- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.361
Evet İlk gebelik canım. Çok sağolİlk gebelik miydi canım senin de? Korku yada garip bi his olması çok normal ama yaRabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
Aynıları bende de var 36+3 üm siz kaçtınızİnşallah artmaz ya. Aramızda 1 gün var, bizim bebisler biraz daha beklese iyi olur
Allah yardımcınız olsun sağ salim alın kucağınıza inşallahBenimde ağrılarım vardı. Cumartesi günü nts de sancılarım çıkmıştı. Dr yarına sezeryan için gün verdi işte. Yaklaşık bir haftadır hareketlerim kısıtlandı. Bebişin hareketleri de çok sert canım acıyo. Yarın nasip olursa popişine vurcam bende. Bugün sürekli düşünmemek için saçma sapan şeylerle uğraştım. Temizlik bezi elimde zaman geçirdim. Yarın için dinlenmem lazım aslında. Ben korkuyorum galiba...
Sonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Hayırlı doğumlar canım.Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah aminnnBenimde ağrılarım vardı. Cumartesi günü nts de sancılarım çıkmıştı. Dr yarına sezeryan için gün verdi işte. Yaklaşık bir haftadır hareketlerim kısıtlandı. Bebişin hareketleri de çok sert canım acıyo. Yarın nasip olursa popişine vurcam bende. Bugün sürekli düşünmemek için saçma sapan şeylerle uğraştım. Temizlik bezi elimde zaman geçirdim. Yarın için dinlenmem lazım aslında. Ben korkuyorum galiba...
Kansız nişan nasıl oluyor. Bilmediğimden soruyorum belki gelmiştir benim farkında değilimdirKızlar bugün benim nişanım geldi galiba. Öğleden sonra lavaboya gittigimde gördüm ama kan yoktu
Böyle cok koyu afedersiniz sümük gibi bir şeydi nişan mi ben de tam bilemiyorum. Ama internette kansiz da olabilir onemli olan sümük gibi olmasi yaziyordu.Kansız nişan nasıl oluyor. Bilmediğimden soruyorum belki gelmiştir benim farkında değilimdir
İnşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamayız canım. Ocak bebekleri biraz aceleci çıktı hepSenin büyük kuzum bı sıkıntı olmaz korkma karın sertleşme sorunu doğumla ilgili diye biliyorum hazırlıklar tamamsa sıkıntı yapma ben hiç yatamiyorum bir haftadır gece üç defa idrara çıktım dün çok sıklaştı zayıfladım korkuyorum bebeğim küçük benim doktorum adet tarihine göre 29 Ocak dedi doğum tarihi ama ultrasyonda 23 Ocak görünüyor dedi ben size 23 Ocak veriyorum dedi ama ben hiç o zamana kalacağını düşünmüyorum sancilardan
36+2 canım benimdeAynıları bende de var 36+3 üm siz kaçtınız
Hmm benimde sümüksü akıntım oluyor ama kahverengi yada kanlı değil. HayırlısıBöyle cok koyu afedersiniz sümük gibi bir şeydi nişan mi ben de tam bilemiyorum. Ama internette kansiz da olabilir onemli olan sümük gibi olmasi yaziyordu.
Evet olabiliyormuş okumuştum bendeBöyle cok koyu afedersiniz sümük gibi bir şeydi nişan mi ben de tam bilemiyorum. Ama internette kansiz da olabilir onemli olan sümük gibi olmasi yaziyordu.
Hiç ocağı bekleyecek gibi değil benim gızİnşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamayız canım. Ocak bebekleri biraz aceleci çıktı hep
36+2 canım benimde
Akinti gibi degil baya boyle büyük bir parca camasirima geldi. Hani akinti vardi ama bu parca gibiydi. Camasirima geldiHmm benimde sümüksü akıntım oluyor ama kahverengi yada kanlı değil. Hayırlısı
Ben de okudum hayirlisi bakalim bekler insallah Ocak ayiniEvet olabiliyormuş okumuştum bende
Hiç ocağı bekleyecek gibi değil benim gız
Çok çok geçmiş olsun. Bundan sonrası sağlıklı huzurlu olur inşallah. Benim doktorum da her seferinde bundan sonra takip etmen gereken iki şey var diyo biri tansiyon biri de bebek hareketleri. Bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim.Biraz uzun yazicam belki ama birilerinin isine yarar diye anlatmak istedim cok zor iki hafta geciridm bas agrisiyla basladi hersey eger gecmeyen bicak batar gibi bi agriniz varsa lutfen onemseyin gebelik zehirlenmesi dneilen preeklemsi tamda boyle belirti gosteriyor tansiyon takibi cok onemli 17 11 lere cikan tansiyon ve hicbir ilaca karsi dusmemesi her gece acilde cok zordu butun testlerim yapildi idrarda proteinde cikmadi dr kiloma yordu. Ama yinede 24 saatlik idrar toplanmadini istedi idrari teslim ettim ama sonucunu beklemeden ben seni gonderemem tansiyonun dusmuyor dedi 37 hafta bile tam dolmamisti ben bugun yatamam bi cocugum daha var annnem uzaktan gelicek yarin gelirim dedim imza atip ciktim ertesi sabah erkenden gel dedi ben bi yarim saat gec kaldim hastaneye girdigimde hastane bana