2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yavas yavas doğurucazz sırayla artık sağlıkla kucağına al canım inşallah vaktinde gelir

Hadi hayırlısı canım kendini dinle o zamana kadar o kasılmaları takip et
valla ilk acıda gidicem en kötü eve dönerim napayım. bu gece de olursa hiç çekemicem çünkü doktora ağlıyorum acıdan hatta psikolojimi bozdm yalancılarda ağlıyorsam gerçeğinde nasıl dayanıcam diye dedim
seninkiler gerçek doğum sancısı ondan daha fazla olamaz korkma dedi ama emin değilim
geçen demiştim ya resmen hissettim aşağı kaydı tak diye kafayı soktu diye demek doğruymuş kanala girmeye başlamış

Hadi bakalım gel diye diye yola soktun bebişi
Darısı bana

Kızlar benimde vajinamın ve bacak arasında ki kemiklerim acımaya başladı yürüdükce hissediyorum acısını 2 gündür yeni yeni başladı sanırım doğuma hazırlanıyor
Canım benim de öyleydi işte iki hafta önce başladı sonuç açılma ve kanala giren bebek senin randevun ne zamanaydı

Aaa hadi hayırlısı

Bende onu merak ediyorum canım kanala girdikten sonra çok beklemiyor diyorlar ben 36+0 ım kanala girmiş ve 2 cm açılmam var

Ay hadi hayırlısı olsun canım dinle kendini yorma fazla senin ki geliyorsa benim ki de yolda demektir göbeğim asagi düştü bende farkediyorum Çarşamba randevum var heyecanlıyım

Canım aklını karıştırmak istemem ama eğer bir sıkıntı olmazsa kendi sancını bekle o kadar bekledin:) yani problem yoksa bence suni alma derim.sen bu durumu iki uç gecedir yaşıyorsun tabiki de doğum belirtileri fakat düzensiz şekilde yaşıyorsun.yani yalancı kasılmalar ..öyle olsa gündüz de olurdu sürekli..doğumun çok yakındır zaten kanala girdiyse..yani ben beklemek istemiyorum diyorsan tabiki de karar senin..yani suni ile de doğurabilir sin..

Bende onu merak ediyorum canım kanala girdikten sonra çok beklemiyor diyorlar ben 36+0 ım kanala girmiş ve 2 cm açılmam var
benim açılmama bakmadı çok yoğundu. gerek yok şimdilik dedi. zaten o anlattığın acılarla gelirsen ebeler bakar dedi.
evet kanala girince çok beklemezmiş zaten kanala girmeye başladıkları için kalp atışları da yükseliyormuş.

Hiç bilmediğimden soruyorum neden suni sancı alma dedin zararlı mı acaba?

yok doktorum da bebek karar versin doğacağı zamana diyor. ama eğer risk görürse dedim bebekle ilgili beni sezeryana almaz suniyle dener önce.
yani diyelim perşembe gittim açılmam yok ama bebek riskli o zaman teklif eder mi bilemiyorum.

Hiç bilmediğimden soruyorum neden suni sancı alma dedin zararlı mı acaba?

Dışarıdan birinin seni dolu olan otobüse sokmaya itmeye çalıştığını düşün. Durduramıyorsun da. Kim olduğunu göremiyorsun da. Yaşadığın stresi düşün. Bebek için de keyfi durumlarda suni sancı böyle bir etki oluşturuyor

Bebek daha hazır değilken rahim suni sancıyla kasılıyor bebeği dışarı itmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…