2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy aman allah korusun ben takipte olayım en iyisi

Kızlar bu sudocream ne işe yarıyor bebek bakım kremiymiş pişik için kullanılıyor herhalde
Kullanan ya da kullanacak olan var mı doğal içerikli mi acaba

Kızlar bu sudocream ne işe yarıyor bebek bakım kremiymiş pişik için kullanılıyor herhalde
ben aldım ama tabi bebiş doğmadı. baya öneren oldu çevremde kesin al diye.
bebek pişiği veya cilt kuruluğuna sür dediler. soyulma falan olursa diye.

iyi akşamlar canım. seninle günümüz aynıymış. sen de normal bekliyordun değil mi? neler yaşıyorsun, bebek gelecek gibi mi?
ay ne çok sordum. yine heyheylerim üstümde de
Yok canim benim sezaryen fakat son güne kadar bekleyeceğiz ben yeni yıla atlasın istiyorum. O yüzden bekliyoruz tabi küçük bey de beklerse

inşallah bekler dilediğin gibi olur ben de her gün doğuracağım diye uyanıp sonu hüsranla bitiriyorum
Hergün anneme bence ben bu gece doğuracam diyorum Gerçekten doğuracam inanmayacaklar. Hergün banyo yapıp hazır bir şekilde yatmaktan gına geldi

ben aldım ama tabi bebiş doğmadı. baya öneren oldu çevremde kesin al diye.
bebek pişiği veya cilt kuruluğuna sür dediler. soyulma falan olursa diye.
Bana da arkadaşlarım önerdi pişiği hemen geçiriyo dediler. Ayrıca yaraya kızarıklığa her şeye kullanılıyomuş. Kullanıp göreceğiz bakalım.

Hergün anneme bence ben bu gece doğuracam diyorum Gerçekten doğuracam inanmayacaklar. Hergün banyo yapıp hazır bir şekilde yatmaktan gına geldi
ben de annemi korkutuyormuşum. kadın diyor ki hatim indiricem sayende dedim ki benden ses çıkmazsa anla ki iyiyim. hastaneye gider gitmez arıcam merak etme dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…