlı zaten kesin bayılır kalır orda.
Canım ben iki yastık kılıfı ,bir çarşaf , bir de battaniye aldım ama refakatçiyi düşünerek genelde.Kızlar hastahaneye giderken nevresim takımı götürecek misin aslında hiç götüresim yok ama bilemedim ya
Canım benim de aklıma o geldi de cuma günü kesildi kan cumartesi hiç birşey yoktu bugün akşama kadar yoktu akşama doğru geldi oda sümüksü kahve rengi birşey biraz önce tekrar geldi bu tek sefer gelen birşey mi azar azar belli bir süre gelmeye devam eden birşey mi hiç bilmiyorum bakalım çarşamba tekrar kontrolüm var ne diyecekCanım belkide alttan muayenin etkisidir cumadan kalma kan olabilirmiki nişan olsa bile sıkma canını bişey olmaz Allah'ın izniyle 36,haftayı dolduruyorsun kuveze girmez sağlıkla kavus inşallah bebisine
Sanki aşağıya elektrik çarpması gibi bı sancı giriyor sık sık canımı yakıyorİyi akşamlar kızlar, ya ayakta bir şeyler yapınca bebek karnıma o kadar baskı yapıyor ki iç taraftan etimi sıkıştırıyor sizde de böyle bir şey oluyor mu yorulunca filan
sana yazacaktım bak unutmuşum. ben pazartesi çatı muaynesi oldum doktorum kahverengi akıntın veya hafif kanaman olabilir korkma muayneden dolayı demişti.Canım benim de aklıma o geldi de cuma günü kesildi kan cumartesi hiç birşey yoktu bugün akşama kadar yoktu akşama doğru geldi oda sümüksü kahve rengi birşey biraz önce tekrar geldi bu tek sefer gelen birşey mi azar azar belli bir süre gelmeye devam eden birşey mi hiç bilmiyorum bakalım çarşamba tekrar kontrolüm var ne diyecek
Canim aldigin çarşaf nevresim tek kişilik ebatda dimi ay kafam karıştı offLeğen koyuyorlarmış canım alt tarafa. Çünkü bebek için ıkınınca kakan gelmiş gibi oluyormuş. Tecrübem yok bu konuda ama arkadaslardan duyduğum kadarıyla.
Aslında benim istediğim de sancı anında yanımda olması sanırım. Öbür türlü ıkınırken felan gözümüz zaten görmüyormuş o zorluktan
Bizimki de ben görmek istemiyorum diyor midesi cok hassas tosun paşamın
Canım ben iki yastık kılıfı ,bir çarşaf , bir de battaniye aldım ama refakatçiyi düşünerek genelde.
sanırım işte o enfeksiyon olabilirSanki aşağıya elektrik çarpması gibi bı sancı giriyor sık sık canımı yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?