2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allah yardımcınız olsun sağ salim alın kucağınıza inşallah

Hayırlı doğumlar canım.Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah aminnn

Kansız nişan nasıl oluyor. Bilmediğimden soruyorum belki gelmiştir benim farkında değilimdir
Böyle cok koyu afedersiniz sümük gibi bir şeydi nişan mi ben de tam bilemiyorum. Ama internette kansiz da olabilir onemli olan sümük gibi olmasi yaziyordu.

İnşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamayız canım. Ocak bebekleri biraz aceleci çıktı hep
Aynıları bende de var 36+3 üm siz kaçtınız
36+2 canım benimde

Böyle cok koyu afedersiniz sümük gibi bir şeydi nişan mi ben de tam bilemiyorum. Ama internette kansiz da olabilir onemli olan sümük gibi olmasi yaziyordu.
Evet olabiliyormuş okumuştum bende
İnşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamayız canım. Ocak bebekleri biraz aceleci çıktı hep

36+2 canım benimde
Hiç ocağı bekleyecek gibi değil benim gız

Hmm benimde sümüksü akıntım oluyor ama kahverengi yada kanlı değil. Hayırlısı
Akinti gibi degil baya boyle büyük bir parca camasirima geldi. Hani akinti vardi ama bu parca gibiydi. Camasirima geldi
Evet olabiliyormuş okumuştum bende

Hiç ocağı bekleyecek gibi değil benim gız
Ben de okudum hayirlisi bakalim bekler insallah Ocak ayini

Çok çok geçmiş olsun. Bundan sonrası sağlıklı huzurlu olur inşallah. Benim doktorum da her seferinde bundan sonra takip etmen gereken iki şey var diyo biri tansiyon biri de bebek hareketleri. Bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim.

aklımda olsun da bendezeytinyağı sürerken ısıtıp öyle yapayım bana kalsa direk sürerdim sanırım

Ay ne güzel ya benimkinin eli hep yüzünde doktor oynatmaya çalışıyor bu sefer de inat diğer elini de getiriyor gidin başımdan dercesine bi göstermedi kendini

Canım anlattığın şey parça gibiyse nişan a çok benziyor.ama nişan geldiğinde hemen doğum olmayabiliyor.kaç haftalıktın?
Parcaydi canim yani camasirima parca seklinde gelmisti. 38+0 im. Dr a sordum sanci ya da suyun gelirse gel dedi benim sezaryen olacak ama yeni yila atlasin diye bekliyotuz

Ay ne güzel ya benimkinin eli hep yüzünde doktor oynatmaya çalışıyor bu sefer de inat diğer elini de getiriyor gidin başımdan dercesine bi göstermedi kendini
Valla bizde çok şaşırdık canım doktor oynatıyo falan oda inatla gülüyo falan değişik değişik pozlar veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…