2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür bebiş de bir şey yok

Çok geçmiş olsun... Şukur bebeğinizi kucağınıza almissiniz

Çok geçmiş olsun canım
Şükür evladın sağlıklı inşallah sen de biran evvel sağlığına kavuşursun

Ya ne deyim inshallah bari saci cook olur da deger cektiigim su mide yanmalarina

Kızlar sancilariniz nasıl iki gündür belimle kalça kemiği arasında sancı tutuyo birakiyo karnimda aşağı indi biraz eşim bile fark etti erken doğum nasıl oluyo kızlar sık sık sancılar oluyo normalmi

Valla bugün ben de çok garibim. Geceleri lavaboya kalktığımda karnımın sert olduğunu farkediyodum zaten ama bugün ilk defa bebek kendini resmen aşağı aşağı itiyo ve her hareketi çok sert. Öğlen 1den beri devam ediyo. Çok tedirgin şekilde bekliyorum sıkılaşırsa haber vericem doktoruma

Bende nivea sac vucut sampuani kullanıyorum ogluma minnakada ondan kullanmayi dusunuyorum insallah

aynısı bnm oldu bugn ilk kez kuyruk sokumama doğru baskı yapıyo 12 1 den beri var bu durum bende bekliyorm şiddeti artarsa ağrının arıcam bakalım

Benimde ağrılarım vardı. Cumartesi günü nts de sancılarım çıkmıştı. Dr yarına sezeryan için gün verdi işte. Yaklaşık bir haftadır hareketlerim kısıtlandı. Bebişin hareketleri de çok sert canım acıyo. Yarın nasip olursa popişine vurcam bende. Bugün sürekli düşünmemek için saçma sapan şeylerle uğraştım. Temizlik bezi elimde zaman geçirdim. Yarın için dinlenmem lazım aslında. Ben korkuyorum galiba...

Son gün öyle oluyor. Gecede uyuyamazsın heyecandan. Ama dinlenmeye çalış sağlıkla kavuşursun inşallah

Bebek yağları kimyasal içerikli olduğu için doktor tavsiye etmedi bize kızımda ilk kullandık kipkırmızı oldu o zaman sakin kullanma demişti zeytinyağını tavada ısıtıp asidini alın öyle kullanın dedi

İlk gebelik miydi canım senin de? Korku yada garip bi his olması çok normal ama ya Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bende kontrolden geldim.Gerçi hem kontrol hemde migrenim için serum taktırmaya.2 tane serum yedim ama banamısın demedi ağrı.Bebekte aradaki farkı kapatmış çok şükür 2.700 olmuş.Doktor gayet iyi dedi Allahım bir pozlar veriyo ultrasonda gülmeler falan doktor dio bugün sırf poz vermek için böyle dio oda şaşırdı Artık doğursan doğurursun dedi herşeyi gayet normal dedi.Nst ye bağladı kalp atışları iyi sancımda çıkmadı.

Senin büyük kuzum bı sıkıntı olmaz korkma karın sertleşme sorunu doğumla ilgili diye biliyorum hazırlıklar tamamsa sıkıntı yapma ben hiç yatamiyorum bir haftadır gece üç defa idrara çıktım dün çok sıklaştı zayıfladım korkuyorum bebeğim küçük benim doktorum adet tarihine göre 29 Ocak dedi doğum tarihi ama ultrasyonda 23 Ocak görünüyor dedi ben size 23 Ocak veriyorum dedi ama ben hiç o zamana kalacağını düşünmüyorum sancilardan

Maşallah gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…