2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hiç bilmediğimden soruyorum neden suni sancı alma dedin zararlı mı acaba?
Canım eğer zorunlu değilse( mesela açılma olmaz ,başka problemler olur bunun dışında) suni sancı bebeği strese sokan birşey ve normal sancıdan çok daha beter olduğunu söylüyor alanlar...yani herşey normal yolunda ilerliyorsa normali beklemek en güzeli..

Benmde açliklarım yüksek çıkıyo sabah ölcülen 100 falan hayırlısıyla doğarlar insallah peki diyetinizde kaçamaklar oluyor mu

Sizin ölçülmeriniz nasıl ünsilin kullaniyor musunuz

Ben hamileliğimin basından beri vitafemin dha içiyorum içinde bi sürü sey var ama magnezyum folikasit diger vitaminler
Yetersiz geliyor olabilir. Dr daha iyi değerlendirir tabi. Benimde çok canım yanıyordu düzenli içince azaldı baya. Kemikler doğuma hazırlanıyor bu tarz ağrılar normal ama. Günlük hareketi baya etkiliyor

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. İnşallah sancımız gelir o zaman doğru zamanda

Çok geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesi çok sıkıntılı bir durum.cok şükür ikinizde iyisiniz inşallah çabucak toparlanirsin

Anladım çok tesekkur ederim bilgiler için :) peki ünsilün kaç doz ve ölçümleriniz kaç acaba
ben günde 4×4 ile başladım sürekli sekerim yükselişe geçti doktorum hep takipteydi sonra asama asama yükseldi en son bu sekilde sabah 20 öğle 6 akşam 12 gece 10 vuruyorum

Anladım çok tesekkur ederim bilgiler için :) peki ünsilün kaç doz ve ölçümleriniz kaç acaba
ölçümleri yazmamışım ilk saat genelde son dozlardan sonra 110 ila 130 arası çıkıyor tabi çok değişken yüksek takip ederse doz arttırımı yapıyor mesela 170 çıkıyordu sabah onu sürekli arttırdı. 140 ve altı çıktıktan sonra bi sorun yok 245 ile başladım ben insulinden sonra düşüşe geçti şükür.

Sizin çokmuş benim aksam 9da 14 vuruyorum sadece
Anladım ya ne zor bişeymiş bu şeker :) hamilelik de hani herseyi yiyip ayaklarimizi uzatip keyif yapacaktik :) ah ah benim de sabah aclik 100 ortalama diğerleride 120 veya 140 çikiyo aksam 21 de 14 doz insülin vuruluyorm sadece bikere öyle gidiyo peki sizin normal mi sezeryan mı olacak

Tam dar zamnda çamaşır makinesi bozuldu şimdinasıl gerginim var ya
ooo kimseler uyumuyor. resmen acıktım kalktım ben de. deli gibi yiyorum şu an
Bende biraz süt bide poca yedim başımda değişik bir agri var aslında agrida sanki degil evin bütün sogugu nu cekiyormus gibi

Ben de biraz bas agrisi ile kalktim baktim yine tansiyon biraz yüksek. Limonlu su icip yattım geçti derken bu kezde kulak çınlaması mide kazınması derken kalktım biseyler atıştiriyorum şimdi bugün kontrolümüz var bakalim bu hafta 2 kere dışarda bayılacak gibi oldum sanırım sekerim düştü 2 kere de bas agrisi biraz yuksek tansiyon sikayetlerimiz oldu . Bakalim daktırrr civanım nedeyecek Bakalimmm benim piremsesss napiyorr annesi yesin totosunu

Tam dar zamnda çamaşır makinesi bozuldu şimdinasıl gerginim var ya
Bende biraz süt bide poca yedim başımda değişik bir agri var aslında agrida sanki degil evin bütün sogugu nu cekiyormus gibi
ay çamaşır makinesine üzüldüm çok hemen halledilir inşallah.
ben de taze meyve suyu sıktım açmayla peynir yedim valla.
sinüzit gibi mi, migren gibi değil sanırım. burnun soğuksa üşümüşsündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…