2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geceler de mübarek bitmiyor ya. Normalde uykuyu severim uyanınca yine mi sabah olmadı diyorum
Bende aynıyım uyanıp saate bakıp duruyorum sabaha kadar tam sabaha karşıda bir tatlı uyku geliyor..küçük küçük yastıklarım var birde önüme arkama sıkıştırıp duruyorum rahat edebilecek gibi sabaha kadar böyle geçiyor

Son rahat uyumalarımız aslinda uyuyabilseydik iyiydi

İyi akşamlar kızlar, ya ayakta bir şeyler yapınca bebek karnıma o kadar baskı yapıyor ki iç taraftan etimi sıkıştırıyor sizde de böyle bir şey oluyor mu yorulunca filan
35.haftamdayım ama ayakta en fazla 10 dakika durabiliyorum, așırı baskı yapıyor. Her an gelecekmiș hissi veriyor.

Valla ben ilk gebelikte de doktor 37den sonra bekleyin artık demişti.bebek te tam 39+6 da geldi.cidden o süreç çok stresli ydi. Şimdi yine 38+4 teyim. Ama yine aynı stres..hurma yiyor musun?
evet yiyorum günde 3-5 tane falan. yarın kontrolüm var yine. bakalım ne olacak? bir yanım korkuyor bir yanım hemen olsun bitsin derdinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…