- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.401
Yavas yavas doğurucazz sırayla artıkkızlar bugün yazamadım size. doktorla görüştüm bebek çok hareketsiz olmasına rağmen kalp atışı yüksek ve sancım çıkmış 20 dk da 3 tane.
gel bir bakalım dedi 3250 gram olmuş. başı kanala girmiş. çok beklemez artık dedi.
geceleri yaşadığım acıları anlattım
şu an sancım varsa benim evde yaşadıklarım ne diye
deli misin niye gelmiyorsun o kasılmalar sertlikler hep doğum belirtisi dedi.
bu gece yine olursa hemen geliyorsun dedi.
sırf şu an suyu eşi güzel kordon güzel diye gönderiyorum son hazırlıklarını yap dedi.
hiç ağrın sızın olmasa bile perşembe sabah 9 da burda ol dedi.
valla ilk acıda gidicem en kötü eve dönerim napayım. bu gece de olursa hiç çekemicem çünkü doktora ağlıyorum acıdan hatta psikolojimi bozdm yalancılarda ağlıyorsam gerçeğinde nasıl dayanıcam diye dedimHadi hayırlısı canım kendini dinle o zamana kadar o kasılmaları takip et
iyi düşünelim iyi olsun belki gerek kalmaz beklemeye suni sancıya falan kendiliğinden gelmeye kalkar kolay bir doğum yaparsınvalla bilmiyorum ki acaba perşembeye kadar gelmezse kalp atışı yüksek diye suni mi verirler naparlar?
Hadi bakalım gel diye diye yola soktun bebişivalla ilk acıda gidicem en kötü eve dönerim napayım. bu gece de olursa hiç çekemicem çünkü doktora ağlıyorum acıdan hatta psikolojimi bozdm yalancılarda ağlıyorsam gerçeğinde nasıl dayanıcam diye dedim
seninkiler gerçek doğum sancısı ondan daha fazla olamaz korkma dedi ama emin değilim
geçen demiştim ya resmen hissettim aşağı kaydı tak diye kafayı soktu diye demek doğruymuş kanala girmeye başlamış
Canım benim de öyleydi işte iki hafta önce başladı sonuç açılma ve kanala giren bebekKızlar benimde vajinamın ve bacak arasında ki kemiklerim acımaya başladı yürüdükce hissediyorum acısını 2 gündür yeni yeni başladı sanırım doğuma hazırlanıyor
Aaa hadi hayırlısıkızlar bugün yazamadım size. doktorla görüştüm bebek çok hareketsiz olmasına rağmen kalp atışı yüksek ve sancım çıkmış 20 dk da 3 tane.
gel bir bakalım dedi 3250 gram olmuş. başı kanala girmiş. çok beklemez artık dedi.
sırf şu an suyu eşi güzel kordon güzel diye gönderiyorum son hazırlıklarını yap dedi.
