2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydınnnnn
Sudokremle ilgili yorumlar geçmiş.
İçeriğine dikkat edeniniz varsa diye atıyorum.
Bilginize
Ben cocuklarima pişik kremini kendim yaptim.hic de kullanmadim kimyasal olanlari..pişikleride olmadi ilk cocugumda hametanlar zartpflegeler vs vs yani hem yurttan hem yurt disindan pisik kremleri kullandim gecmedi.en son careyi kremi kendim yapmakta buldum zeytinyagi ve balmumuyla tavsiye ederim.ozellikle dis cikarma doneminde pişik oluyor bebisler.

Geçmiş olsun yaaa canım çok şükür şimdi ikiniz de iyisiniz.

Ben yazin muğladan koylulerin yaptığı zeytinyağlı sabun almıştım onu kullanmayı düşünüyorum sonrasında bebeyag losyon vs kullanılacağı için sanmıyorum cildi kurutsun
Sabuna dikkat et canim bende egzama yapmisti ensemde.zeytinyagli sabun gozume dusman olmustu

aynısı bnm oldu bugn ilk kez kuyruk sokumama doğru baskı yapıyo 12 1 den beri var bu durum bende bekliyorm şiddeti artarsa ağrının arıcam bakalım
Kizlar bugün ben de bir garip oldum. Karnim sertti. Bir de midem bir değişikti. Banyoya girip ılık.bir duş aldım, badem yağı ile biraz hafif hafif masaj yaptim. Ayakta gezmedim yattım soluma doğru. Şimdi daha iyiyim. Bebek de hareketlendi yemekten sonra.

Meraba arkadaslar size birsey sorabilirmiyim gebelik sekeri olanlar nasıl dogum yapıyo 38 de sezeryan olunuyomuş kafam çok karisik ilk gebelik bi el atıp bilgilendirseniz
Merhaba bende gebelik şekeri var 38+4 de sezaryan olucam fakat ben de sırf şeker var diye sezaryan olmuyorum çift plesanta var ikisi ayri parca seklinde ve bebeğim 3 aydır ters konumda boynunda kordon var dönemiyor baş geliş hiç olmadi hep ayakları aşağıda. doğumdan sonra insulini bırak dedi bir de doktorum bi ay takip olacakmış şeker ölçümü bende ki bilgiler bu kadar

Anladım çok tesekkur ederim bilgiler için :) peki ünsilün kaç doz ve ölçümleriniz kaç acaba

Meraba arkadaslar size birsey sorabilirmiyim gebelik sekeri olanlar nasıl dogum yapıyo 38 de sezeryan olunuyomuş kafam çok karisik ilk gebelik bi el atıp bilgilendirseniz
bende de gebelik şekeri var doktora sordum 37 38 gibi alcam dedi çünkü 38 den sonrasında ani bebek ölümü olabiliyormuş doğum olarak ta sezeryan tercih ediliyormuş normal doğumda stres yapma durumunda şeker iyice yükseliyormuş o yüzden normal doğuma sıcak bakmıyorlar

Kızlar benimde vajinamın ve bacak arasında ki kemiklerim acımaya başladı yürüdükce hissediyorum acısını 2 gündür yeni yeni başladı sanırım doğuma hazırlanıyor

Ben de var gebelik şekeri ama diyetle kontrol altındayım 110—120 civarı cıkıyor hep düzeldi Yani 39+1 de alacakmış öyle dedi ben de biraz daha erken alabilirsiniz dedim hiç gerek yok bebek normal bi sorun görürsem alırım ben dedi bilemiyorum artık doktoruma güvenmek zorundayım sanırım

kızlar bugün yazamadım size. doktorla görüştüm bebek çok hareketsiz olmasına rağmen kalp atışı yüksek ve sancım çıkmış 20 dk da 3 tane.
gel bir bakalım dedi 3250 gram olmuş. başı kanala girmiş. çok beklemez artık dedi.
geceleri yaşadığım acıları anlattım
şu an sancım varsa benim evde yaşadıklarım ne diye
deli misin niye gelmiyorsun o kasılmalar sertlikler hep doğum belirtisi dedi.
bu gece yine olursa hemen geliyorsun dedi.
sırf şu an suyu eşi güzel kordon güzel diye gönderiyorum son hazırlıklarını yap dedi.
hiç ağrın sızın olmasa bile perşembe sabah 9 da burda ol dedi.

Hadi bebiş geliyor son demleri artık darısı bize inşallah ama zamanı gelince gelsinler

Hadi hayırlısı canım kendini dinle o zamana kadar o kasılmaları takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…