- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.141
Bende bi tek ayaktayken değil şu son bi haftadır öyle. Resmen rahmin gerildiğini hissediyorum. Hele poposunu dayadığı yer sancıyorİyi akşamlar kızlar, ya ayakta bir şeyler yapınca bebek karnıma o kadar baskı yapıyor ki iç taraftan etimi sıkıştırıyor sizde de böyle bir şey oluyor mu yorulunca filan
Evet canım benim de çok fazla ağrıyorKızlar yan boşluğunuz ağrıyor mu hemen belin üstü. Benim bazen bıcak batırıyormus gibi oluyor bi süre gecmiyor acısı
Evet bazen tek bir hareketinde bile sanki rahimde yırtılma oluyor o derece ağrısı var. İnşallah şu son günleri de çabucak atlatırızBende bi tek ayaktayken değil şu son bi haftadır öyle. Resmen rahmin gerildiğini hissediyorum. Hele poposunu dayadığı yer sancıyor
Insallah bi sıkıntı falan olmaz canm benmde nişanda 2-3 gun sonra dogum olmustu ama doguma kadar da akintim falan vardi ped kullaniyodum o yuzdenValla canım sancı ya da su gelir mi diye bekliyorum ama tık yok az önce bi yürüyüş yaptık geldim eve hala o kahve akıntı geliyor ortada sancı yok ama çok korkuyorum ya doğum olur da sağlık sıkıntısı çıkarsa diye küvöze falan alırlar mı daha sanki çok küçük
Bana da tersine saat basi tatlu biseyler ye diyorlardı surekli ve ben bisry yiyip icemiyodum hemen kusuyodum anında ama kusmak iyidir diyodu ebe rahim aciliyomusValla canım benim ilk doğumda afedersin ama oldu öyle bişey.hem de sabah 10 gibi gitmiştim.lavman yapıldı. 10 dk sonra tuvalete gittim.sözde tüm içi boşaltıyır diyorlar ama benim doğum 2 gibi oldu ve ben ıkınırken oldu öyle bir durum maalesefbir de kızlar doğuma giderken suyunuzu için su yemek kesinlikle vermiyorlar sezeryan ihtimaline karşı..çok susuz kalmıştım..
Yok canm ya sanci oyle degil sanci geldiginde kivriliyon iki büklüm ediyo seniKızlar aynen dediğiniz gibi ayaktayken can acıtma,poposunu dayadığında sancı flan ben de yaşıyorum. Hatta göbeğimin sol 3cm yanında bi yer var uzun zamandır ayaktayken böyle sanki içerden yırtılmaya başlıyor rahim baya can acıtıyor. Sanırım hepimizde olduğuna göre normal.
Bir de benim karnım bugün sürekli semsert oluyor sonra normale dönüyor ama 10 kere falan olmuştur. Sancı fln hissetmiyorum sadece aşırı sertleşiyor. Sizce doktora gitmem gerekir mi sancı falan mı bu acaba ? Doktor günde 4-5 kere normal demişti ama bugün daha fazla
Seni tedirgin etmek istemem ama arkadaşımın sancısı olmamış o sertlesmelerin sıklığı artınca gitmiş doktora 5 cm açıklığı olmuş ve doğumu başlamış.Kızlar aynen dediğiniz gibi ayaktayken can acıtma,poposunu dayadığında sancı flan ben de yaşıyorum. Hatta göbeğimin sol 3cm yanında bi yer var uzun zamandır ayaktayken böyle sanki içerden yırtılmaya başlıyor rahim baya can acıtıyor. Sanırım hepimizde olduğuna göre normal.
Bir de benim karnım bugün sürekli semsert oluyor sonra normale dönüyor ama 10 kere falan olmuştur. Sancı fln hissetmiyorum sadece aşırı sertleşiyor. Sizce doktora gitmem gerekir mi sancı falan mı bu acaba ? Doktor günde 4-5 kere normal demişti ama bugün daha fazla
Ne zor şeymiş şu doğum ya hayırlısıyla bi atlatsaydıkValla canım benim ilk doğumda afedersin ama oldu öyle bişey.hem de sabah 10 gibi gitmiştim.lavman yapıldı. 10 dk sonra tuvalete gittim.sözde tüm içi boşaltıyır diyorlar ama benim doğum 2 gibi oldu ve ben ıkınırken oldu öyle bir durum maalesefbir de kızlar doğuma giderken suyunuzu için su yemek kesinlikle vermiyorlar sezeryan ihtimaline karşı..çok susuz kalmıştım..
Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın. Kritik zamanı atlatmışsınız çok şükür, hemencecik toparlanır inşallah yavrunuzSelam kızlar, ben bu sabah doğum yaptim. Daha fazla erteleyemedik bizimkini. Sancilarim bitmemişti kaburgamın altinda bir yer çok sanci yapıyordu.plasentanin rahime bağlandığı yermiş sanirim orada biraz hasar olmuş kanamaya da bu sebep olmuş olabilir dedi doktor. Ilk dogumdan dikişlerim de incelmiş. Riske girmeyip apar topar aldi sezaryene.35 haftalik olduğu için küveze aldilar bebeğimi. 2.650 doğdu çabuk yoruluyor ama baya hareketli. İnşallah biran önce kucağıma da alabilirim kokusunu çekemedim içimde kaldi. Süt sagip veriyorum hemşireye, bugün bir kez yanina girebildim sadece. Dua edin lütfen cabuk toparlayalım evimize goturebilelim yavrumu
aynı şeyi yarın doktora soracağım canım bilgi veririm sana da. karnım iki gündür semsert. yumuşadığı an çok çok az artık.Kızlar aynen dediğiniz gibi ayaktayken can acıtma,poposunu dayadığında sancı flan ben de yaşıyorum. Hatta göbeğimin sol 3cm yanında bi yer var uzun zamandır ayaktayken böyle sanki içerden yırtılmaya başlıyor rahim baya can acıtıyor. Sanırım hepimizde olduğuna göre normal.
üşüttün mü acaba canım, gaz da olabilir. bu bağırsaklar nereye kaydı bilmiyoruz kiYok canm ya sanci oyle degil sanci geldiginde kivriliyon iki büklüm ediyo seni
kız benim doğurmam lazım o zamanSeni tedirgin etmek istemem ama arkadaşımın sancısı olmamış o sertlesmelerin sıklığı artınca gitmiş doktora 5 cm açıklığı olmuş ve doğumu başlamış.
Dünde dr. Banu çiftçiyi dinledim o kasılmalar 5 dakikada bir olursa doktora gitmeniz gerekiyor diyordu.
hem hemen doğurmak istiyorum hem de korkuyorum.Ne zor şeymiş şu doğum ya hayırlısıyla bi atlatsaydık
Valla arkadaşımın da nişan su fln gelmemiş. O kasılmalar 5 dakikaya düşünce ne oluyo böyle diye gitmiş doktora. 20 dakikada çok kolay bir şekilde. ogurmuş sonra. Darisi bizekız benim doğurmam lazım o zamaniki gündür bebeğin hareketleri çok canımı yakıyor valla. nişan, su falan yok diye gitmiyorum. bakayım yarın ne diyecekler?
Benim hep sert ya bunun sorun olduğunu bile bilmiyorum hiç sormadım doktoraaynı şeyi yarın doktora soracağım canım bilgi veririm sana da. karnım iki gündür semsert. yumuşadığı an çok çok az artık.
kaç saattir karnım semsert yine. oturunca kalkınca yatınca düzelmiyor.Valla arkadaşımın da nişan su fln gelmemiş. O kasılmalar 5 dakikaya düşünce ne oluyo böyle diye gitmiş doktora. 20 dakikada çok kolay bir şekilde. ogurmuş sonra. Darisi bize
Bende doğurduğumu anlamamaktan çok korkuyorum
ben yarın bir sorayım bakayım işte. ama aksi bizim kız doktora gidince uysallaşıyor yumuşacık oluyor karnım. doktor da daha gelmez bu diyor.Benim hep sert ya bunun sorun olduğunu bile bilmiyorum hiç sormadım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?