Bende onu merak ediyorum canım kanala girdikten sonra çok beklemiyor diyorlar ben 36+0 ım kanala girmiş ve 2 cm açılmam varvalla ilk acıda gidicem en kötü eve dönerim napayım. bu gece de olursa hiç çekemicem çünkü doktora ağlıyorum acıdan hatta psikolojimi bozdm yalancılarda ağlıyorsam gerçeğinde nasıl dayanıcam diye dedim
seninkiler gerçek doğum sancısı ondan daha fazla olamaz korkma dedi ama emin değilim
geçen demiştim ya resmen hissettim aşağı kaydı tak diye kafayı soktu diye demek doğruymuş kanala girmeye başlamış
Rahim açılıyor canım normalKızlar benimde vajinamın ve bacak arasında ki kemiklerim acımaya başladı yürüdükce hissediyorum acısını 2 gündür yeni yeni başladı sanırım doğuma hazırlanıyor
Canım zaten 37 den sonra normal.belki de bir hafta da önden gidiyorsa sıkıntı olmaz inşallahBende onu merak ediyorum canım kanala girdikten sonra çok beklemiyor diyorlar ben 36+0 ım kanala girmiş ve 2 cm açılmam var
Ay hadi hayırlısı olsun canım dinle kendini yorma fazla senin ki geliyorsa benim ki de yolda demektir göbeğim asagi düştü bende farkediyorum Çarşamba randevum var heyecanlıyımvalla ilk acıda gidicem en kötü eve dönerim napayım. bu gece de olursa hiç çekemicem çünkü doktora ağlıyorum acıdan hatta psikolojimi bozdm yalancılarda ağlıyorsam gerçeğinde nasıl dayanıcam diye dedim
Canım aklını karıştırmak istemem ama eğer bir sıkıntı olmazsa kendi sancını bekle o kadar bekledin:) yani problem yoksa bence suni alma derim.sen bu durumu iki uç gecedir yaşıyorsun tabiki de doğum belirtileri fakat düzensiz şekilde yaşıyorsun.yani yalancı kasılmalar ..öyle olsa gündüz de olurdu sürekli..doğumun çok yakındır zaten kanala girdiyse..yani ben beklemek istemiyorum diyorsan tabiki de karar senin..yani suni ile de doğurabilir sin..kızlar bugün yazamadım size. doktorla görüştüm bebek çok hareketsiz olmasına rağmen kalp atışı yüksek ve sancım çıkmış 20 dk da 3 tane.
sancı anlarında 180 oldu ama 150-170 arasında değişti. hiç 140ları görmedim.benibekleyin kalp atışı hep 180_mi?
Yarın benim randevum bakalım nst giricem yineCanım benim de öyleydi işte iki hafta önce başladı sonuç açılma ve kanala giren bebeksenin randevun ne zamanaydı
benim açılmama bakmadı çok yoğundu. gerek yok şimdilik dedi. zaten o anlattığın acılarla gelirsen ebeler bakar dedi.Bende onu merak ediyorum canım kanala girdikten sonra çok beklemiyor diyorlar ben 36+0 ım kanala girmiş ve 2 cm açılmam var
Hiç bilmediğimden soruyorum neden suni sancı alma dedin zararlı mı acaba?Canım aklını karıştırmak istemem ama eğer bir sıkıntı olmazsa kendi sancını bekle o kadar bekledin:) yani problem yoksa bence suni alma derim.sen bu durumu iki uç gecedir yaşıyorsun tabiki de doğum belirtileri fakat düzensiz şekilde yaşıyorsun.yani yalancı kasılmalar ..öyle olsa gündüz de olurdu sürekli..doğumun çok yakındır zaten kanala girdiyse..yani ben beklemek istemiyorum diyorsan tabiki de karar senin..yani suni ile de doğurabilir sin..
Cuma gittim kontrole 35+4 düm 35 haftalık çıktı maalesefCanım zaten 37 den sonra normal.belki de bir hafta da önden gidiyorsa sıkıntı olmaz inşallah
yok doktorum da bebek karar versin doğacağı zamana diyor. ama eğer risk görürse dedim bebekle ilgili beni sezeryana almaz suniyle dener önce.Canım aklını karıştırmak istemem ama eğer bir sıkıntı olmazsa kendi sancını bekle o kadar bekledin:) yani problem yoksa bence suni alma derim.sen bu durumu iki uç gecedir yaşıyorsun tabiki de doğum belirtileri fakat düzensiz şekilde yaşıyorsun.yani yalancı kasılmalar ..öyle olsa gündüz de olurdu sürekli..doğumun çok yakındır zaten kanala girdiyse..yani ben beklemek istemiyorum diyorsan tabiki de karar senin..yani suni ile de doğurabilir sin..
Hadi bakalım hayırlısıYarın benim randevum bakalım nst giricem yine
Hiç bilmediğimden soruyorum neden suni sancı alma dedin zararlı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?