ulasmaya calisiyirdu ne oldu dedim dr hanim sizi bekliyor bizde size ulasmaya calisiyorduk dedi idrar testiniz pozitip gebelik zehirlenmesi baslamis dedi dr hemen ultrasoona soktu beni hareketi varmi dedi suan yok uyuo galiba dedim kalp atisini aradi 2 dakika falan oluyorum sandim korkudan nefes bile alma bekle dedi nasil titriyorum korkudan neyseki gordu kalbini bi agladim orda cok kotuydu o korku herseye yetti tansiyon yuksek idrarda albumin var acil ameliyata giriyoruz dedi ne derlerse kabul ediyorum caresizce annem bilenyetisememis cocugum yanimda yatisim yapildi odaya giren cikan belli degil surekli bisilerim olculuyor ameliyata hazirim sonucta ikinci sezaryenim ilkinde bunlar yapilmiuordu farkli bisiler yapiliyordu cok korktum ameliyata holter ile (yani otomatik tansiyon aletiyle 2 dakikada bir olcuyor) girdim on kisi basimda herkes bi telasede gozumu acamiyorum bayilcsk vibi oldum neden boyleyim ben oncekinde boyle olmamistim kusucam galiba dedim tansiyonunu dusurduk ondan boylesin gecicek dedi olucem sandim allahim ne zordu cocugu okadar cabuk aldilarki 10 dakika surmedi benide cok cabuk cikardilar iki bacagimda simsiki komple lastikle sarilmisti emboli riskine karsi ameliyattan ciktim odaya geldim aradan yarim saat gecmedi odayi bosalttilar yine bi on kisi fln iceri girdi kim ne doktoru bilmiyorum sadece kendi doktorumu taniyorum yatagin ustune cikti karnimi resmen eze eze dikisli haliyle alttan kani pompaladi napiyosunuz canim cok aciyo dedim icini bosaltmamiz lazm dedi herkes bi alet takiyo holter yine bep kolumda kani baya bosaltti ama ben acidan oldum bittim uyusuklugum gectiginde karnimin ici yaniyodu resmen bacaklarim sarili patlicak gibi iki gunde sondami cikarmadilar test alacaklari icin karnimada korse taktilar o sekilde yuruttuler beni belki on sise serum yedim on dakikada bir igne yedim diyebilirim doktorum saolsun elinden geleni yapti tansiyonumu biraz dusurduler ama hala yuksek yarin kontrol gunum bakalim ne dicekler evle bile emboli corabi giyiyorum kan sulandirici ignem var on gun onu vurucam oglum sag saglim dogdu sukur ama cok zormus bu durum lutfen ihmal etmeyin tansiyon sekerden cok dahs onemli allah hepinizi bi nefeste kurtarsin insallah guzel anneler
O zaman benimki gelmedi dahaAkinti gibi degil baya boyle büyük bir parca camasirima geldi. Hani akinti vardi ama bu parca gibiydi. Camasirima geldi
Ben de okudum hayirlisi bakalim bekler insallah Ocak ayini
Canım anlattığın şey parça gibiyse nişan a çok benziyor.ama nişan geldiğinde hemen doğum olmayabiliyor.kaç haftalıktın?Böyle cok koyu afedersiniz sümük gibi bir şeydi nişan mi ben de tam bilemiyorum. Ama internette kansiz da olabilir onemli olan sümük gibi olmasi yaziyordu.
aklımda olsun da bendezeytinyağı sürerken ısıtıp öyle yapayım bana kalsa direk sürerdim sanırımBebek yağları kimyasal içerikli olduğu için doktor tavsiye etmedi bize kızımda ilk kullandık kipkırmızı oldu o zaman sakin kullanma demişti zeytinyağını tavada ısıtıp asidini alın öyle kullanın dedi
Ay ne güzel ya benimkinin eli hep yüzünde doktor oynatmaya çalışıyor bu sefer de inat diğer elini de getiriyor gidin başımdan dercesineKızlar bende kontrolden geldim.Gerçi hem kontrol hemde migrenim için serum taktırmaya.2 tane serum yedim ama banamısın demedi ağrı.Bebekte aradaki farkı kapatmış çok şükür 2.700 olmuş.Doktor gayet iyi dedi Allahım bir pozlar veriyo ultrasonda gülmeler falan doktor dio bugün sırf poz vermek için böyle dio oda şaşırdıArtık doğursan doğurursun dedi herşeyi gayet normal dedi.Nst ye bağladı kalp atışları iyi sancımda çıkmadı.
Parcaydi canim yani camasirima parca seklinde gelmisti. 38+0 im. Dr a sordum sanci ya da suyun gelirse gel dedi benim sezaryen olacak ama yeni yila atlasin diye bekliyotuzCanım anlattığın şey parça gibiyse nişan a çok benziyor.ama nişan geldiğinde hemen doğum olmayabiliyor.kaç haftalıktın?
Anladım canım.hayırlısıyla doğsun inşallah..Parcaydi canim yani camasirima parca seklinde gelmisti. 38+0 im. Dr a sordum sanci ya da suyun gelirse gel dedi benim sezaryen olacak ama yeni yila atlasin diye bekliyotuz
Valla bizde çok şaşırdık canım doktor oynatıyo falan oda inatla gülüyo falan değişik değişik pozlar veriyoAy ne güzel ya benimkinin eli hep yüzünde doktor oynatmaya çalışıyor bu sefer de inat diğer elini de getiriyor gidin başımdan dercesinebi göstermedi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?